חצלול או לא ?

blackorpheus

New member
חצלול או לא ?

קמתי באמצע הלילה וזכרתי חלקיק ממש קטן מחלום אז אמרתי יאלה ננסה מיילד...אני זוכר שהתעוררתי בחדר והיה ממש חשוך וראיתי את הפסנתר החשמלי עם האורות שלו דולקים אבל מאין סגור, אירוע הזוי לחלוטין והושטתי יד והחלתי לנגן ופתאום קלטתי שזה חלום ואמרתי לעצמי זה חלום ! זה חלום ! התרגשתי ממש ואחרי איזה שתי שניות אני רואה את אמא שלי רצה אלי מהחדר הסמוך והכל רעד ופתאום התעוררתי שוב במיטה והיו כמה חברים שלי שצחקו עליי ומהשלב הזה כבר הפסקתי להבין שזה חלום. אני לא ממש מבין אם זה היה חלום צלול כלומר הבנתי שזה חלום או שכאילו חלמתי שאני מבין שזה חלום XD עזרה !?

c12chen16

New member
חצלול.......

ברגע שראית משהו מוזר בפסנתר והתחלת להגיד לעצמך שזה חלום קיבלת את המודעות, נראה שהתרגשת יותר מידי ועקב כך הצלילות ירדה ונגמר החלום... בכל אופן זה חצלול פשוט ממש קצר תשתדל להתרגש כמה שפחות פעם הבאה ולנסות להמשיך עם שיטות להגברת הצלילות והמודעות... זה בסדר עם הניסיון מתרגשים פחות

makron2

New member
יפה מאוד..

שים לב לפרוט שרשמתי לך לגביי רמות הצלילות - כמו שרשמו הגברות הגברות צלילות ושמירה על קור רוח ימנעו קריסה וברגע שהתעוררת(כביכול)היית צריך לעשות עוד בדיקה כדיי להבין שהחלום ממשיך למרות שחשבת שהתעוררת. כדיי למנוע את החושך אפשר לעמוד ליד הדלת ולומר לעצמך בחוץ אור עכשיו ולפתוח אותה. סחטיין על ההצלחות עם המיילד - שיטה פשוטה,נוחה והכי חשוב יעילה.

makron2

New member
הבהרה...

"במיטה והיו כמה חברים שלי שצחקו עליי ומהשלב הזה כבר הפסקתי להבין שזה חלום." - רמות הצלילות משתנות כמו ששמת לב,בהתחלה ידעת(צלילות)ואז הם צחקו עליך וכנראה חשבת שזה מאוד מציאותי ונסחפת עם מה שהדמויות כפו עליך(הרגשות)ההסחפות עם משהו שגורם "חיצוני" גרם לך להאמין השפיעה לרעה על רמת הצלילות. - במיוחד ברגעים האלה(של בילבול) אתה צריך להזכיר לעצמך/להתמקד בעובדה שמדובר בחלום כדיי שאתה תוכל להחליט באופן עצמאי. ברמות גבוהות של הצלילות אתה תוכל לדעת שמדובר בחלום ולשמור על הידיעה הזו למרות ההשפעות ולזרום איתם "במשחק שלהם" - כמו מעיין מרגל/משקיף.

למעלה