חצלול מספר 2.

חצלול מספר 2.

טוב, זה יהיה ממש קצר כי כבר פעמיים הקלדתי הודעה חופרת ותפוז פשוט סירב לשלוח לי אותה. אז אקצר. למי שלא זוכר אותי- דניאלה, 13.5, חלמתי חצלול יחסית קצר לפני מספר שבועות, וכשהקצתי זה היה לחלום רגיל נוסף, ורק אז היקיצה למציאות בבוקר. ובכן, בערב שישי לפני מספר ימים חיצללתי בשנית. הפעם זה היה ארוך יותר,שלטתי בהכל הרבה יותר, בחדות, זה היה פי אלף יותר יותר!! וול, לפני שהלכתי לישון פתאום נזכרתי בחצלול וכמה זמן אני רוצה לחלום אחד באמת טוב.. אז לא ציפיתי לשומדבר, רק מילמלתי לעצמי איזה 4-5 פעמים "הלילה אני אחצלל, עכשיו יהיה לי חצלול..." וכאילו- זה לא היה רציני.. לא מילמלתי את זה עד שנרדמתי.. ממש לא. זה היה הכי חפיף שאפשר. הייתכין שזה ממש עזר לביאת החצלול? מה אתם חושבים? נכנסתי לתוך חלום רגיל- ותוך כדי חלום קלטתי שאני חולמת- כי פשוט ישבתי בארוחת שישי ליד דודים שלי מארה"ב ופתאום קלטתי שהם אמורים להיות בארה"ס ולא איתי בארוחה! שאלתי את דודתי אם אני חולמת והיא השיבה: "ברור!!". עשיתי בדיקת מציאות עם שעון היד שלי (ממתי יש לי שעון על היד???) ונוכחתי לדעת כי אני חולמת. עכשיו הסתובבתי ברחבי הסלון וחשבתי מה אני רוצה לעשות. "אני רוצה להיות בפארק!" הכרזתי, אבל שומדבר לא קרה פרט לכמה שיחים שמצאו את מקומם ברחבי הסלון... "אני רוצה להיות במועדון!" צעקתי שוב, ומיד הסתחררתי אל תוך מועדון בגודל 500 מגרשי כדורגל בערך.. עם מיליונים של אנשים, מוזיקה ובר מגוון. מישהי שאין לי מושג מי זאת עברה לידי ודחפה לי משקה ליד. (אמממ אלכוהול! לפחות בחלום אני אשתה!, חשבתי לעצמי), נכנסתי לדלת לבנה שהיתה באחד הקירות (לא יודעת איך הלכתי לשם אוטומאטית בלי לחשוב). החדר היה ריק. "אייל בוא!" פקדתי. ואייל הגיע (עם עוד כמה "ניצבים" ברקע...) אייל- מישו שאני מכירה. לא עניינכםP: רק אתם צריכים לדעת שהוא חתיך. בקיצור- חצי מרצון וחצי לא תפסתי לו ת'חולצה והדבקתי לו נשיקה. (מהההה??? הוא ממש חתיך אתם לא יודעים!! :O) עכשיו,פה קרה הדבר המוזר. (הערה לפני תיאור הדבר המוזר- לא התנשקתי אפעם.) הדבר המוזר: בשנייה הראשונה זה היה מה זה מגניב, והרגיש אמיתי והכל, ובדיוק אחרי חלקיק שניה הרגשתי משו מה זה דוחה בפה שלי... אני מתנתקת ממנו- ואני והוא יורקים לאיזה דלי מין גושים מגעילים.. עזבו אתם לא רוצים לשמוע ת'תיאור. ניסיתי שוב רק כדי לשלול את האפשרות שזה סתם משו חד פעמי- ושוב הדברים המגעילים צצו לנו בפה. האם זה יכול להיות קשור להערה שציינתי מקודם?..למה זה קרה? על זה אתם ממש חייבים לענות לי.. יצאתי למועדון הרועש שוב, כולי בבאסה, המשקה חזר לידיים שלי פתאום. נתתי כמה שלוקים, חזרתי לחדר, ורגע לפני שאני מבינה מה קורה אייל מצמיד אותי לדלת ומנסה שוב- אני אומרת לו: "אתה לא קולט שזה לא הולך? איכס די נהייה לי מגעיל-" ואז אני נזכרת שהוא בעצם לא יכול לומר כלום שיחדש לי משו- הוא בתוך ראשי היקר... אז הוא פשוט עמד שם וחייך. (בכלל- כל החלום הוא לא אמר כלום ולא שינה את ההבעת פנים, למה?) ואז כמעט התעוררתי, אבל הסתובבתי סביב עצמי וחזרה לי הצלילות. לא היה לי חשק לעוף או להסתמם
או משו כזה... אפילו לרקוד שם במסיבה לא רציתי... אחרי כמה דקות נשאבתי לחלום רגיל... וזה הסוף.... שאלה אחרונה: אם למשל, אתם מחצללים שאתם... לוקחים סמים, וכמובן שלא עשיתם סמים בעבר, בחצלול אתם עדיין מרגישים את זה בחדות, אתם יכולים להיכנס לסאטלה? למרות שהגוף שלכם והתת מודע לא מכיר ת'תחושה?... כאילו- תסבירו לי את זה קצת... תודה תודה תודה לכל העונים בחפירות!!! דניאלה:)

