חצי

TEENAGER1

New member
חצי ../images/Emo32.gif

קצת יבש כאן, ושרשור כזה שמתנהל כעת בפורום "רוק ישראלי" עשה לי חשק, אז: ספרו על האהבה הראשונה שלכם במוזיקה. או על האהבות הראשונות.
אם בא לכם, תכניסו גם את אביתר לעניין. יאללה, לשתף, גם אם זה מביך.
(יש לי תחושה שהיה פה שרשור כזה פעם, אבל למי אכפת) לילה טוב!

bleeding guitar

New member
זה בסדר ../images/Emo168.gif

גם ברוק ישראלי כבר היה אחד כזה, אז היה בלי פרס אבל...
ואגב קראתי את האהבה הראשונה שלך, כל מה שיש לי להגיד זה שמהרגע הראשון ששמעתי את השיר "17" מה זה התלהבתי, היום אין מצב להתלהבות חוזרת... לא נראה לי לפחות וכולם כבר יודעים שהאהבה הראשונה שלי תמיד היתה משינה
לספר את הסיפור הזה כבר יותר מידי פעמים זה משעמם אז אני אשתוק

TEENAGER1

New member
אני בספק אם הייתי מתלהבת מהשיר הזה סתם ככה

אבל כפי שכתבתי שם, יש לי היסטוריה משמעותית איתו, כך ש.. וזה שכולם יודעים את זה לא מונע ממך לספר לנו איך זה התחיל
דווקא נשמע לי מעניין. אני אכתוב פה מחר גם קצת על מה שקרה אחרי תקופת בן ארצי..

bleeding guitar

New member
זה לא אטרקציה כזאת גדולה ../images/Emo168.gif

כמה שהוא יכחיש עכשיו כל ההשפעות המוזיקליות שלי באו מאחי הגדול שידע פעם לשמוע מוזיקה טובה, והיום הוא חרדי בבני ברק ששומע רק דברי תורה כל היום או משהו? בקיצור הוא היה שומע הרבה משינה/נוער שוליים/כנסיית השכל/ערן צור, את כל הדיסקים בקיצור שהייתי מתה עכשיו שיהיו לי ויש לי רק חלק (שהוא חזר בתשובה יש לי חשד שהוא פשוט זרק את כל הדיסקים שהיו לו
) בקיצור "בעל כורחי" הייתי שומעת הרבה משינה ופשוט התאהבתי בשירים. תמיד כולם ידעו שאני אוהבת משינה אבל זה לא היה ביג דיל מידי לא עשיתי עם זה הרבה, ולא הלכתי להופעות (לא היתה לי אפשרות האמת). אחרי הפירוק התחלתי להרגיש יותר משינאית לא ברור למה, עקבתי אחרי הקריירת סולו של יובל. להופעות שלו הלכתי רק בסיבוב של הדיסק ה- 3, ואז חיי השתנו לנצח שבא האיחוד, המסיבת עיתונאים ואי היה כ"כ כיף להיות שם שורה ראשונה ולראות בפעם הראשונה בחיי את משינה מופיעים, ואז קיסריה הראשון והשאר בערך היסטוריה.

UNconnection

New member
האהבה הראשונה שלי

הוא עברי לידר.
מאז ירד לי מכמה והתווספו להם כמה אבל עברי במקומו נשאר- מעל כולם. בעצם, אולי יחד עם אביתר ובעז. עוד לא ברור.

dulce406

New member
אהבה ראשונה!

לועזית גם נחשב כן? אז אלאניס מוריסט המדהימה:] וזה היה בגיל ממש מוקדם, משהו כמו 9, 10 אחותי היתה תמיד שמה את ironic בשיא ווליום ואני תוך כדי שרה עם אלאניס [ממציאה מילים חחח] גם האלבום הראשון שהיה צמוד אלי היה - Jagged Little Pill של אלאניס. אמנם אחותי קנתה אותו אבל גנבתי לה. והאמת שעד עכשיו היא נשארה אהובה שלי:] אגב שעוד חודש אמור לצאת לה דיסק חדש, איזה כיפ. זהו ובהמשך כמובן נוספו עוד המון המון אהבות כמו אביתר[:

Walk Two Moons

New member
פתאום כל התקופות מתבלבלות לי

ובכן, הדיסק הראשון שקניתי היה של כוכב נולד הראשון, אבל זה לא נחשב אז אני מתלבט בין הפרוייקט של עידן רייכל ל... אבריל לווין, שניהם היו בסביבות כיתה ו' אם אני לא טועה, שניהם מאוד הלהיבו אותי אז ומלהיבים אותי הרבה פחות היום. לעידן רייכל עוד יש לי פינה חמה בלב, בזמן ששני הדיסקים של אבריל לווין שקניתי ברוב טיפשותי באותה תקופה מודחקת בעיקר צוברים אבק במעמד הדיסקים... :) אבל האהבה הגדולה ביותר מאז ועד היום היא בהחלט לאומן ששמו מתנוסס בראש הפורום הזה. <
>

