חצ'קונים

חצ'קונים../images/Emo10.gif

האם יש איזושהי תרופת סבתא לחצ'קונים? אני כבר לא בת 16..(26 ליתר דיוק) ובצעירותי לא סבלתי מפצעי בגרות. נדמה לי שהכל התחיל לפני שנה וחצי בערך כשהתחלנו לנסות להרות והפסקתי עם הגלולות. הריון עדיין אין אבל חצ'קונים יש! הרופא עור שהייתי אצלו לא עזר לי והקוסמטיקאית עוזרת לטווח קצר. יש לכם הצעות? ממש נמאס לי
תודה ושבוע טוב לכולם

ננא

New member
עזרה לחצ'קונים

שלום אור, ישנם נשים שגלולות נגד הריון עוזרות להן למניעת פצעונים ופצעי בגרות בפנים. המלצתי היא להימנע ככל האפשר מאכילת מזונות: א. המכילים שומן רווי, ולעבור לצריכת שמן זית מכבישה קרה. כמו כן להוריד מהתפריט אגוזים וגרעינים קלויים, בורקסים, וכו'. ב. להוריד את הסוכר המזוקק מהתפריט כגון: קוקה קולה, שוקולד, עוגיות, עוגות וכו' ג. להוריד מהתפריט מוצרי חלב המכילים מעל 5% שומן. ד. לגשת למטפלת העוסקת בעיסוי לימפטי, על מנת לנקות את עור הפנים מכל הפסולת והרעלים שהצטברו. בהצלחה,

תודה,ועוד שאלה..

יעצת לי לפנות למטפלת בעיסוי לימפטי. מה זה בדיוק ואיפה אוכל לקבל מידע לגבי מטפלים בדרום(באר שבע)? שוב תודה, אור

ננא

New member
עיסוי למפטי

היי אור, עיסוי למפטי זה עיסוי שמנקה את הפסולת, הרעלים, הצטברות נוזלים, וצלוליטיס, באזור שעושים אותו. וזאת באמצעות עיסוי המתמקד באזורי בלוטות הלימפה, מכאן השם עיסוי למפטי. אינני מכירה מטפלים בתחום באזור הדרום, אך בדפי זהב תמצאי רשימה של מטפלים קרוב לאזור מגורייך. לבריאות,

סידון

New member
חצקונים ....

ככה לקחת עגבניה לחתוך לחצי למרוח על הפנים לחקות ולירחוץ ....עובד. חימר ירוק ליצור את התערובת ולימרוח , חבל"ז .

../images/Emo41.gifאפשר לנצל"ש, בבקשה../images/Emo35.gif

קופצת לבקר כאן... סליחה מראש על התיאור - אבל ממש ככה זה: חודש 5 להריון וזה כבר הפצע דמוי-החצ'קון השני (!) שמתיישב לי בתוך האוזן
מישהו מכיר? יש לזה תרופה? (אני משתדלת מאד לא לגעת בתכשירי קונבנצייה ומחפשת תחליף בייתי). המון תודה, ממני -
זאת עם האוזן...

למעלה