חצלול שהיה...

makron2

New member
חצלול שהיה...

בזמן האחרון הזכרון שלי ממש גרוע(עצלנות יומן ועוד..)אבל הנה חצלול מאתמול. עשיתי מיילד שהתעוררתי מחלום רגיל ולאחר מכן התחיל חצלול,זהיתי שמדובר בחלום עקב פרט מוזר בבית,יצאתי לחצר ואמרתי נעוף קצת לים. קפצתי לכיוון של הים והטיסה הייתה קצת גרועה אז נתקלתי בערמת חול באזור קצת הררי,לאחר מכן קפצתי עוד פעם והגעתי לאזור עם כמה בתים מוזרים קצת אז נכנסתי לאחד ועליתי לקומה העליונה.הסתכלתי מהחלון וראיתי בבית שלידי איזה מישהי יפה אז החלטתי לעוף לשם. אני עומד בפתח החלון וקופץ לצד השני אבל פיספסתי קצת ונחתתי קצת בצד של הבניין,אחריי נסיון או שניים הצלחתי להגיע לתוך הבית אבל הוא היה כבר ריק,קפצתי מהחלון והגעתי למקום שנראה קצת כמו נמל ושם ראיתי מעיין רובוט בגודל אדם עומד,חשבתי שיהיה מגניב לשלוט בו אז חשבתי איך ומצאתי פתרון להשתמש בשלט,שלחתי את היד מאחורי הגב ויצא לי שלט כמו של פלייסטיישן,התחלתי לשלוט בו ואז הופיעו שניי ג'יפים אז נלחמתי איתם עם הרובוט,אחד הרסתי והשני נעלם,הלכתי לאזור יותר קרוב לים ושלחתי את הרובוט לתוך המים והוא המשיך לחוף,קפצתי גם אני למים ושחיתי אחריו,לא הרגשתי את הטמפרטורה של המים רק את התנגדות בזמן השחיייה. הגעתי לחוף ובחוף עמד הרובוט והמתין לפקודה אז לחתי שוב את היד מאחורי הגב והפעם יצא פלאפון עם מפה אלקטרוני בפנים אז אמרתי לעצמי שעדיין אפשר להשתמש בזה לשליטה עליו,סימתי מקום במפה והגענו לאזור הטיילת שם ראינו רובוט ענק אז התחלנו להלחם בו,אחרי זמן קצר הבסנו אותו(יותר נכון הרובוט)ואז המשכתי,שמתי לב שאני מתחיל לראות אזורים חשוכים בשדה הראייה שלי אז עשיתי הגברה של שפשוף ידיים וזה עזר קצת אבל דיי מהר התעוררתי. לצערי חלום רגיל שלאחר מכן נחקק בזכרון בצורה יותר טובה וזה היה חלום דיי מעפן ששיחקתי בו כדורסל.

c12chen16

New member
נשמע טוב

וואו זה רק מזכיר לי כמה זמן כבר לא היה לי חצלול טוב אבל מעלה לי את המוטיבציה... נשמע חלום מהנה לאאלה יפה

makron2

New member
תודה...ותוספת...

לפניי יומיים היה לי עוד חצלול אבל אני זוכר רק קטע. שגילתי שאני חולם בדקתי את הסביבה וראיתי טלבזיה אז ניצלתי את ההזדמנות,אמרתי אני רוצה לראות על מה X חולמת והעברתי ערוץ בעזרת היד,ראיתי משהו משעמם אז העברתי ערוץ ובערוץ האחר ראיתי אנשים הולכים בנוף קצת הררי שזה הזכיר לי משחק יריות במחשב אז חיפשתי בסביבה נשק ומצאתי,היה אקדח ונשק אוטומטי אז לקחתי את האוטומט והתחלתי לירות במסך,זה היה דומה יותר ללירות דרך חלון וראיתי אנשים נפגעים מהיריות בצורה מאוד מציאותית אז נרתעתי קצת והתרחקתי מהמסך,עדיין נשאתי את הנשק וראיתי איזה דמות אז יריתי בה רק לבדיקה וגם היא נפגעה,שוב קצת חששתי ונרתעתי אז הערתי את עצמי. באותו הלילה היה לי גם התעוררויות מדומות שפיספתי זיהוי,מייד שהתעוררתי בא אליי איזה חבר ונתן תרוץ טוב ללמה הוא בא לבקר אותי אז זה המשיך בתור חלומות רגילים.

c12chen16

New member
מגניב

מה זאת אומרת הערת את עצמך? או שפשוט לא היית במודעות מלאה?

tabs

New member
המשך

ויתרתה על בחורה כדי לשחק ברובוט חח

makron2

New member
המשך להמשך...

אולי פיספסת אבל הקדשתי לזה זמן וויתרתי אחריי מאמץ מסויים והעדפתי להמשיך,בכתב זה קצר אבל החלום זה היה דיי הרבה זמן.

makron2

New member
כן...

הערתי את עצמי,הסביבה קצת הגעילה אותי,המודעות הייתה גבוהה אבל כנראה זה היה קצת יותר מידיי וחיפשתי מפלט.

tabs

New member
המשך^3

בשבת אני זוכר אבל ממש בקטנה (הצלחתי לשון צהריים)בחלום עשיתי בדיקת מציאות והצלחתי לנשום דרך האף כשהו סתום אני לא ממש זוכר מה קרה אבל אני חושב שחבר שלי עבר שמה ואמרתי לו את זה והוא ניסה וגם הצליח ומשמה אני לא זוכר כלום כי היה לי שינה עמוקה עם חלום ממש ארוך שלקח לי לכתוב אותו שני עמודים.

makron2

New member
תזמון זה דבר חשוב...

מאחר שייתכן וחלום רגיל שחולמים אותו אחריי חלום צלול יטשטש את הפרטים וסחטיין על הכתיבה המפורטת ביומן. עצם העובדה שהסברת לדמות אחרת איך לעשות בדיקה זה מצביע על ידיעה שזה חלום אבל אפשר לשפר את זה מאחר וכל עוד חושבים שהדמות היא נפרדת זה מצביעה על ידיעה חלקית. בחלום שלי לדוגמא היה הבדל קטן כי ידעתי שהדמות היא חלק ממני ובגלל זה חששתי מעט כי אני אישית מאמין שפגיעה בדמות זה דבר שמזיק והיה לי קצת קשה עם זה אבל עדיין המחשבה לברוח היה נמהרת.

למעלה