חצי

IamAR

New member
נצל"שון

הופ הופ קבלו מה מצאתי, נכון יש את החבילה של דגני "קוקו-מן"? אז הם ניסו להיות מגניבים, ורשמו שם על היפ הופ, וכתבו גם על גרפיטי ובריאקדאנס ושטויות, קיצר רצו להיות מאגניבים הנה---------------------->>

IamAR

New member
עכשיו!!

הכי למטה, בריבוע הירוק כתוב את זה ---->

IamAR

New member
חרא

לא רואים, זה מטושטש מידי קיצר, מה שכתוב שם זה בערך ככה : "אמינם- כוכב ההיפ הופ הגדול בעולם, הוא דווקא בחורצ'יק לבן, אם פה גדול (*בלה בלה*.......)" ואז מספרים של שאם לוקחים את שתי האותיות הראשונות של מארשל מטארס מקבלים אמינם "כמו הסוכריות" =\ איכככ שונאת אותם

IamAR

New member
הם לא התכוונו

אבל עשו ממנו הומו ובכלל כל מה שכתוב שם היה מגעיל (בלי קשר לזה שאני שונאת היפ הופ) ובכלל אני שונאת היפ הופ (בלי קשר למה שהיה כתוב שם) איככ

IamAR

New member
נצל"שון

קבלו את מארק==========>> הגיטר החדש והמחרמן שלי
*כןכן, אם אתם שואלים את עצמכם, אני מהאנשים המופרעים האלה שנותנים שמות לגיטרות שלהם, ולו----------->> קוראים מארק, והוא כוסוווווןןןן*

angela12

New member
אז מה

לי הביאו בובה אמינם עם ראש מתנדנד
חשבתי שאפשר להשיג את זה רק בחו"ל

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיווואוו תחדשי!!

הוא מדהייייייייים!! תעשה לי ילדדדדד ואת לא מופרעת גם לגיטר שלי יש שם - צ'אז!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאין לה שם???../images/Emo12.gif

מהר למצואאאא כאן לעזרתך
אבל אני רוצה תמונה

green rebel

New member
מבצבצים שם במקרה גם עוד שני פוסטרי

**פוסטרים של גרין דיי?...

Under the GUN

New member
מבצבץ שם פוסטר אחד של גרין דיי

ואחד של היהודי םאבל יש עוד פוסטר אחד של גרין דיי ויש עוד כמה פוסטרים שלא מופיעים בתמונה דגל בד של לינקין פוסטר על הדלת של לינקין פוסטר ענק של 8 מייל פוסטר של הומר סימפסון והפוסטר של בארט ירד כבר ונתלה במקום אחר, ובמקומו פוסטר של הומר סימפסון

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוו פוסטרים שולטים../images/Emo3.gif

יש לי חלק מהם... וסתם כי משעמם לי אני אפרט
: 9 (תלויים) של אמינם גדול מהפנינג של אמינם 2 של די12 של העטיפה של D12 World של שר הטבעות 3 של גרין דיי 2 של גוד שארלוט של מיי כמיכל רומנס של אורלנדו בלום של צ'סטר בנינגטון של אשטון קוצ'ר של HIM 2 של לינקין ו-2 גדולים של לינקין מהפנינג

למעלה