חצלול ראשון? ושני?

חצלול ראשון? ושני?

לפני שני לילות ישנתי, התעוררתי, ופתאום אני מוצאת את עצמי על הרצפה, לא הבנתי איך הגעתי לשם בדיוק, ואמרתי שזה זמן טוב לעשות בדיקת מציאות. (יש לציין שהחדר היה מואר מדי והיה לילה) הסתכלתי לעבר השעון אבל במקום שעון הייתה שם תמונה לבנה של אחותי ועוד איזה איש אחד מצויירים בעפרון. מרוב ההתרגשות אמרתי לעצמי להרגע, ופתאום שמעתי את עצמי אומרת היא תהרוג אותי, היא תהרוג אותי... רציתי לומר בכלל שאני צריכה להרגע, אבל זה מה שיצא לי מהפה... וכל זה קרה בשניה אחת. אחר כך התעוררתי... ואז היה עוד מקרה ממש מוזר ומפחיד, לא יודעת איך לקרוא לזה, באמצע הלילה שמעתי קול נעים של אישה אומרת: "brandy the blue bird", איך לי מושג למה זה התקשר בדיוק, ואז משהו בתוכי אמר לי לחזור אחרי הקול הזה וזה יביא אותי לחלום צלול, אז עשיתי ככה והרגשתי את עצמי מתעוותת, ואז שוב פעם התעוררתי. יום למחרת חלמתי שהייתי בביתי, רואה תכנית שכבר נגמרה ואמרתי לעצמי שרק רגע, זה לא נגמר כבר? ורציתי לבצע בדיקת מציאות והשנה באמת השתנתה מעשרה לשמונה לחמישה לשמונה, לתשע... כל חמש דקות. אבל עדיין לא השתכנעתי, ומאז אני לא זוכרת... וכל זה קרה אחרי שבוע של כתיבת יומן חלומות?(ורשמתי רק שני חלומות עד כה) האם אפשר לקרוא לזה חלום צלול, בעצם? ומה זה היה העיוות הזה?

Eroca

New member
אופס הכינוי לא שלי.

ואני מודעת לכך שאני צעירה מדי, לפחות זה מה שכמה אמרו לי במקומות אחרים, אבל לא יודעת... זה תמיד משך אותי. ובכלל צריך גיל ספציפי לחלימת חצלולים??

Eroca

New member
ושאלה קטנה-

מישהו אמר לי שזה יכול לשבש לי את הלילה... האם כשאני מחצללת אני עדיין אהיה עייפה? זתומרת, אם אני אחצלל למשך הרבה זמן, נגיד, זה יהיה כמו שאני חולמת חלום רגיל, או שכשאני אתעורר אני עדיין אהיה עייפה? ובחלום צלול עצמו אני אהיה עייפה? כשהתעורתתי מהחצלול הראשון פשוט ממש פחדתי וכבר עצמתי עיניים וזהו... ואז היה הדבר המוזר השני עם הקול הזה שאמר משהו על הציפור...

oobe

New member
מגניב

חיי הלילה שלנו מעניינים.כשאנו נהיים מודעים להם זה טבעי שקודם יעלה פחד.דברים חדשים מהותיים, וחדשים בכלל,יש השפעה חזקה על הרגשות-מנערת משהו. אני לא יודע לגבי הגיל,נראה לי ש..-למה שלא תלמדי ותחצללי במקצועיות? אבל יש פה מבינים ממני ובטח יענו לך תשובה מוסמכת יותר. brandy the blue bird העיוות אולי היה תגובה של הגוף לאנרגיה חדשה שאת לא רגילה לה. יש מושג במדיטציה שנקרא מנטרה.יש כל מיני גישות למהי מנטרה אבל בעיקרון זו מילה או משפט שאומרים אותו בקול שוב ושוב ושוב ברצף,אט אט מנמיכים את הקול עד שלא נשמע אלא הוגים (אומרים) אותה בראש בדמיון.תוך כדי התהליך המנטרה הופכת להיות בלי התחלה ובלי סוף,מעגל. אולי קיבלת מנטרה אישית שלך וזה דבר אידאלי עם הרבה פוטנציאל רוחני.זה פתח לטרנסדנטלי. מעבר למומחי החצלולים שפה,אם מעניין אותך גם רוחניות אז יש פורום בתפוז שנקרא ילדים רוחניים.

Eroca

New member
תודה :) מעניין...

כן שמעתי על המנטרות ועשיתי אותם כמה פעמים כשהייתי בלחצים לפנ דברים חשובים... פשוט רשמתי בדף וזה היה מול העיניים.

makron2

New member
תשובות חלקית

נשמע לי בהחלט כמו התחלה של שני חצלולים קצרים. 1."היא תהרוג אותי, היא תהרוג אותי..."נשמע משעשע מאוד(גם פחד יכול לבדר) 2.שמעתי קול נעים של אישה אומרת: "brandy the blue bird יכול להיות שהחויה השנייה היה חלק מהתעוררות כוזבת(שעדיין היית בחלום) או ווילד(התחלת החלום מתוך עירנות)לפחות היא לא ניסתה להרוג אותך
ומה זה היה העיוות הזה?אני זוכר שארוע הווילד הראשון שלי כול הגוף שלי רעד וקיפצץ לו כמו מפחד וקור גם יחד+עיוותי שרירים - תחליקי זה לא יקרה עוד הרבה פעמים - לפחות למדת משהו שגם מהחוויות מפחידות לא קורה כלום. אני נהנה לענות לאנשים שחוששים - צריך להנות מהשינה

makron2

New member
שחכתי את שאלה מס 2

האם כשאני מחצללת אני עדיין אהיה עייפה?הסיבות אפשריות לעייפות הם שחווית התעורריות כוזבות אז את רק חושבת שלא ישנת כול הלילה,לפעמים אני מתעורר ושוכב סתם במיטה מבלי לדעת שאני עדיין חולם,פתרון - בדיקות מציאות כל פעם שאת מתעוררת,זה יבהיר קצת את העיניין. יש אפשרות לעייפות קלה אם עושים *הרבה ספורט בחלום - יש השפעה קלה מאוד על הגוף והשרירים יש אפשרות להרגיש הרבה יותר רעננה ושמחה אם ביצעת מטרת חלום בהצלחה ותנסי אולי את הבדיקה הבאה או שילוב של השניים - סיגרי את האף עם האצבעות ותנסי לנשום דרכו אם את לא בטוחה בבדיקת השעון(בחלום את תוכלי לנשום גם אם את סותמת את האף) מזל טוב תהני מהחצלולים שלך:תנסי לקבוע לעצמך מטרה מוגדרת של דבר מה שאת מעוניינת לבצע בחלום כמו לעוף או לבקר במקום כלשהוא

Eroca

New member
תודה גם לך :)

כן אני תכננתי לעצמי מספר מטרות אבל מרוב הפחד בחצלול שלקח בקושי שניה לא הצלחתי... אני אמשיך לנסות ונראה. ותודה שוב!

למעלה