מממ בואי נתחלק בו :) חוץ מזה אפשר.. אפשר שלישיה :] אני בעד :P
D danduuu New member 1/4/06 #26 חח זה קשור אבל לא ידעתי כי זה לא ממ ממש* המוזיקה זה יותר רכילות חח אבל בכל זאת זה מאוד מעניין את כולנו
חח זה קשור אבל לא ידעתי כי זה לא ממ ממש* המוזיקה זה יותר רכילות חח אבל בכל זאת זה מאוד מעניין את כולנו
F Fairy Of Music New member 1/4/06 #20 ../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif לא, נו... ../images/Emo10.gif
V Vampiria in a night New member 1/4/06 #23 ../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo113.gifאולי תצאו מהסרט? למה אתן חושבות שהוא יהיה שלכן?! אני נראית לכם כבשה?! למה שהוא לא יהיה איתי?! אנחנו פסיכיות
../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo113.gifאולי תצאו מהסרט? למה אתן חושבות שהוא יהיה שלכן?! אני נראית לכם כבשה?! למה שהוא לא יהיה איתי?! אנחנו פסיכיות
O Or Vana New member 1/4/06 #25 יכולים לצאת דברים טובים מזה..לא? כמו שירים חדשים עם ליריקה יפה [למרות שבכל מצב הליריקה שלו יפה ]
D danduuu New member 2/4/06 #34 אני לא רשמתי בגלל אחד באפריל בכלל שכחתי מזה כשרשמתי..וגם באינטרנט לא נראה לי רשמו כתבות שלמות בגלל אחד באפריל זה לא נראה לי הגיוני
אני לא רשמתי בגלל אחד באפריל בכלל שכחתי מזה כשרשמתי..וגם באינטרנט לא נראה לי רשמו כתבות שלמות בגלל אחד באפריל זה לא נראה לי הגיוני
I ilona4ka New member 2/4/06 #31 אך איזה יופי! מההתחלה לא אהבתי את יונה, הוא לא מתאים לה... הוא מתאים יותר ממ..... לי! חוחו... MAY