חצלול מוזר קצת.....

c12chen16

New member
חצלול מוזר קצת.....

אז ככה הכל התחיל מנסיון מיילד של צלח כלל, ישנתי 6 שעות קמתי זכרתי 2 חלומות בצורה טובה ואחד מהם היה 2 שכנים שכבר מזמן לא גרים לידי באו אלי לחדר וישבנו וצחקנו וזה... בחלום הזה בחרתי.. נשארתי ער כ-40 דקות קראתי קצת בפורום ועל השיטה מיילד סתם לחדד ולהעלות את המודעות וחזרתי לישון עשתי הכל כרגיל אמרתי לעצמי שבפעם הבא שאני חולם אני אזכור שאני חולם ותוך כדי דימיינתי את החלום עד לרגע שאני מבין שהשכנים שלי כבר לא גרים פה כמה שנים טובות... ונרדמתי אחרי הרבה זמן יחסית (זה בעיה שיש לי תמיד קשיים מטורפים להירדם, גם כשאני עייף) בכל אופן מהמיילד לא יצא כלום... היה לי חלום אחר בכלל שפתאום מצאתי את עצמי על איזה גג של ביניין והכל היה נראה לי מוזר אז השתמשתי בבדיקת הגיון וזה נהיה חצלול, אז ככה עפתי מהבניין למטה לכיוון הרחוב עצרתי שם הסתובבתי כדי לדמיין מאוחרי מכונית מסויימת שרציתי (קיבלתי אותה בדיוק רג בדגם מוקטן כזה של ילדים) זרמתי עם העסק נכנסתי לתוכה והתחלתי לנסוע והיא היתה ממש מהירה כמו כל אוטו רגיל בשלב מסויים איבדתי מודעות כנראה אבל ראיתי הכל מהצד ואיך שהוא ידעתי שאני חולם אבל לא הצלחתי לחזור לחלום בתור עצמי... זה המשיך כחלום רגיל וכמה דקות אחרי זה שוב מצאתי את עצמי בבית ושוב לא הבנתי איך אני בבית כי זכרתי את החלום מהרחוב אז עשיתי בדיקת מציאות ושוב עוד חצלול יצאתי החוצה עפתי קצת שיגעתי את דודה שלי שהיתה אצלי בבית הראתי לה כל מיני קסמים ושטויות והיא צעקה עליי ואז שוב איבדתי מודעות אבל עדין ראיתי הכל כזה מהצד (את הבית שלי את אמא שלי והדודה מדברות) ופשוט לא הצלחתי להשתלב בחלום שוב.... זאת היתה הרגשה ממש מוזרה זה היה על סף מציאות כי כל שניה הרגשתי את עצמי במיטה כאילו עודמ להתעורר אבל עדין ראיתי את הסצנות וידעתי שאני רואה חלומות בעצם ולא הצלחתי להיכנס אליהם זה היה סוג של חלימה בהקיץ אבל קצת יותר עמוק... קטע מוזר שביאס אותי בכל אופן הקטעים הצלולים באמת היו די קצרים אבל איכותיים אז חצי נחמה

makron2

New member
נחמד...

