חצלול ארוך.. שאלה..

Lil KeKe

New member
חצלול ארוך.. שאלה..

קראתי לא מזמן פה באתר כתבה שפבלו הביא, והוא רשם שמישהי רשמה את זה, איך לחלום חצלול למשך הרבה יותר זמן, כמו... שעה ? חצי שעה ? מישו פה יודע על זה ? אפשר עצות ? תודה

blood mistress

New member
עצה להארכת החלום

אולי לא לחצי שעה אבל להאריך בקצת: כשאתה מרגיש שאתה קרוב להתעוררות, תסתובב סביב עצמך כמה פעמים (בחלום) עד שתה מרגיש שאתה חוזר לסביבת החלום שוב.

Lil KeKe

New member
מכיר את זה... תודה..

אבל פבלו פעם פירסם פה משו... חלום ארוך שיוו... מישו ?

goldy

New member
לחכך ידיים כדי ליצור חום? ../images/Emo66.gif

אני לא מאמין באמצעים מלאכותיים. הדרך הכי שווה מבחינתי זה לשכנע את עצמך שעוד לא הצלחתה ליפתור את הבעיה עליה תיכננתה לחלום, ואים כן אז לחשוב על בעיה חדשה שאתה רוצה שתת המודע שלך יפתור.

Lil KeKe

New member
מה זה לחשוב על בעיה חדשה ?!

יענו בא לי לעשות את הדברים הבאים בחצלול; לז**ן לצלול למעמקי הים לנשק את מי שאני אוהב להכנס לבנק ולרצוח את כולם לסוע על מכונית למבורגיני בכל רחבי ניו יורק ללכת ליד כל הכושים בברונקס ובברוקלין =] לעוףףףףףףףף כמו ציפור עד ארה"ב בכיףףף... לאכול מלא מלא ממתקים ולא להשמין!! לקנות מחשב חדש...חח... סתם ללכת ברחוב עם סכין ופשוט לדקור כל אחד... או ללכת ברחוב עם מיניגאן... אז רק אני יסיים הכל, אני יתעורר?! לא... מתישהוא אני יהיה חייב להתעורר[ואני מדבר על זה שאף אחד לא יעיר אותי מבחוץ...]

goldy

New member
כן, משהוא כזה

תישאל את התת-מודע שלך למה אתה כועס? למה אתה יכול להיתפרק רק בחלום? כשאתה חולם: פשוט תלך למישהוא ותישאל אותו למה אתה כ"כ כועס, למה בא לך להיתפרק עליו. מה שיקרה זה שתת המודע שלך יתן לך תשובות שיעזרו לך להיות יותר רגוע במציאות.

silverhawk

New member
אין כאן עניין של בעיה חדשה

אתה לא מתעורר מחלום צלול בגלל שסיימת את המעשה בו חפצת. השיטות להגברת הצלילות (וביניהן חיכוך הידיים, שהוזכרה) הן הדרכים להארכת החצלול.

goldy

New member
לא הבנתי

להמשיך לחצלל למרות שאין לך על מה זה כמו לקחת כדור "נגד זה" למרות שאין לך בשביל מה לחיות (באמת שאין לי דוגמה טובה יותר). כלומר אתה ממשיך לעשות משהו למרות שאין לך מטרה. למה לך לעשות את זה? הרי יותר טוב לחשוב על מטרה חדשה ואז החלום יתארך מעצמו.

silverhawk

New member
אבל זהו, שהנחת היסוד שלך לא נכונה

להכין רשימת מטרות לחלום הצלול זה מצוין, אבל זה לא מה שיגרום לו להתארך או להתקצר. השיטות להגברת הצלילות יעשו זאת.

למעלה