חצלול בתוך חלום...?

חצלול בתוך חלום...?

קרה לי משהו מאוד מוזר אתמול בלילה! חלמתי משהו שאני לא זוכרת בדיוק מה הוא היה... מה שאני כן זוכרת בבירור זה שהייתי באיזה חדר עם כמה חברות שלי ופתאום קלטתי שאני חולמת וממש התלהבתי ואמרתי לחברה שלי בחלום: "אני מצליחה לחלום צלול!!". לא עבר הרבה זמן (חצי דקה בערך) ואז התעוררתי וסיפרתי לאותה חברה בהתלהבות שהצלחתי לחצלל וכל זה... קיצר, הסתבר שכשהתעוררתי עדיין הייתי בחלום!! ואז התעוררתי באמת...
זה נחשב חלום צלול?? כי כן ידעתי שאני חולמת אבל לא הייתי בשליטה ולא ניסיתי לעוף וכל השטויות שכולם עושים בדרך כלל... אבל מצד שני, ידעתי שאני חולמת אבל זה היה חלום צלול בתוך חלום!! מה אתם אומרים??

Bluescale

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo45.gif

אחלה חלום צלול ואז חלום בהתעוררות שווא. קצת פסיכודאלי אבל אני יכול להסביר לך טכנית למה זה קרה (כמובן אם את תרצי לשמוע את הצד הכימי שבעניין
). בכל אופן, זה היה גם חלום צלול ספוראדי או טבעי, תקראו לזה איך שתרצו זה אחד הטובים, הוא מגיע בצורה טבעית אך רמת הצלילות שלו והשליטה מאוד נמוכים מהסיבה שהמוח לא עיכל עד תומו שמדובר בחלום צלול. ישנם אנשים, אפילו שניים שאני מכיר מאוד טוב, שהם חולמים רק חלומות צלולים כאלה בכל ימי חייהם ואף פעם לא התעמקו במה זה אומר באמת. באמת מזל טוב, תתמידי ב RC ויהיו לך יותר חלומות צלולים בהמשך הדרך ללא שום בעייה! יחד עם זאת, תקראי את התגובה שמסרתי ל SHANI796 בחלום צלול ראשון קצת לגבי טיפים ושליטה
פבל.

MetalSinagouge

New member
מה ההסבר מבחינה כימית?

שמעתי שיש בלוטה במוח שיש שם את כל המרכיבים להכנת מולקולת הDMT, שזה סם שנכנס לתוך קבוצת הLSD.

Bluescale

New member
../images/Emo13.gif LSD נספח באיזור המוח שבו

הסרוטונין מופרש והוא פשוט מתערבב איתו והמוח מפריש הרבה סרוטונין - זאת ההשפעה של ה LSD. אבל זה לא קשור
. הצד הטכני - זה היה חלום צלול. התרגשת והפרשת אנדרנלין. החלום היה בסופו והתחיל להגמר בגלל האנדרנלין שמבטל את הסרטונין אבל בגלל שעדיין היית בשלב השינה העמוקה וכנראה הסרטונין השפיע יותר חזק מהאנדרנלין המוח גרם לחלום פשוט להגמר ולהתחיל חלום חדש. בגלל ההקשר הלוגי (ואת היית במצב של כמעט עירות בשלב זה) המוח "רימה" אותך וגרם לך לחלום שאת מתעוררת. מבלבל קצת אבל אני מקווה שהעברתי את הנוקדה המרכזית - לא להתרגש יותר מדי

תודה! ../images/Emo13.gif

אני באמת אנסה להתמיד עם ה RC קצת יותר! החלום נתן לי מוטיבציה

למעלה