TEENAGER1

New member
הכינו את העגבניות../images/Emo3.gif

אז מאיפה זה התחיל כתבתי כבר בפורום הנ"ל, הרי קישור למעוניינים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=116028550 אחרי שנמאס לי מהדיסק ההוא, שמעתי בעיקר את מה שבני הבית האחרים שמעו, למשל: כוורת, אהוד בנאי, משינה, מאיר אריאל, שלמה ארצי, וגם שירי ארץ-ישראל ישנים ויפים (נחום היימן, נורית הירש, אהוד מנור, דברים כאלה). את רוב המוזיקה ששמעתי בבית בילדות, אגב, חזרתי לשמוע מאוחר יותר, הפעם ביוזמתי. השלב הבא היה בבת מצווה שלי, כשקיבלתי במתנה תווי קנייה לאיזו חנות דיסקים. הגעתי לשם, ובתור ילדה בכיתה ו', קטנה, טיפשה וחסרת כל טעם מוזיקלי, בחרתי פשוט בדיסקים שבמבט על העטיפה האחורית הכרתי מתוכם הכי הרבה שירים - כוורת בפארק, המופע המשותף של ריטה ורמי, ועוד דיסק שפרח מזיכרוני כרגע. את כוורת, כאמור, הכרתי גם קודם, והם היו ועדיין יקרים לליבי עד מאד. ובנוגע לריטה ורמי - אפשר לומר שזו הייתה האהבה הבאה שלי... מביך מעט, אבל כן. אהבתי אותם בטירוף, ואגב - הייתי בטוחה שזה לא יעבור לעולם... ההופעה הראשונה שלי הייתה בקיץ שבין כיתה ז' לח', בכפר המוזיקה הראשון בניצנים, וזו הייתה הופעה של ריטה. אני חייבת לה משהו לפחות על העובדה שהיא גרמה לי להתחיל ללכת להופעות. העניין הזה נמשך עד תחילת כיתה ט' בערך, ואז לגמרי מיציתי. היום קצת קשה לי לשמוע אותם, בעיקר לאור העובדה שזה מזכיר לי תקופות שאני מעדיפה לשכוח. אבל בסך הכל, לכל אחד מהם יש כמות לא מבוטלת של שירים לא רעים בכלל. אולי יום אחד אני עוד אעיז להכניס למערכת איזה דיסק שלהם... בכל מקרה, עברתי הלאה. הזמן הזה כלל גם איזו אפיזודה עם אבריל לאבין אי שם בכיתה ח' (היי, הדיסק הראשון שלה לא היה כזה גרוע). לא ברור לי מה שמעתי עד פסח של כיתה ט' (אולי עדיין ריטה ורמי?), בכל אופן, אז בערך אביתר פרץ לחיי בסערה. זה התחיל מ"תחרות כלבים" ששמעתי ברדיו ושיתק אותי לחלוטין, מה שהביא לרכישת "עומד על נייר", ואחריו גם "אביתר בנאי" ו"שיר טיול". ההופעה הראשונה שלו שהייתי בה הייתה ב-1.10.05, תחילת כיתה י'. הוא האחראי המרכזי לאהבה האמיתית שלי להופעות, וגם להרבה מוזיקה אחרת שאני אוהבת ונכנסת תחת הכותרת "רוק ישראלי", ז'אנר שהתחלתי לשמוע ברצינות רק בעקבותיו, וכיום חולש על רוב מדף הדיסקים שלי. שמעתי כבר הרבה אנשים שאומרים שהחיים מתחלקים לתקופה שלפני אביתר ולתקופה שאחריו. אז כן, מבחינתי זה לגמרי ככה, לפחות בנוגע לחיי המוזיקליים. מאז ש"גיליתי" אותו התחלתי לקנות דיסקים על בסיס קבוע. את ספירת ההופעות שלי התחלתי מחדש בהופעה הראשונה ההיא, במעבדה, הופעה שיצאתי ממנה בכזה "היי" שהסתובבתי שבועות שלמים אחריה עם חיוך מטופש על הפרצוף. מאז זה לא דעך, רק התגבר... עם כל האזנה לאחד מהדיסקים, עם כל שיר חדש שאני שומעת, עם כל הופעה שמשאירה את חותמה עמוק עמוק בנפש, עם כל שיחה וכל מבט של העיניים הטובות האלה, זה רק הולך ומתגבר. וזו הזדמנות לומר שוב, בפעם המי-יודע-כמה, תודה.

itoosh2

New member
האהבות הראשונות שלי...

בכיתה ו' נורא רציתי להרשים את אח שלי ששמע מוזיקה מגניבה וצחק על זה שאני רק רואה MTV... אז הלכתי לחנות דיסקים וקניתי שלושה אלבומים... האלבום הראשון של אווריל לוין, שפשוט הייתי מטורף עליה באותה תקופה וקניתי אותה כי היא נחשבה אצלי לרוק מגניב כזה... עד היום אני עדיין אוהב את האלבום הזה כי הוא פשוט אלבון טוב עם הפקה מדהימה... שני האלבומים האחרים היו בייי דה וואי וקליפורניקיישן של הרד הוט צ'ילי פפרס וקניתי אותם כי הכרתי הרבה שירים (להיטים) שלהם וכי ידעתי שדזה ירשים את אח שלי... שני הדיסקים האלה נחרשו כבר אינספור פעמים, הלוך ושוב, ורד הוט לתקופה ארוכה מאוד מאוד הייתה הלהקה האהובה עליי בצורה מטורפת (יש לי 6 אלבומים שלהם) אבל בשנה האחרונה נרגע לי מהם והתחלתי לפתח סגנון אחר ומגוון הרבה יותר (אך עדיין שמור ללהקה הגדולה הזאת מקום גדול אצלי בלב)

Kettercat

New member
האהבות הראשונות שלי -

ישראלית - רוקפור, שעד היום הם מבחינתי ה-להקה שלי
לועזית - Travis. היו עוד כמה להקות פופ למיניהן כשהייתי קטנה
אבל Travis די שינו לי את החיים. הם אלו שגרמו לי לאהוב מוזיקה כפי שאני אוהבת אותה היום...

למעלה