חצלול שהיה הלילה...

makron2

New member
חצלול שהיה הלילה...

התעוררתי באמצע הלילה ועשיתי קצת מיילד עם זכרון של חלום ישן שהיה לי,לצערי מעט מאוד פרטים(עברו כמה שעות טובות). קיבלתי צלילות לאחר שהבנתי שיש לידי פיל
וזה היה "קצת" מוזר - בכל אופן מייד עשיתי בדיקה לאחר מכן באתי לעוף ונכשלתי עשיתי שוב בדיקה והגברה והתחלתי לעוף בהצלחה,עפצי גבוהה מידיי ושמתי לב שהפרטים מתחילים להעלם לי ונהיה חשוך יותר אז עפתי חזרה למטה לכיוון אזור מואר והפרטים שוב החלו למלא את הסצנה. הייתי במעיין עיר גדולה בשעות הערב ועפתי לכיוון אחד הגגות אחריי שראיתי שיש שניי אנשים שמדברים שם,אני נוחת לי על הגג ושם לב שאני רואה את ראש הממשלה לשעבר גולדה מאיר
) מדברת/מתווכחת עם מישהו אחר,אז ניגשתי אליה מתוך כוונה לתשאל אותה ואמרתי 'מצתער לקטוע אותך'(לציין:הצלילות הייתה גבוהה)'מי לדעתך יהיה ראש הממשלה הבא' והיא אמרה לי שם מסויים שאותו לא היכרתי אז אמרתי לה 'מי לא שמעתי' ואז היא אמרה שם אחר - שאלתי שוב ושוב שם אחר. - בקיצור קלטתי "גולדה" קצת טמבלית ואולי סינילית
. המשכתי לי הלאה עשיתי הגברות והמשכתי לעוף,משם הזכרון שלי דיי עלוב אבל אני זוכר שעפתי ליד נופים מרהיבים שנראו כמו איזה עיר עתידנית בשעות הלילה ואז לאט הפרטים נעלמו והגעתי לחושך מלא,בחושך(השחור)ניסית לנווט אבל בגלל שלא היה לי נקודת התייחסות לא היה לאן אז "מעדתי" ועצרתי,חשבתי לרגע ועשיתי סיבוב במקום(טורנדו),הגעתי למקום חדש ראיתי שם כמה אנשים שנראו קצת כמו שוטרים עתידניים וחשבתי לרגע שאולי הם מחפשים אותי וכצפוי הם מייד החלו לרדוף אחריי אז התחלתי לעוף משם ובאוויר המודעות שוב עלתה לרגע וחשבתי 'מה אני עושה הם בסך הכול דמוייות חלום' ועפתי לכיוונם והתחלנו לדבר ולעשות צחוקים,תוך כדיי כך הבנתי יותר שכול הדמוייות הם בעצם ב"שליטתי המלאה" וככל שידעתי הדמויות נווטו יותר לכיוון שאני רציתי והתחילה שם מעיין מסיבה קטנה של האנשים שהיו באזור,לאחר מכן התעוררתי עם הרגשה כיפית - שבאחר הרגעים אני זוכר שהתרגשתי מאוד,כמעט התעוררתי ועצרתי את עצמי ממש על הקצה.- היו עוד מלא פרטים אבל שחכתי,גם כי ניסיתי לחצלל שוב.

silverhawk

New member
החצלולים שלך משעשעים כתמיד. :)

גם רמת השליטה נראית גבוהה ביותר - כל הכבוד!

makron2

New member
תודה...

זה בעיקר בגלל בדיקות המציאות וההגברות - ההגברה הקולית/בלב 'הגבר צלילות' והתמקדות במשהו עד שהחדות עולה עוזרת לי מאוד לשמור על המודעות הגבוהה - החצלול היה מאוד איכותי.

למעלה