silverhawk

New member
אח, התפוז הזה, רק צרות

קודם כל - מזל טוב! זריזה את.
אוטוסוגסטיה - בהחלט עוזר (אם כי לחלק מן האנשים יותר מלאחרים). השקעה לא גדולה ותוצאות לא רעות בכלל. שווה. שינוי המקום - סחתיין. בד"כ לא פשוט לעבור סצנה רק ע"י פקודה. יפה מאוד. הדבר המוזר - אין לזה ממש הסבר, מדובר במשהו שנבע מתת-המודע שלך. לא ממש ניתן לשלוט בדברים כאלו ולמנוע מהם להתרחש. אייל - כאן אנחנו כבר גולשים לעניינים פסיכולוגיים, שהפורום הזה הוא לא בדיוק המקום בשבילם. :) סמים - קודם כל - אל תקחי.
וברצינות, כל חוויה שאת חווה בחלום מתבססת על מאגרי הידע שצברת במהלך חייך. תת המודע שלך ירכיב את התחושות שלדעתו, על סמך נסיון חייך, אמורות להיות, והן מה שתחושי (פחות או יותר, מאחר ותמיד יכולים להיות שינויים, גם בדברים מוכרים היטב). והמלצה אחת לפני סיום - תשמשי בבדיקות המציאות ובדיטות להגברת הצלילות לאורך כל החלום. ככה היית יכולה למנוע את הגלישה חזרה לתוך החלום בסוף (ובכלל, המודעות שלך הייתה גבוהה בהרבה). ושוב מזל טוב, נשמע כמו אחלה חצלול!

תודה על הסחתיינים- 2 הערות:

1. מה זה אוטוסוגסטיה??? 2. הגלישה לחלום רגיל במקרה הזה היתה מרצון כי לא היה לי עוד איך לנצל את החצלול, אז פשוט ישבתי וחיכיתי שזה ייגמר... המ- תודה על התשובות, נשמע הגיוני.

silverhawk

New member
אוטוסוגסטיה - שכנוע עצמי, בתרגום חופשי

זו מעין מנטרה שאת משננת לעצמך למטרה מסוימת (במקרה שלך, על מנת להגביר את הסיכוי לחצלל).

וולפהרט

New member
חחח..

קרעת אותי מצחוק כשדימיינתי את השיחים הקטנים שתקעו את עצמם בסלון... לגבי עניין הסמים: הייתי אומרת שלהציב כמטרה בחצלול לחלום שאת לוקחת סמים זה עניין די מסוכן, כי יתכן שאכן תחושי הרגשה שקרובה למציאות אבל לא זהה לה וזה רק יגביר לך את הרצון לחוש את זה באמת- כן, התמכרות יכולה לבוא גם מחלום. אני אישית מציעה לך להתרחק מזה, לטובתך, גם בחלום

SubSonicMadness

New member
התלות שמתחילה את העסק היא כימית

והחומרים הכימיים לדוגמה THC בא מהאקט עצמו.
למשל
חלמת בחצלול שאתה אוכל טונות שוקולד ולא מצחצח שיניים
אז יהיו לך חורים במציאות? (נקווה ש)לא!
המוח ינסה לחקות את מה שהיא "אמורה" להרגיש לפי איך שהוא "חושב" או "זוכר" את ההרגשה ויעביר לה אותה.
לא ישתחררו שום חומרים כימיים, שום דבר לא ייכנס לה לריאות\אף\ווריד
ומה שהיא תחווה בחלום לא ישפיע על חיי היום יום שלה.
עוד לא שמעתי על מקרים שבנאדם התמכר למשהו שהוא אף פעם לא באמת ניסה.
חוץ מזה, לחצלל זה חינם!
(עכשיו בגלל שהדולר יורד כולם מפגיזים במחירים, תקופה קשה בקולומביה)

וולפהרט

New member
אז לא הבנת למה התכוונתי

לא התכוונתי להתמכרות אמיתית, התכוונתי שעצם החלימה על הנושא ומה שתרגיש שם יכול לעורר סקרנות רבה- רצון עז לדעת איך זה באמת

לא, אין לי נטייה

להרס עצמי גופני נפשי רגשי מוחי ומנטאלי, אין לי נטייה להרוס לעצמי את החיים, להורים ולמשפחה שלי, וגם אאל"ט זה מזיק לסביבה כל הפייפים האלה..>< אז לא! חברים, אתם מדברים פה עם מישהי שמסתובבת עם שרשרת "אני היי בנטורל" כל החיים שלה, פעילה בפרוייקטים נגד זה, וכל החיים שלה מנסה למנוע ממישהו להתחיל להסניף בנוסף לזה שהוא אלכוהולויסט גמור בן 14. אז לא- אני לא אסתקרן.

Roy1232

New member
אם לא הייתה לא התנסות, אין לדעת מה המוח יעשה

בד&quot;כ הוא נצמד לכל פיסת מידע שהוא אי פעם קיבל לגבי אותה חוויה וייצור חוויה שיכולה להיות בכלל לא קשורה לחוויה האמיתית.

שמחה שציחקקת להנאתך.

לא אמרתי שהמטרה שלי בחצלולים זה לעשות סמים, אלא סתם בתור דוגמה קיצונית כדי שתבינו למה אני מתכוונת. אבל.. נתתי לעצמי רעיון. אני לא מסכימה איתך בקשר לחשש להתמכרות, כי כמו שאמרו מעליי צריך את החומר, הסם עצמו כדי להוביל להתמכרות. אבל לדעתי אם אני אחצלל שאני עושה סמים, זה יהיה מאוד מוחשי, למוח שלי יש המוווון מידע על זה
אל תשאלו למה. ><

Roy1232

New member
מספיק לדעת על מה ג'ימי הנדריקס שר

בשביל להבין איך זה להיות על סמים.

למעלה