חצי
- שבוע הספר

Sapientia

New member
חצי ../images/Emo32.gif- שבוע הספר../images/Emo63.gif

מה קניתם? איך הלכו מכירות יד-שנייה בספריות? חוויות משבוע הספר תתקבלנה בברכה

../images/Emo176.gifלמה תמיד מאביסים ב- ../images/Emo32.gif

אפשר פעם משהו מרענן יותר כמו
או
מכירת הספרים בספריתינו היא ממש להיט. ספרים נחטפים במהירות. לא יישארו ספרים לתרומה.

little light

New member
כלום ../images/Emo2.gif

לא קניתי כלום השנה. אזל הכסף ויש לי כל כך הרבה ספרים שמחכים לי על המדף ולא היה לי נעים מהם אם הייתי קונה עוד כמה שיחכו...
אבל קניתי (לא במסגרת שבוע הספר דווקא) מיד שניה את האוטוביוגרפיה (20 השנים הראשונות בלבד!) של סטיבן פריי האגדי ואני ממליצה בחום (אבל באנגלית בלבד. הוא קוסם של השפה האנגלית). איך היתה המכירה באוניברסיטה?

Sapientia

New member
אני עשיתי לי חור בכיס../images/Emo122.gif

הרכישות שלי, כולן במחירים מוזלים: צלה של הרוח / קרלוס רואיס סאפון עולם הסוף / אופיר טושה גפלה בני הפיות / זיו קיטרו (מכירה גם את הבחור עצמו) שוליית הרוצח / רובין הוב (מסדרת "הראוים למרחק") לכל סיר יש מכסה?! / רבקה פועל (ספר מתנה מומלץ בחום לרווקות!!) אהבה זה כל הסיפור / בראדלי טרבור גריב צופן דה-וינצ'י-מהדורה מאויירת / דן בראון ספרים ב-5 ש' לאחד, במכירות יד שנייה: Hungarian folk-tales The Jewel in the Crown / Paul Scott Rising Sun / Michael Crichton

מרי לי

New member
האא בראדלי טרבור גריב זה המחבר של

הספרים המאויירים שאני הכי אוהבת בעולם

Sapientia

New member
../images/Emo45.gifגם שלי../images/Emo9.gif

יש לי את כל התשעה שהוא הוציא.

מרי לי

New member
לא קניתי כלום אבל

קראתי כמה ספרים ממש שם.... הייתי עייפה מוות אבל אני מתה על הספרים האלה עם התמונות של החיות אז היה ספר לאנשים שרוצים להספיק הכל.... וחברה שלי גם התלהבה מ"הגולה" סתם כמה ספרים קצרים ונחמדים מאוד גם דיברנו השבוע על ספרים כמו "נקמה" של שרה אנג'ל שממש עשה לי סיוטים אבל ממש אהבתי אותו, ואני לא אוהבת לקרוא וגם על צופן דה וינצ'י..., שכן היתה חסרה לי הספרנית וחוץ מזה עניין אותי איך תיראה הספרייה הזאת....ובמקום זה בסרט הראו פלאפון ואני זוכרת את כל השרשור פה

למעלה