חצלול ראשון : ]]]]]]]

blackorpheus

New member
חצלול ראשון : ]]]]]]]

אני לא בדיוק זוכר אם עשיתי מיילד או לא באמצע הלילה אבלה מה שבטוח זה שלקח לי המון זמן להרדם אחרי האוטוסוגסטיה. החלום התחיל כחלום רגיל בפתח הבית של האקסית שלי, היא יצאה מביתה והתחלנו לשוחח על כל מיני שטויות ובשלב מסויים נשכבנו על הריצפה והלחנו לישון... שאלתי אותה האם היא יודעת מזה חלום צלול והיא אמרה שהיא מתעסקת בזה כבר הרבה זמן והלכנו לישון. אחרי זה אני זוכר את עצמי על רכס ההר שמול ביתי כאשר אני מבחין שני איילים שרבים אחד עם השני. הם מתקרבים אלי ואני מרגיש שהם הולכים לתקוף אותי. פתאום בבת אחת הבנתי שזה הכי לא הגיוני שבעולם וזה חלום. הם התחילו לרוץ אלי עלמנת לתקוף אותי אבל עצמתי את העיניים ואמרתי לעצמי שכאשר אני אפקח אותם הם לא יהיו שם וככה באמת היה. אחרי זה התחלתי מרוב התרגשות פשוט לעשות כל הגברת צלילות כגון שיפשוף ידיים מישוש חפתים וכדו. התבוננתי קצת בנוץ ואמרתי לעצמי שאני חייב להתחיל לחקור את העולם החדש לפני שאני אתעורר. התחלתי לרדת במדרון ההר ופתאום שמתי לב שאני מחליק למטה בזמן ההחלקה ראיתי גדר בצד אז התחלתי למשש אותה להגברת צלילות. הגעתי לסוף המדרון והחלטתי לנסות לקפוץ על גג בניין ואז לעוף וזה מה שבאמת קרה רק שלא התחלתי לעוף והתרסקתי XDD עשיתי הגברת צלילות שוב ע"י התבוננת מעמיקה בריצפה ובאמת הכל המשיך בצלילות ממש טובה. אחרי זה החלטתי שאני רוצה לפגוש בחורה ואני אתן לכם לדמיין בשביל מה :]. התחלתי לנדוד בשכונה ולא הצלחתי למצו אף אחת. אמרתי לעצמי שמאחורי הפינה הבאה אני אמצא בחורה. הגעתי אל מעבר לפינה והיה שם סופר מוזר כזה אז ניגשתי אליו ובפתח עמדה מישהי, התקרבתי אלייה והיא סירבה לזרום איתי בחלום אז החלטתי לפעול בברוטליות, פעולה שהיא לא ממש קיבלה : ]]] פתאום הגיעה משטרה והחלטתי שאני אוותר כרגע ואתחפף משם קפצתי שוב על הגג ואז נפלתי למין גינה כזאת עם מלא פרחים קטנים וצבעוניים כאלה אז נזכרתי שבחלום די קשה בשבלבים הראשונים לפתח חוש ריח ודווקא רציתי לנסות ולהריח אותם. התחלתי לזחול על הרצפה ולהריח אותם, קיבלתי מין הבזקי ריח אבל לא הצלחתי ממש. ליד הגינה הסתובבה איזה דמות לא מוכרת שדי הלחיצה את האווירה : ]. פתאום הופיע חתול שחור והחל לרדוף אחרי ואני ברחתי ממנו עד שהוא נעמד מולי והחליט לקפוץ עלי, החלטתי לתפוס אותו עם השיניים וככה באמת קרה. הוא קפץ עלי תפסתי אותו עם השיניים והתעופפנו באוויר והוא התפוץ. אחרי זה הצלילות ירדה התעוררתי בבית אך זה היה עדיין חלום לא צלול. באותו רגע לא היה אכפת לי פשוט שמחתי מהחלום ורצתי לספר לכולם ( בחלום ) ואחרי זה גם במציאות : ]]]]]]]]] תגובות ? עצות ? דברים מעניינים שאפשר לעשות בחלום ? שיטות לתעופה מוצלחת וכדו ? סליחה אם יש שגיאות פשוט חייב לעוף לבגרות במתמטיקה והכתיבה הייתה מהירה.

c12chen16

New member
מזל טובבב

נשמע כמו חצלול ראשון מספק ביותר, כל הכבוד על ההגברות צלילות אפשר גם להזכיר לעצמך מידי פעם שאתה בחלום וזהו המתכון לחצלול ארוך ואיכותי, בקשר לדברים מעניינים שאפשר לעשות אתה יודע השמיים הם הגבול אני לא חושב שתתקע יום אחד בלי שום דבר לעשות בחצלול P : בכל אופן כל הכבוד נראה גם שזכרת אותו די טוב וזה הכי חשוב, תמשיך להתמיד ויגיעו עוד כאלה... שיטות לתעופה יש כל מיני אפשר לדמיין שיש לך רקטות ברגליים, אפשר פשוט לעשות את תנועת סופרמן ולדמיין שאתה סופרמן חחח העיקר להאמין שאתה באמת יכול לעוף

makron2

New member
יפה אבל הראשון היה כבר...

