חצי

• פותח הנושא rjf
  • פורסם בתאריך

rjf

New member
חצי ../images/Emo32.gif

מאז שחזר לי המחזור - יש לי מיחושים על גבול הכאבים בביוץ- מה שלא היה לי קודם - עד כדי כך שלהתיישב זה כמעט כואב - משהי מכירה את התופעה הזאת? אני יודעת שהרבה דברים משתנים אחרי לידה והריון (או ההיפך) ובכל זאת...

זה קרה לי אחרי הלידה השניה

פתאום מחזור הפך להיות כמה ימים של יסורי גהינום! משככי כאבים עזרו לי מאוד. זה עבר בהריון השלישי. כלומר אחרי הלידה השלישית - המחזור חזר להיות נורמלי ובלי שום כאבים (רק פעם אחת קיבלתי מאז כי רק לפני כחודש הפסקתי להניק, אבל מקווה שזה אכן אופי המחזור שיהיה תמיד).

rjf

New member
רק שזה לא במחזור - זה בביוץ - איזה

שבוע אחרי סוף המחזור - מוזר לא?

טובית 27

New member
אני שלוש שנים אחרי לידה ( שלישייה)

וסובלת כול חודש מכאבים. לפני כחודשיים אפילו הגעתי למוקד מכבי, עשו לי בדיקות אולט' והכל יצא תקין. הרופא טוען שהכאבים קשורים לביוץ. הכאבים תמיד אחרי המחזור ולפעמיים אני בקושי יכולה לקום או לשבת. לפני חודש עשיתי אולא' בטן, כליות, טחול והכל יצא תקין.

גם לי זה קורה...

לפני הלידה סבלתי מאד (בלשון המעטה..) מכאבי מחזור. עכשיו לשמחתי אין לי בכלל כאבי מחזור (טפו, טפו
), אמאמה.. כאבי ביוץ התחילו להופיע... ממש מרגישה כיווץ חזק. אבל עדיף על כאבי המחזור. אין מה להשוות (אצלי בכל אופן)

rjf

New member
בנות תודה - זה מרגיע אותי לשמוע

אני כמעט משוכנעת מבחינת זמן ועוד תופעות שזה באמת בגלל הביוץ - וזה חוזר כל חודש באותו תקופה אבל לפני זה לא היה לי מושג מתי הביוץ אז כל חודש אני מדמיינת דברים נוראיים...

gaetana

New member
גם אצלי זה כך... ונצל"ש לשאלה דומה

מישהי מכירה תופעה מוזרה: כשאני נשכבת, תוך דקה-שתיים מתגלגל כדור בגודל של תפוז בתוך הבטן ויורד נמוך לצד ימין. אפשר להרגיש אןתו גם מבחוץ וגם מבפנים. זה לא כואב בכלל, רק מוזר. אגב, אחרי עוד דקה-שתיים-שלוש, זה עובר לאנשהו. יכול להיות שזה הרחם שלי מטייל בתוך הגוף? ואם כן - זה רע? לא בא לי לנסוע לרופא שלי

mevav1

New member
גם לי זה קורה,כאבי הביוץ,אבל לא

זוכרת אם זה התחיל אחרי ההריונות או לפני. וגם לי כואב מאוד מאוד בביוץ ולמעשה,הכאבים הם כמו של המחזור עצמו אם לא יותר.

gaetana

New member
../images/Emo124.gifשימו לב לשאלה שלי

או שאפ'חד לא ראה, או שאני הפכתי למוטציה אחרי הלידה

mevav1

New member
נוריתוש-מה שלומך?איך איתמר המתוק?

רציתי לשאול אותך אם כאבי המחזור שלך,היו כך תמיד או רק לאחרונה או מה...? אני שואלת כי סתם אני נותנת לך איזו סיבה שיכולה להיות..זה נקרא אנדומטריאוזיס שזה קורה מהיום הראשון למחזור ועד גמר הפוריות וזה הגורם העיקרי לכאבים הללו. לי יש את זה ובגלל זה היה לי קשה להיכנס להריון עם הבן ומיתר. סתם רציתי ליידע אותך שאם זה זה,שלעתים ישנם טיפולים ויכול להיות שהם יחסכו לך כאבים. וגם לי,מאז לידת מיתר,אין לי כאבים כמעט חזקים כמו שהיו..יש,מאוד חזקים,אבל פחותים וגם משך המחזור פחת לכמעט חצי והדימום...אני רק מקוה שזה יישאר כך אם כי אני יודעת שעוד כשנה זה כבר ייעלם ויהיה לי שוב הדבקויות ומחזור על הפנים. ומקווה שלא איכפת לך שאני שואלת,פשוט,חשוב לי שמי שסובלת מהמחזור כמוני,שתבדוק אם יש לה או אין לה את זה. וזה לא דבר נוראט,רק לא הכי נעים.אז סליחה אם חדרתי לפרטיות והמשך ערב מקסים ונשי' לשניכם. מירב.

לי זה התחיל אחרי הלידה כאבי ביוץ

אפפעם לא סבלתי כל כך מהמחזור, ולא היו חריגות בכאבים,ואת הביוץ בכלל לא ידעתי/הרגשתי ואחרי הלידה, אני לא מקבלת אבל כמה פעמים היו כאבים חזקים בשחלות שהלכתי למות, כן זה הזכיר לי ביוץ כמו עם הכוריגון(זריקת ביוץ) אז אני חושבת שזה זה........

ליבי777

New member
גם לי היו כאבים החודש וחשבתי שיש

בעיה עם ההתקן והרופא אמר לי שאני פשוט מבייצת!

למעלה