דבר ראשון לדעתי המיילד הצליח בעיקר בגלל שזיהית מוזרויות ובעיקבותם זיהית שמדובר בחצלול - המיילד נועד לשפר את המודעות - התוצאה יכולה להיות שאתה בחלום אחר גם ושם הזהוי יתרחש עקב המודעות הגבוהה יותר,הבדיקה עצמה היא רק האישוש הסופי לחשד הראשוני. "הסתובבתי כדי לדמיין מאוחרי מכונית מסויימת שרציתי (קיבלתי אותה בדיוק רג בדגם מוקטן כזה של ילדים) זרמתי עם העסק" - נשמע טוב. "ראיתי הכל מהצד ואיך שהוא ידעתי שאני חולם" - גם קטע טוב - קרו לי מקרים כאלה שהופעתי מאוד מזה שאני רואה את עצמי עושה דברים. - אני מניח שזה קשור לאיבוד קל של הצלילות או המודעות העצמית,אבל בכל מקרה זה נחמד. "מצאתי את עצמי בבית ושוב לא הבנתי איך אני בבית" - אולי עצמת עניים/רצית לקום ונוצר מעבר מהיר של סצנה אל תוך התעוררות כוזבת שבה זיהית מחדש שמדובר בחלום. "רואה חלומות בעצם ולא הצלחתי להיכנס אליהם" - זה נשמע קצת כמו הקרנה מנטלית,מעיין הפנוגוגיה בשליטה מסויימת,הנסיון שלי דיי מוגבל בקטע הזה לדעתי היית צריך לעשות זום אין וזום אאוט כמה פעמים,כלומר להרחיק את מה שאתה רואה(ע"י כוח רצון)ואז להתקרב שוב עד שתמצא את עצמך בסצנה עצמה. - אתה יכול גם להעיר את עצמך,להשאר באותה תנוחה ולעבור לווילד מחדש. כמו שאמרת זה עדיין נחמד ויותר טוב מכלום.

c12chen16

New member
אז ככה

מה שאמרת בקשר למיילד, אף פעם לא ראיתי את זה ככה, מה שידעתי על מיילד שזה במטרה להכינס לאותוחלום ואותה סצנה מסויימת.... מה שכן עצם העובדה של הניסיון של המיילד והקביעת מטרה הזו (של לחלום חלום צלול איכשהו) אז אין ספק שזה מעלה את המודעות... בכל אופן אני די בן אדם של דילדים, לפני הצבא כשהיתי די חזק בקטע היו לי לפחות 4 חצלולים בשבוע למשך תקופות די ארוכות ותמיד כולם היו בסוגים של דילדים כאלה רק בגלל שהזכרת את הקטע עם הרכב אז אני מחדד, זה היה אדיר דגם קטן כזה שתפקד כמו מכונית רגילה הצטופפתי שם כמו ילד P : כל הקטע של לראות הכל מהצד די תסכל אותי זה היה נחמד לשניה אבל אז התחלתי להתחרפן מזה, ניסיתי בעזרת כח המחשב לעשות כל מיני דברים ושום דבר לא הצליח ואם אני זוכר נכון, לא יודע אם בוודאות ראיתי את עצמי אבל מה שכן ראיתי את הסצנות והאנשים מסביב (פעם ברחוב מלמעלה כזה, ופעם בבית מהצד) בסה"כ היה סבבה בכל מקרה כשאני אשתחרר ויהיה לי זמן אני אעבוד על הזכרון חלומות שלי תאמת אף פעם לא ניהלתי יומן, אני תמיד זוכר חלומות פשוט לא לפרטי פרטים ועם סדרי אירועים קצת לא הגיוניים.... אני די עצלן בקטע הזה

makron2

New member
חוזר...

" מיילד שזה במטרה להכינס לאותוחלום ואותה סצנה מסויימת.... " - זה חלק,בספר של לה ברג(ממציא השיטה)הוא מציין שזו רק אחת מהאפשרויות. בקשר ליומן - אני אישית גם עצלן
ונמנע מכתיבת היומן. - למרות שזה טוב.

c12chen16

New member
סיפור עצוב של הרבה אנשים עם היומן

רובנו עצלנים אני חושב... שאלה כללית כזו, אם גם לכם יש כל מיני דברים שאתם מתכננים לעשות בחצלול אבל בחצלול עצמו לא בדיוק זוכרים מה רציתם לעשות (למרות שאתם במודעות מלאה) וסתם זורמים עם החצלול.....?

makron2

New member
זה קורה לי הרבה...

אבל אם יש מטרה מסויימת אפשר לרשום אותה ולהתרכז בה לפניי השינה+לשלב אותה במיילד - כמובן שהמטרה צריכה להיות עם משמעות כלשהיא. גם לזרום זה טוב.

למעלה