חצלוללללללללל

Brurya

New member
אבל הנקודה היא...

שלא אכפת לי שהם יסתכלו! אלה בכל זאת חלומות שלי וזה לא באמת, אז מה זה משנה? אני בטוחה שלכל העולם יש כאלה חלומות אז למה להתבייש? :) חח ברוריה

LucidGuess

New member
אני אסביר לך...

העניין הוא שהרבה פעמים אנחנו חולמים על דברים שאנחנו מאד רוצים אותם, דברים שאנחנו חושבים עליהם הרבה במשך היום... אם לדוגמה את רושמת ביומן החלומות שלך שהתחבקת והתנשקת עם ליאור ומאד נהניית מזה, אפשר להסיק מזה שגם במציאות את מאד נימשכת לליאור הזה... ולכן הרבה פעמים חלומות חושפים סודות מאד אישיים ואינטימיים שלך, שלא תמיד את רוצה שאנשים ידעו עליהם, מבינה? Lucid

KEiN

New member
זה לא נכון....

אסור להשוות בין חלומות למציאות... אני יכול לרצוח מישהו בחלום אבל במציאות יש לזה משמעות שונה לגמרה... אגב בקשר לסקס בחצלול- זה נשמע טוב-ממש טוב, אבל שלא תבינו אותי לא נכון. בחצלול אין גבולות- נראה לי שאפשר להגיע לרמות של סיפוק הרבה יותר גבוהות. נגיד... להמציא בחלום פרי כזה שכשה אתה אוכל אותו אתה מרגיש: סיפוק מיני+סיפוק של הצלחה+ סיפוק של ניצחון+ סיפוק ענקי וככל העולה על דעתכם-- למרות שקיימת סכנה שאתה תעדיפו לחלום מאשר לתת (!) לחברה שלכם..... סתם רעיון.... ליל"ט

Brurya

New member
אבל לא תמיד

הבנתי את הרעיון שלך אבל זה לא נכון, לפחות לגבי חלמתי שאני עושה סקס (ולא התביישתי להגיד!) עם איזה ערס אחד מהכיתה שלי שברצינות לא הייתי מתקרבת אליו אלא אם כן זה בשביל לתת לו בוקס ואל תגידו שיש לי רגשות כלפיו שאני לא מודעת להן.. כי זה לא נכון.. :) קאפיש? ברוריה

KEiN

New member
עם אתה רוצה פירוש -תיכנסי

אני ממש מצטער-אני יודע שזה לא פורום פירוש חלומות אבל אני יתן משהו קצר זה שאת שכבת עם איזה ערס שאת מכירה, זה לא אומר (ממש לא) שאת נמשכת איליו-אין קשר בכלל. זה רק אומר שאת מתקשר עם הצד הערסי שבתוכך- או עם הצד שהוא מייצג בשבילך.... זהו

Brurya

New member
הממממ... מעניין

טוב, אני באמת לא אדון על זה אבל באמת מעניין שאני אתחבר לצד הערסי שלי? אנשים אומרים שאני ממש ממש אנטי כזאתי לגביהם.. בררר.. :) ברוריה

Chaka M

New member
אבל אבל אבל אבל

אם את רושמת ביומן חלומות שלך את החלומות הצלולים, למשל מה שסיפרתי עליו אני. כל השיחה ששאלתי אותה שאלות והיא ענתה לי. זה היה מאוד אישי, ואם את השם שלה אני לא רוצה להגיד - אז תחשבי כמה את השאלות (ואת התשובות) אני לא רוצה שידעו..

Brurya

New member
המממ..

טוב, זה תלוי.. אתה לא רוצה לומר את השם של אותה אחת בגלל שיש לך קראש עליה או משהו בסגנון או סתם חוסר סיבה? כי אם באמת יש לך עליה משהו אז אני יכולה להבין אותך.. אבל אם לא אז זה לא ברור לי מה מבייש.. גכדךןעיצב, ברוריה

Brurya

New member
וחוצמזה..

שאפילו אם אין יש לך קראש על אותה אחת הרי אנחנו פה לא מכירים אותה (כנראה) ואם תכתוב את השם שלה זה לא יעזור לאף אחד פה כי יש יותר ממישהי אחת שקוראים לה טל או מיכל או מיטל או גל או איך שלא קוראים לה.. ושוב: דשגןכביקשםכןמדשג, ברוריה

Chaka M

New member
כן, יש לי משהו בקשר אליה

ולא, אני לא אכתוב את השם שלה... כי לפעמים אני נותן קישורים לחלומות לחברים שלי שיקראו, ולפעמים חברים שלי נכנסים.. בקיצור - אין מצב =]

Brurya

New member
שטויות..

אני לא עד כדי כך רוצה לדעת את השם שלה נ.ב. אם אתה מחובר עכשיו אז תשאיר הודעה בפורום ונדבר בצ´אט או משהו! ברוריה

Chaka M

New member
היה לי חצלול של כמה שניות היום

התחיל כמו חלום רגיל, ואמרתי לעצמי "היי, איך זה הגיוני שאני מדבר עם מדונה?" (ולא, אני לא אוהב את מדונה! לא אותה ולא את ה"מוזיקה" שלה). הסתכלתי על השעון שלי, והיה לי יותר מחשב-על משעון. היה לו בערך 1,000 כפתורים ומסך גדול שהיה עליו איזה גרף מסובך או משהו... כל אחד והדמיון שלו =]

למעלה