חצלול שיתופי?

ravehor

New member
חצלול שיתופי?

נדמה לי שהיה כתוב באתר אחד על חצלולים שיש חצלול שזה כמו אינטרנט ואפשר להפגש שם עם עוד אנשים שמחצללים.. יש דבר כזה? תודה...

Manny Calavera

New member
LOL?

ניראה לך? החלום שלך זה משהו שהמוח שלך בלבד יוצר. אתה אולי יכול לפגוש מישהו בחלום בתור דמות, אבל לא כאילו הוא גם מחצלל ואתה מדבר איתו 0_o

ravehor

New member
לא יודע...

חח יש חומר על זה.. אולי משהו כמו אינטרנט.. לא יודע..

MetalSinagouge

New member
מה אם כל התודעות האנושיות מחוברות?

(אני לא אומר שזה נכון, רק מה אם...). זה יכול להסביר את זה.

ravehor

New member
לדוגמא

תסתכל על אורי גלר

MetalSinagouge

New member
../images/Emo2.gif

זה נשמע טיפשי, אבל כמו שBluescale אמר בקשר לתת מודע, שווה בדיקה. אל לנו לגשת לנושא מנק' המבט הפרימטיבית שהתקשורת והטלוויזיה (Box of stupidity) מנסות למכור לנו.

RieM

New member
חלימה

או, הקשב השני, זו בעצם שליטה בנקודת המאסף בכדי שנוכל לתפוס את המציאות באופן שונה.

Bluescale

New member
דוקא אולי כן אפשרי

נושא התת מודע מאוד מורכב וכבר ידוע לנו שהמוח פולט גלים בכל שלב בחיים השאלה היא האם הוא מסוגל לקלוט אותם. בכל אופן הנושא הזה נחקר על ידי lucidity institute‏ ואני מציע לבדוק זאת באתר הבית שלהם. אגב אני מאמין שכן.

ravehor

New member
אבל זה

הורס את כל העקרון של חצלול.. מצד אחד זה נחמד שאפשר להיות עם עוד אנשים, אבל זה הורס את העיקרון החברתי בחצלול- שלא צריך לדאוג מה תגיד עליך החברה ואתה עושה מה שאתה רוצה..

Roy1232

New member
זה לא ממש הורס

בהתחשב בכך שהאדם שאת כביכול חולמת איתו גם לא כל כך בטוח שאת יותר מדמות בחלום שלו

Roy1232

New member
תעביר את ההודעה לזכר../images/Emo3.gif

מעניין, בפורומים אני תמיד פונה קודם לבנאדם כבת

silverhawk

New member
אישית, אני חולק על כך

המוח אמנם משדר גלים באופן קבוע, אולם בדיקות הוכיחו שהגלים הללו נגוזים כבר במרחק של מספר ס"מ מן הראש (זו גם אחת הדרכים בהן מפריכים את כל נושא ה'ראיה מרחוק', אגב).

silverhawk

New member
אישית אני אל מאמין בזה

החלום מתרחש אך ורק במוח שלך, ולאיש אין נגיעה בו ו\או גישה אליו. עם זאת, כפי שראית גם כאן, ישנם שיחלקו עלי. אתה מוזמן לגבש דעה בעצמך.

hugothehand

New member
פנומנולוגיה של הרוח

שלום. ישנו נושא מעניין שחקר הפילוסוף פרידריך הגל לפני כמאה ושישים שנה. הנושא הוא ההיסטוריה של הפילוסופיה. במחקרו "הפנומנולוגיה של הרוח" הוא טוען כי אין אמיתות נצחיות. האמת היא דבר שנמצא בתהליך התגבשות מתמיד ונסמך על סך תודעתם של בני האדם. המטרה של ה"רוח" היא לקבל תודעה עצמית - להבין את עצמה, את מהותה, את התהוות האמת של הוויתה. פעולות בני האדם (החלטותיהם, מעשיהם, גזרותיהם) בתקופות שונות בהיסטוריה אינן נבחנות רק ביחס לעת בה התרחשו, אלא ביחס לנצח. טענות יתגבשו לכדי דעות (תזות) והללו ייסתרו בטיעוני-נגד (אנתיתזה) עד שלבסוף יבוא אדם שלישי ויימצא פשרה בין השניים (סינתזה). תהליך זה הוא הדיאלקטיקה. אלה הם השלבים הבסיסיים שבהם נולדות / מתגבשות אמיתות. הרוח האנושית תמיד נעה קדימה, אך לעולם אינה פוסלת דבר - כל הדעות, כל טיעוני הנגד גם יחד מהווים מקשה אחת בדרך אל האמת. כיצד זה מתקשר לעניינינו? הגל כינה את אותה הרוח "אלוהים", שלמעשה נעזר בנו - ברואיו - כדי לגלות את עצמו. אני מאמין שכדי להתחבר אל "רשת המחצללים" (הפנומנולוגיה של החצלול) יש להתחבר אל האלוהים. אבל זה לא מומלץ משתי סיבות: 1) המוח שלך צר מלהכיל את הידע הרב שבו תתקל ולבסוף תמצא עצמך מזיל ריר על קירות מרופדים בצבע לבן. 2) אלוהים הוא חתיכת ממזר בנזונה, ועד כמה שהוא מנסה להיות הוא ממש ממש אינו אדיב. הוגו

MetalSinagouge

New member
מכיר את Robert Anton Wilson?

הוא טען ש"הבאה בסוד" עצמית בסגנון של אחוות שונות ומשונות כמו הבונים החופשיים על ידי שימוש בסמים יכולה להביא אותך לאחד מ2 מצבים: או אגנוסטי. או משוגע. RAW יצא אגנוסטי.

למעלה