זה פשוט חצלול שמוצה בצורה יעילה יותר. "אני חייב להתחיל לחקור את העולם החדש לפני שאני אתעורר." - זה חשיבה מיותרת,ברגע שתפעל בצורה איטית ומחושבת(לעצור כדיי להריח את הפרחים)החצלולים יהיו יותר ארוכים - קח את הזמן. "התרסקתי XDD עשיתי הגברת צלילות שוב" - חשוב להפנים שמדובר בחלום אחריי שנכשלים במשהו. "התבוננת מעמיקה בריצפה ובאמת הכל המשיך בצלילות ממש טובה." - בזמן שאתה עושה את ההגברה חשוב לשם לב שאיכות הפרטים עולה ומתייצבת(ממסך רגיל לHD)תוך כדיי התהליך. "החלטתי לפעול בברוטליות" - זה קורה בעיקר בגלל שאתה ממהר - כמו שאמרתי קח את הזמן ותזכור שעדינות וחשיבה יצרתית יהיו כלי יעיל. "פתאום הגיעה משטרה והחלטתי שאני אוותר כרגע ואתחפף משם" - ברגע שהחלטת להתחפף זה מצביע על הסחפות עם החלום(ירידה קלה בצלילות). "נזכרתי שבחלום די קשה בשבלבים הראשונים לפתח חוש ריח" - המידע הזה מוטעה. "חתול שחור והחל לרדוף אחרי ואני ברחתי ממנו עד שהוא נעמד מולי והחליט לקפוץ עלי" - שוב אלו החששות שגרמו לכדור להתגלגל ולהפוך לתקיפה - ברגעים שכאלה תתמקד יותר בעובדה/תרגיש שאתה החתול והוא חלק ממך - זה עוזר. "פשוט שמחתי מהחלום" - זה תמיד טוב. "אחרי זה גם במציאות : ]]" לפעמים קשה לאנשים להבין את מהות החוויה. "דברים מעניינים שאפשר לעשות בחלום ? - בדרך כלל דברים תמיד יצוצו לבד - אני מציע למצוא טלבזיה או מקרן ולראות מה משודר,תוך כדיי כך אפשר להעביר ערוצים(אני מעביר עם היד)ולשלוט על האיכות הצבע ועוד.. - אפשר גם למצוא תחנה מעניינת ולהכנס לתוך הטלבזיה כדיי לעבור אליה. - אותו דבר בערך עם דלת גם טוב. "לעוף לבגרות במתמטיקה" - לעוף הא...בהצלחה וד"א להעזר בחלום למבחן זה גם טוב - ההרגשה עוזרת לביצועים.

blackorpheus

New member
או וואה

סחתיין על התגובה, זה ממש עוזר לי ( גם מנטלית : ] ) ותודה רבה על העצות וכדו. מהתגובה ניתן להסיק שהכל מתחיל ונגמבר בדימיון כמו שאמרת השמיים הם הגבול ( אולי גם החלל : ] במקרה שלנו ) דרך אגב מה אתה עושה כשאתה נתקל בדמות עויינת ? אני מתכוון בכל זאת לפעמים קורה שהדמות מולך מפחידה... ושוב תודה לכל המגיבים : ]]]]]

makron2

New member
בקשר לחששות...

בעקרון זה עדיין דיי בריא וזה חלק מאיתנו - בחלום עקב נסיבות שונות(אווירה וכו)לפעמים יהיו דברים מעט מפחידים ורוב דרכי ההתמודדות תלויות בך(חשיבה יצירתית)אפשר לחשוב במהלך היום על דברים לביצוע. בגדול צריך להזכיר לעצמך במהלך ההתקלות/ארוע שעדיין מדובר בחלום,בתור המשך לכך אתה יכול פשוט להרים את היד ולעצור את ההתרחשות כמו בdvd או משהו בסגנון,עם הגורם עצמו *רצוי להתמודד בעדינות/הידברות/הבנה/תחכום - לברוח זה דבר טיפשי כי רוב הסיכויים שהתרחשות דומה תתרחש שוב. - אחד הדברים שעזרו לי למשל במרדף משטרתי
:לאחר ההפנמה כמו שציינתי יש להרגיש הרגשה חיובית שתנבע ממך ותקרין כלפיי הגורם,ז"א מעיין להרגיש שכולכם מחוברים,כמו גוף אחד - השינוי הפנימי שיתרחש בתוכך יזלוג וידביק את כולם - בכל מקרה עם הזמן זה יגיע לבד והחוויות הצלולות יהיו עם כמעט 0 ארועים כאלה. *רצוי להתקדם לאזורים מוארים כי החושך מייצג *לפעמים בתת-מודע אזור מסוכן וזה גם מונע איבוד פרטים וקריסה של הסצנה. תוספת קלה,לעיתים *רחוקות יש מצבים שמרגישים "עייפות" בחצלול של למרות שיש צלילות דיי גבוהה - מדובר באשלייה של עייפות ויש לעודד את עצמנו ולשמוח קצת+הגברות - זה מעודד את הסביבה הפנימית להיות יותר עירנית/מוארת.

rotavori

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif

מזל טוב! נחמד לשמוע על מחצללים מתחילים כמוני שמצליחים
ורק שתדע שאני הפסקתי לאחר כמה שבועות של כישלון ואחרי שקראתי פה הודעות שלך גרמת לי לחזור לנסות לחצלל

blackorpheus

New member
לא לוותר !

הגיע שלב שגם אני ויתרתי כי זה נראה לי ארטילאי מידי אבל ידעתי שההפסקה דווקא תעזור. הכי חשוב זה באמת להאמין שהדבר יקרה וגם לשים מטרות לעצמך, למשל תכתוב ביומן שלך שאתה רוצה לחוות חצלול עד תאריך X או שאתה רוצה לזכור בחלום לעשות בדיקת מציאות עד Y . עוד דבר שחוזר כאן על עצמו הרבה הוא השיטה של מיילד- אחת השיטות הקלות והיעילות ביותר-לבצע מספר פעמים עד השינה ואם אפשר אפילו ליפול לשינה תוך כדי....ממש עזר לפחות לי. בהצלחה ותודה לכולם.

למעלה