חצלול ושנת צהריים

נתנאל56

New member
חצלול ושנת צהריים

קודם כל אני יבקש סליחה על כל השאלות שאני שואל פשוט אני חדש בפורום ובתחום אז יש לי מלא שאלות אני תמיד רציתי לקבל חצלול בשנת צהריים אבל איך זה אפשרי כשהגוף ערני לגמרי לי אישית קשה להירדם באיזה שיטה כדאי להשתמש???? אני אשמח אם יפרטו לי אפילו פה בתגובה

makron2

New member
זה אפשרי...

כל עוד עייפים מספיק כדיי להרדם ויש נטייה לזכור חלומות מהשינה - לי אישית קשה להרדם שנת צהריים ואם כן אני לא זוכר כלום אבל זה משתה מאדם לאדם. לדעתי עדיף לנסות ויילד בשנת צהריים או אפשר גם קצת מיילד ולשנות לויילד,להתנסות. פרוט על המיילד - יש לבצע לאחר כמה שעות שינה - רצוי שמתעוררים מחלום רגיל ויש עוד פרטים טובים ממנו. מיילד:בתרגיל צריך לחזור על המשפט:**"בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם" ואז **לדמיין את עצמך שוב בחלום שממנו התעוררת או לדמיין חלום מהאחרונים שהיו לך,במהלך הדמיון צריך להבחין במשהו מוזר שקרה בחלום(סימן חלום)ואז בזמן שמבחינים בדבר המוזר הזה צריך לומר לעצמך "זה חלום!,אני חולם"(כדיי להפנים העובדה)לאחר מכן להמשיך לדמיין משהו שתרצה לעשות בתור המשך. - יש *לחזור על רצף הפעולות האלה מספר פעמים או עד שנרדמים וזה ישפר מאוד את הסיכויים לחלום צלול.

Amaterasu

New member
שנ"צ

היתרון בשנת צהריים הוא שהחלומות מגיעים מאוד מהר. בגלל שזו בדרך כלל שינה קצרה יחסית לשנת הלילה, הגוף מראש לא נכנס לשיתוק שינה מלא (בגלל זה יש אנשים שמנמנים באוטובוס ומתעוררים פתאום בבהלה - תנועה לא רצונית שבוצעה בזמן חלום ללא שיתוק שינה). כמו שמקרון אמר, זמן מצויין לנסות וויילד. וכמו כל טכניקה אחרת, גם בזה צריך להתנסות. הוויילדים הטובים והמהירים ביותר שהיו לי היו בשנת צהריים. אבל כל פעם הייתי עייף יחסית והייתה לי הרגשה ש"עכשיו זה יעבוד!" בדרך כלל שבת בצהריים הכי נוח לי. אבל כל אחד עם הזמן שלו.

Amaterasu

New member
תלוי

כמו כל דבר, זה שונה אצל כל אחד. אני ממליץ לנסות - רק ככה תוכל לדעת במה אתה הכי טוב!

נתנאל56

New member
ניסיתי לעשות ווילד בשנ"צ

רציתי לנצל את שנת הצהריים בשביל זה אז שכבתי במיטה ואמרתי לעצמי שוב ושוב "עכשיו יהיה לי חלום צלול" אגב לדעתי זה הדרך הכי טובה להעסיק את המוח בווילד ועוזר הכי הרבה להתקדם אל החלום הצלול, התחלתי לעט לעט לראות כמו כתמים צבעוניים כאלה כמו שמשפשפים ת'עיניים ועוד כל מיני צורות מרחפות ואז כמו צלליות בחדר ולהרגיש טיקים כאלו ברגל והעיניים אפילו שרפו לי טיפה (הרגשתי אפילו דמעות כי השארתי אותן פתוחות ללא הפסקה והן התמקדו באותה נקודה בלי סוף) הבנתי כבר שאני בדרך אבל אז ישר הפסקתי אחרי הטיקים כי הבנתי שאני צריך ללכת. הייתי בכיוון הנכון נכון?

Amaterasu

New member
בכיוון הנכון

כל ניסיון הוא בכיוון הנכון כי אתה לומד מכל חוויה. יש שיטה מדיטטיבית שעושה את אותו הדבר עם עיניים פתוחות, כתרגול לחלימה, אבל אני מאמין שכדי להיכנס לוויילד עדיף לעצום את העיניים. בכל זאת, המטרה היא להירדם חלקית.

נתנאל56

New member
אני בינתיים מנסה לעשות הרבה WILD

אבל למרות זאת אני יחכה למדריך שלך כי אני לא בטוח לקראת מה אני הולך

למעלה