חצלול סוף סוף

Devani

New member
חצלול סוף סוף

אחרי 2 החלצולים הראשונים (לפני בערך חודש וחצי חודשיים ..?) סוף סוף בא אחד נוסף...
אבל אני ממש מאוכזבת מעצמי.

באמצע הלילה חלמתי ואז פתאום הבנתי שאני בחלום עשיתי בדיקת עצבעות והיו לי 6 בכל יד (האצבע הנוספת הייתה באמצע וקצרה יותר משאר האצבעות בהרבה)- בהמשך החלום עשיתי את הבדיקה הזאת שוב, וזה בעיקרון הדבר שאני זוכרת הכי חזק מהחלום הזה, הייתי מאוד מאושרת שחלמתי שוב חלום צלול!! היו שם הרבה אנשים שקשורים לקבוצת אנשים צפציפית בחיים שלי, והרבה אנשים לא מוכרים גם שהסתכלו עלי וזה היה בבית הישן שלי בגינה הקידמית. את תוכן החלום אני בקושי זוכרת, רק מפגש 1 עם אחד האנשים והבאנו כיפים אחד לשני מתוך שמחה. ואז אחרי המפגש הזה מאוד התרגשתי והתחלתי להסתובב סביבב עצמי ולא זכרתי איך בדיוק אמורים לעשות את זה פשוט הסתובבתי במקום- כדי להירגע אבל זה רק ריגש אותי יותר. המשכתי לתוך הבית ונשכבתי על המיטה.
ובנקודה הזאת בחלום חבר שלי ואני התעוררנו ביחד(אני חושבת שההתעוררות שלו העירה אותי). וישר חזרנו לישון ולכן הכול מעורפל לי ואני בקושי זוכרת. ובנוסף הפסקתי לכתוב ביומן חלמות ונראה לי זאת גם הסיבה לזיכרון העלוב הזה.
אבל אני מאד מאושרת שלמרות חוסר ההשקעה וההתמדה שלי איך שהוא זה קרה.
:)

שבת שלום לכולם.

makron2

New member
נחמד...

לפעמים קשה לכתוב ביומן על באופן קבוע.

לכתוב את החצלול ברגע שמתעוררים ממנו זה גם משהו - כמובן שלשחזר אותו עם כמה שפחות תזוזות זה תמיד עוזר.

סיבוב במקום מהר בדרך כלל גורם לשינוי הסביבה - למה שזה ירגיע?

Devani

New member
לא להאמין!!

לא יודעת הייתי בטוחה שזה ירגיע אותי בחלום, לא זכרתי בדיוק מה המטרה האמיתית של הסיבוב (?!)

היום בלילה היה לי שוב חצלול אבל ממש קרצר- הייתי ברכבת והסתכלתי על הידיים שלי והאצבעות שלי היו ממש קצרות מהרגיל והתלהבתי שזה חלום צלול ואז שיפשפתי את הידיים כדי לא לצאת מהחלום(גם אין לי מושג לאיזה מטרה זאת באמת)- אבל זהו משם אני לא זוכרת כלום,
חלמתי באותו לילה מליון חלומות והתעוררתי מלא, וזה היה אחד החלומות.
מרגיש לי פספוס- זה קורה ואני מאבדת את זה.

מזל טוב על החצלולים!

שניים ברצף... לא רע בכלל, ובטח אין מה להרגיש פספוס.
האמת- השגת החצלולים זה הצעד הראשון, ועכשיו את יכולה לקחת את זה לכל מקום שתרצי.
לדעתי כדאי שתתרגלי טכניקות לחידוד החלום. כך תוכלי להפיק את המקסימום שאת רוצה מחלומות. כדי לזכור לבצע את הטכניקות האלו (למרות שנראה שאין לך בעיה דווקא בזה) כדאי להזכיר את זה לעצמך אחרי כל בדיקת מציאות.

כמה טכניקות:
סיבוב במקום- לרוב מייצב את החלום ועוזר נגד תחושה של "עוד שניה אני מתעורר". תופעת לוואי נפוצה- שינוי זירת החלום.

שפשוף ידיים- עוזר בחידוד החלום. נסי להתרכז בתחושת החיכוך והחום שנוצר, ואולי גם הרעש והמראה של זה. הרעיון הוא להפעיל את החושים כמה שיותר.

פקודות קוליות- עוזרות מאוד בחידוד החלום, ובשליטה בחלום בכלל. חשוב לומר אותן בקול רם וסמכותי, כמו שמדברים מול קהל. יותר נוכחות= יותר השפעה.

אלו רק כמה שיטות, וחלק לא עובדות לכולם. נסי ותראי מה הכי טוב לך. ואגב, כדאי גם להזכיר לעצמך שאת חולמת מדי פעם כדי לא לאבד את הצלילות.

למעלה