חצלול טוב שהיה.

makron2

New member
חצלול טוב שהיה.

בחלום אני וחבר מבקרים בבית של מישהי שפגשתי בים ואז מישהו ענק נכנס לדירה שלה ומתחיל להרביץ לה אז לקחתי מזלג ודקרתי אותו(סליחה על האלימות),התחלתי לברוח ומיד הופיעו כמה חברים שלו,קלטתי שמשהו מוזר ומיד חשדתי שמדובר בחלום,לקחתי מוט ברזל נלחמתי בחברים שלו,הדפתי אחד ואז הצלילות מעט דעכה וחשבתי שוב שעומדים לתפוס אותי. עוד מרדף התחיל אחריי,מאחוריי היו 2 אנשים ופתאום מלפניי הגיח כלב דוברמן רצחני,שוב הקטע נראה מוזר וחזרה לי הצלילות. רצתי מהר ישירות אל הדוברמן,תפסתי אותו בראש והשלכתי אותו על הרודפים שבאו מאחוריי,הסתובבתי להתעמת איתם שוב אבל הם נעלמו. הסתובבתי קצת וראיתי מעיין מפוח קטן כמו שמעיפים עלים מהדשא,לקחתי אותו קפצתי באוויר והפעלתי אותו ע"מ לנסות ולהעזר בו לתעופה(כמו מנוע)היה מאוד משעשע וזה גם עזר קצת בתעופה.לאחר מכן נחתתי באיזה בית עם בריכה והיה שם חתול חמוד ואז הוא שינה צורה לחתול מנייק ותקף אותי(דעיכה בצלילות)תפסתי אותו וזרקתי אותו רחוק ממני,היה קצת קשה הוא נתפס חזקתהגברתי צלילות והמשכתי להתעופף לי. לאחר זמן מה נחתתי שוב באיזה שכונה והופיעו מולי כמה בנות יפות,אחת לבשה בגדים שחורים מבריקים,(דעיכה בצלילות)היא פנתה אליי ואמרה "אתה חושב שאתה חזק?" ואז היא הפכה לגדולה וגדולה יותר,בזמן זה אני עפתי גבוהה יותר ויותר כדי להגיע לגובה הפנים שלה,מצאתי את עצמי עף לתוך החלל החיצון מסתכל על כדור הארץ שנמעך והפך לערבוב של צבעיםףלאחר מכן התעוררתי. היו עוד פרטים בחלום אבל הזכרון קצת מטושטש.(שוב סליחה על החלום הדיי אלים)

silverhawk

New member
יש לך הרבה אגרסיות... P:

סתם, נשמע כמו לילה פורה (והסוף מגניב בהחלט!).

makron2

New member
בזמן האחרון...

הייתי קצת עצבני ביום,זה מטפטף אבל אני גם חושב שההתחלה הלא צלולה של החלום תרמה לאווירה ולהתנהלות שלי בחלום. אני משתדל לנקוט בגישה יותר עדינה עם עצמי,באמת חטפתי קצת קריזה בחלום על בעיקר עצמי בגלל שנסחפתי,התגובה של הכעס הייתה מיותרת לחלוטין. בדרך כלל החלומות הרגילים שלי רגועים ומהנים יותר,הקטע הצלול עדיין היה מהנה למרות האיכות המשתנה.

למעלה