חצלול בהפתעה

חצלול בהפתעה

אז למרות שרק חזרתי להשקיע- חצלול בהפתעה.
הייתי באולם עם אמא שלי ואחותי. באולם נערך משפט צבאי לאחותי ונקבע שהיא תוצא להורג (זה ממש דפוק, אני יודע, במיוחד שהיא משתחררת בעוד יומיים).
אמא שלי ואני לא ידענו מה לעשות, הצענו לשלם איזה כנס במקום, והשופטת לא הסכימה.
ספרתי אצבעות בעיקר מתוך תקווה, וגם כי זכרתי שזה לא הגיוני ושאחותי קצינה למופת וכל זה, ואכן ספרתי שמונה, ואז שש, והמשכתי לספור שוב ושוב רק כדי להיות בטוח.
כל הזירה השתנתה ומצאתי את עצמי בבית שלי. זכרתי מה תכננתי לעשות בחלום צלול- להירגע ולשבת במקום בלי לעשות כלום. קצת נמאס לי מתחושב הבהילות שמלווה חלומות צלולים לפעמים (צריך לעשות ולהספיק מהר מהר), ורציתי לקחת את העניינים בקצב שלי.
ליטפתי קצת את הקיר והרגשתי את המרקם שלו, וכמה שהוא מרגיש מציאותי, ניגשתי למקרר ושתיתי מיץ כדי לבחון את הטעם (מציאותי וטעים). חצי נשפך עלי כי לא הקפדתי, אבל לכלוך מדומיין לא צריך לנקות.
משם הלכתי לחדר של אחותי וניסיתי לבצע כמה זימונים, שלא הצליחו כל כך (אני לא בכושר כנראה), אז עליתי במעלה המדרגות לרחוב. ראיתי את אבא שלי מנסה להרים/ לגרור משהו, אז עזרתי לו בטלקינזיס (פה החלום נהיה מעט פחות צלול, עובדה שהרגשתי צורך לעזור לדמות חלום). משם עפתי במורד הרחוב, ודאגתי להיות בלתי נראה (עבורי זו היתה ידיעה שאני בלתי נראה, אבל לא היה איזה אפקט אמיתי לזה). לא ממש יודע למה עשיתי את זה, אבל זה מה שהיה.עפתי מעל אנשים ברחוב, ופה בערך נגמר החלום והתעוררתי.

אל על2

New member
איזה כיף לך!

אחלה חצלול!

פעם אחת יצא לך לקחת את החלום בכיף ושהוא היה ארוך?

ומה זאת אומרת אתה לא בכושר ?

כי אם אתה בחלום צלול אתה לא יכול לשלוט בו..זה קצת מבאס חחח

אז איך מתאמנים בזה?

סליחה שאני מפוצץ אותך בשאלות פשוט שסקרנות זה רגש מאוד חזק אצלי...

אפרופו חלומות אתמול אמרתי לעצמי הלוואי שיהיה לי חלום צלול ושאני אזכור אותו

במקום זה אני זכרתי חלום אחר אבל בצורה ממש חזקה ... החלום היה שאני

בפארק אבל עם מגלשת מים חזקה שהטיסה אותי למעלה למטה לצדדים היפוכים

ובסוף לפני שנחתתי בבום לבריכה היה קטע כזה שיש לך מעקה משני הצדדים ויש

לך מים שסוחפים אותך במהירות מטורפת ואתה צריך להחזיק במעקה עד הסוף

(איך לא התעוררתי מכזה דבר?) ... כן חחח הלוואי שהיה כזה דבר (פריק של אקסטרים)

אני לא יודע למה אבל כנראה המוח שלי (זה קצת מוזר שאני מתייחס למוח שלי אבל לא משנה) התעלם מהמילה חלום צלול אני אנסה עוד פעם את השיטה הזאת
:)

סקרנות זה בריא

אבל רק אם אתה לא חתול.
ברוב החלומות הצלולים שלי אני מנסה לעשות דברים, ולהפיק את המירב. זה כן יוצר תחושה של לחץ לפעמים, פשוט כי חלום צלול זה קצר, ויש כל כך הרבה להספיק.
זו הסיבה שהיה לי חשוב לקחת את זה באיזי הפעם, ובאמת היה כיף.

