חצלול מהלילה...

makron2

New member
חצלול מהלילה...

חלום לפניי - הייתי מפקד של חללית כמו האנטרפרייז(מוזר)
חלום לפניי - בסצנה של כדורגל וערכתי אותה כמו תמונה תלת מימדית(עוד יותר מוזר)

אחריי שהתעוררתי באמצע לקראת הבוקר הייתי נחוש לחצלול,השתמשתי בפרטים המוזרים למיילד מספר פעמים ואח"כ עשיתי גם ויילד אבל הפסקתי אחריי מספר קצר של דקות.

מצאתי את עצמי פתאום על גג של מקום עבודה ישן שלי ומייד חשדתי שאני חולם,הלכתי קצת וראיתי דלת מברזל עם מרווח בחלק התחתון שלה,ראיתי משם שכל הסביבה מחוץ לדלת היא מתחת למים ומייד זה ויא את החשד הראשוני שלי שאכן מדובר בחלום.

מהמרווח התחתון של הדלת צץ לו פתאום ראש של דינוזאור סטגוזאור קטן נראה לי,אז תפסתי את הראש שלו באזור הפה וביד השנייה פתחתי את הדלת.
אני מתבונן החוצה לחושב על זה שאני מתעצל לשחות ואני ישתמש בדינוזאור כעוזר לשחייה(מוזר אבל זה חצלול אז אני עושה מה שאני רוצה)בכל מקרה אני קופץ על הגב שלו ואנחנו צוללים קצת.

אחריי התפעלות קצרה מהסביבה שהפכה למעיין מערה תת מימית ענקית צצו להם שניי טי רקסים ענקיים(כן כל זה מתחת למים)לרגע חששתי מעט ואז הזכרתי לעצמי שוב שזה רק חלום ואז יריתי אליהם כדור אור מהיד שלי שהדף אותם מעט ועברתי עם הסטגוזאור מהצד,מייד לאחר מכן הייתה שינוי של סצנה.

אני עומד בעיר ליד קניון קטן וחושב מה אני יעשה עכשיו,כן לעוף קצת,התחלתי לעוף מספר שניות ואז ראיתי דמות של בחורה יפה - וכייפנו קצת הרבה בשלב מסויים כמעט התעוררתי מההתרגשות אבל מייד נזכרתי בדבר האחרון שראיתי וחזרתי לסצנה,לאחר זה מה(מספר דקות)חשבתי מה עוד אני רוצה לעשות...

החלטתי לעוף למקום אחר עפתי קצת וביצעתי באוויר הגברות של שפשוף ידיים והצבע ורמת החיות עלתה לאחר מכן עשיתי עוד הגברה של להסתכל על כף היד שלי והוזזתי אותה עד שהאיכות הפכה לHD - חשבתי לעצמי מה עוד אני יעשה וחשבתי לנסות מדיטצייה ארוכה יותר תוך כדיי התעופה - התחלתי ממדיטציה של נשימות,אמרתי לעצמי תוך כדיי הנשימות אוויר נכנס זה טוב ובנשיפות אוויר יוצא זה טוב,ריחפתי והסתחררתי לבד תוך כדיי הנאה.

לאחר שתיי דקות בערך עברתי למדיטציית אוווםםםם והיה כיף תוף כדיי שהגברתי את הוברציות והפי'צ של האום התעופה האיצה והאטה בהתאם תוך כדיי כך הרגשתי בחלק העליון של הראש וברציות עדינות עד בינוניות וכיפיות המשכתי כך גם איזה שתי דקות - אחרי זה היה לי חלום רגיל שאני מקבל מלא קופסאות של ממתקים וכאלה ופתחתי אותם ואכלתי מכל דבר קצת. - בבוקר קמתי דיי רגוע ונינוח.

וואוו איזה זיכרון!!

ועוד החלום עצמו נשמע מעולה

חצלול מעולה :)

סחתיין על השליטה, וגם העלילה נשמעת כיפית. קיצר- מקווה שיהיו עוד הרבה.

makron2

New member
תודה לך - כן ירבו חצלולים לכולם....

בדיקות והגברות - הגברת הצלילות הכי טובה היא להתמקד על הסביבה עד שהאיכות מתחדדת - ז"א לערב כמה שיותר חושים = זאת *תזכורת לידע קיים.

למעלה