חצלול שהיה - ויילד...

makron2

New member
חצלול שהיה - ויילד...

עקב העובדה שאני לא מנהל יומן הזכרון של הפרטים דיי עלוב,במיוחד אחריי כמה שעות אבל אני חייב לציין שהיה לי חצלול איכותי הלילה. לאחר שהתעוררתי באמצע הלילה ללכת לשירותים החלטתי לנצל את זה לקצת ויילד - אמרתי לעצמי שכול דקה או שתיים אני יבדוק מה המצב שלי(ע"י נסיון לפתוח עניים /לקום בעזרת כוח המחשבה)ויעשה הפסקה בין בדיקה לבדיקה. - לאחר כמה דקות נרדמתי והדבר הבא שאני זוכר הוא שהתעוררתי לחדר וכולו היה חשוך,היה לי קושי לזוז אז התחלתי לגעת בדברים שקרובים אליי בחושך המלא - לאחר מספר שניות שנגעתי במשהו הרגשתי יותר יציב וראיתי פס קטן של אור מתחת לדלת שלי,עשיתי בדיקת נשימה וקמתי לכיוונה,אני ניגש לדלת ואומר בנחישות:שאני יפתח את הדלת יהיה בחוץ אור. פתחתי את הדלת ואכן היה אור יום דיי חזק,הלכתי לסלון ופתאום נכנסה שכנה חמודה...לאחר מכן יצאתי החוצה והחלטתי לעוף קצת,קפצתי גבוהה אבל התקשתי מעט לעוף ואיבדתי שליטה אז תפסתי בצד של בניין והרמתי את עצמי לגג,בגג נזכרתי שאני יעוף יותר טוב עם סילון אז קפצתי הפעלתי סילון ועפתי ממש גבוהה ומהר עד שבקושי ראו פרטים למטטה ואז עצרתי וחזרתי,בחזרה כיבתי את הסילון והחלטתי לעוף קצת כמו שחיית חתירה(היה נחמד) - שהגעתי לרחוב למטה שמתי לב שהכול מתחיל להיות חשוך אז הלכתי מהר לכיוון האור ועשיתי הגברת צלילות של שפשוף הידיים והאור מילא את הסצנה.לאחר מכן רציתי עוד קצת לעוף לכיוון הים אז קפצתי ושוב יותר מידיי גבוהה אז ירדתי למטה תוך כדיי הגברת צלילות של מיקוד נחתתי על החוף ולאחר זמן קצר התעוררתי - למרות מיעוט הפרטים החצלול היה ארוך ואיכותי.

rotavori

New member
שאלה בנוגע לשיטת הבדיקה שלך

אמרת שכל דקה או שתיים אתה בודק את מצבך ע"י נסיון לפתוח עיניים - אם אתה פותח עיניים תוך כדי זה לא יהרוס את התהליך? (ואם לא אז איך זה שונה מבליעת רוק?)

makron2

New member
הסבר...

אני חושב שהחלקים העיקריים היו התזמון והרצון. מה שקרה במקרה הזה הוא שניסיתי הרוב בדמיון עם מעט מאוד תזוזה ואז עשיתי הפסקה מסויימת ואז שוב ניסיתי ולאחר זמן מה כבר איבדתי את ההכרה והיא צצה מחדש לאחר זמן מה(פתחתי את העניים באוטומט) - כאילו הלופ של המחשבה והכוונה עבד לבד גם אחריי שנרדמתי - בדומה לאוטוסיגסטיה. - אבל בגדול לך תדע ההצלחה שלי בויילד מוגבלת ועוד אין לי נוסחאת קסם.

rotavori

New member
שאלה על ווילד

זה עוזר לדמיין אותי בחלום? או שזה לא טוב כי אני צריך להתרכז בדברים פשוטים?

makron2

New member
עדיף...

לשמור את הדמיון למיילד שהיא שיטה מאוד יעילה. בויילד זה מעיין לשמור על הרצון להיות מודע לתהליכי ההרדמות - אני שמתי לב שבדרך כלל במידה ואני מתרכז או נעשה מודע למשהו כמו תקתוק שעון יותר מידיי זמן קשה לי מאוד להרדם אז אני מנסה לעשות הפסקות בין בדיקה לבדיקה - שבזמן הבדיקה אני מנסה רק להיות מודע ז"א לשאול את עצמי באיזה מצב אני - בתקווה שזה יהיה יותר יעיל.

idanmeri

New member
אני למשל..

מנסה להתרכז בתיקתוק שעון אבל מהר מאוד אני מוצא ת עצבי מתיחל להרדם עם מחשבות ומאבד את ההכרה שלי. אני לא מצליח ווילד

makron2

New member
הרדמות מהירה...

זה דווקא משהו שנראה לי יותר פשוט להתגבר עליו,אתה יכול להתאמץ יותר בשמירה על המודעות - יותר כוח רצון וגם לעשות חישובים יכול לעזור - ויילד באמת בעייתי לפעמים ובגדול במיילד תמיד יש לי יותר הצלחה.

למעלה