מבחינת שליטה- אני חלוד מעט כי בחודשים האחרונים לא השקעתי בחלומות צלולים. התמודדתי עם הרבה לחץ ובעיות שינה, וזה לא היה הזמן הנכון להשקיע בזה. עכשיו אני יכול ומוכן שוב, אבל הזימונים שלי זקוקים למעט עבודה.
אגב, בהחלט יש דבר כזה חלום צלול בלי שליטה. הגעה לחלום צלול זו משוכה קשה, אבל היא רק הצעד הראשון במסע הזה. ה-Mind (אין לזה תרגום ישיר) לא רגיל לעוף, לזרוק אז ולשלוט בעולם בכוח המחשבה. הדברים האלו דורשים תרגול (חלקם באים אינטואיטיבית אמנם, אבל השליטה רק משתפרת עם הניסיון).
איך מתאמנים בזה? יש שיטות לכל מני דברים (וזה נושא להרבה פוסטים נפרדים) אבל העיקר הוא להאמין שזה אפשרי, ולעשות את זה הרבה. אל תדאג, אתה בדרך :)

סחתיין על החלום אגב, זה נשמע זיכרון טוב. תדאג רק לא להפעיל על עצמך יותר מדי לחץ בנושא הצלילות. זה לוקח זמן, וכל עוד אתה לא מתייאש אתה יכול להיות משוכנע שזה יבוא. אין טעם להיכנס לתסכולים מיותרים.

LiRs Lullaby

New member
סחטיין

זה יפה שאתה מצליח להישאר הגיוני גם בחלום, ועוד עם סבלנות לספור....

אגב, אני לא יודעת אם זה קשור לכך שחזרתי לכתוב פה יותר ולתת לחלומות צלולים להיות שוב חלק מהחיים שלי, אבל מאז שהצלחתי לזכור חלום אחד, התחלתי לזכור כל יום (סך הכל 3 לילות...)....
טוב, בעצם הצלחתי לזכור רק את החלום האחרון, אבל אז הייתי משחזרת בראש את השתלשלות הארועים שהביאוני עד הלום, וכך "חזרתי" אחורה אל שאר החלומות והצלחתי לשחזר את כולם, שזה די נחמד.

לא היה איזשהו טריגר לחצלול הזה? או שסתם החלטת לחזור לחצלל והוא כבר הופיע לך בלילה הראשון?
העליתי פעם תיאוריה ככה, ביני לבין עצמי, שכל החלומות שאני חולמת הם בעצם שחזור אופציונלי לחלוטין של ארועים שקרו בטווח של לפני 3-7 ימים. עכשיו, הכוונה ב"שחזור אופציונלי וכו'" הוא שאם לפני 3 ימים (או לפני) היה משהו שהעסיק אותי מאוד, אז לאחר 3 ימים אני אחלום על הדבר הזה רק בוריאציות מסויימות שלו (החלום על דירת פאטיו עם נוף לנהר קרה כשבוע לאחר שחיפשתי דירות עם נוף לים). אז במקרה שלך, אם אתה נגיד חשבת לפני כמה ימים על כך שאחותך משתחררת, ורצית מזה זמן מה לחזור לחצלל, אז באמת תחצלל על אחותך בוריאציה (טראגית)..... יכול להיות שההחלטה של ה"הוצאה להורג" מתאר את ה"שחרור" מהצבא באופן טוטאלי
רק שבחלום הכל הוא וריאציה קצת היסטרית על החיים, אז במקום "שחרור מהצבא" השופטת בחלום "שחררה" אותה מהחיים.... וחס וחלילה טפו טפו טפו היא תשתחרר והכל יהיה בסדר. וסליחה על החפירה המפסכלגת

בכלל לא חפירה

גם לי קורה הרבה שחלום אחד "מושך" אחריו עוד, ורק ככה אני מצליח להיזכר בכמה חלומות שונים.

הרבה אנשים התעסקו עם משמעות תוכן החלומות, ואני ממש משוכנע שאף אחד מהם לא צודק לגמרי בינתיים. מה שבטוח- אני ממש לא יודע.
התיאוריה שלך מכילה דברים שאני מאמין שנכונים, אבל לא הייתי מכליל ואומר שאלו כל החלומות. יצא לי לחלום על כל מני דברים הזויים וסתמיים שבכלל לא מתחברים לחיים שלי.

בכל מקרה, רק לפני כמה ימים חזרתי להשקיע, ואני עדיין מנסה לחזור להרגל של בדיקות מציאות תכופות והכל. ציירתי לעצמי את הסימן על היד ואני מנסה לזכור. נראה שזה עובד

למעלה