חצלול קצר

וולפהרט

New member
חצלול קצר

ידעתי שזה חלום. היתי בגינה וראיתי פרח גבוה שנראה כעשוי ממשהו אכיל, אולי מרציפן. טעמתי אותו. קטפתי עלה כותרת ואכלתי ועוד אחד. הטעם לא היה חזק כמו שאולי קיוויתי אבל היתה הרגשה מוחשית של אכילת מרציפן. שכנעתי את עצמי שזה טעים.
נכנסתי לחפש את אחותי שמתה על ממתקים שתטעם גם היא. עד שמצאתי אותה בבית היא לא רצתה לבוא, ובסוף שכנעתי אותה, ויצאתי איתה החוצה. קיוויתי שהחלום לא ישבר כשאצא מהדלת והוא נשאר וגם הפרח היה שם. קטפתי לה עלה כותרת ונתתי לה לאכול. היא אמרה כזה: "נחמד" והמשיכה בעיסוקיה והתאכזבתי...

דברי אלינו בפרחים

מצחיק כמה שנים של ניסיון מתפוגגות לפעמים, ואנחנו עדיין מנסים לקבל תגובות מדמויות בחלום כאילו הן אמיתיות.

אגב

איך מתקדם לך התרגום של ההשפעות של הצמח שמעורר חצלולים?
מחכה לתרגום...

יהיה יהיה

אני לא אעלה תרגום אלא תקציר של המאמר ככה שלא ישעמם. אני מודה- זה לא בראש סדר העדיפויות שלי, למרות שזה מסקרן.
בימים אלה אני מריץ מחקר שינה שתכננתי מתחילת השנה (סמינר בפסיכולוגיה), אז לישון הרבה אני לא מספיק, ולקרוא לכיף עוד פחות.

וולפהרט

New member
אה, אבל...

אצלי זה משהו שלא מעיד על חוסר צלילות!
בחלום מי שאיתי מהווה חברה לכל דבר. אני לא רואה שום טעם ללכת ו"להנות לבד", גם בחלום זה גורם לי עצב. אני רוצה להיות ביחד עם מי שאני אוהבת ולשתף אותם בחוויות שלי, ולא אכפת לי שכשאקום הדמויות האלו כאילו "יעלמו", והמקבילים המציאותיים שלהם לא ידעו על זה.

gover1

New member
העיקר שנהנים

לפעמים המציאות עצמה מרגישה לי כמו חלום,ושגם פה זה בסך הכל דמויות של חלום...
אז העיקר שנהנים!

וולפהרט

New member
פעם קרה לי במציאות

שאיזה זוג לקחו אותי טרמפ ודיברו ביניהם בשפה כל כך מוזרה ושינו שפות ודיברו מוזר אז מצאתי את עצמי בודקת מציאות שוב ושוב, מסרבת לקבל שזו המציאות.
מי יודע, אולי אלו היו חייזרים?XD

eliranashky

New member
חחחחחח

גם לי קרה פעם שעשיתי בדיקת מציאות ברכבת שמישהי דיברה מוזר ... הייתי בטוח שזה חלום...

וולפהרט

New member
יש שפות שנשמעות קצת מכל דבר

כמו פורטוגזית
אבל ההם באמת החליפו משפה לשפה:S

למעלה