חצי ../images/Emo32.gif סימטאות
מדובר על עיתון בשם "סימטאות" שיצא אתמול,ומטרתו היא לקדם תרבות אלטרנטיבית בארץ הקודש. החל סיקורי הופעות,דרך מיצגי אומנות ואפילו הירהורים למינייהם על סוציולוגיה וצבא...כל מה שלא מצוי במקומות אחרים,אצלנו כתוב בצורה מעניינת
.כל העיתון נעשה בהתנדבות,החל מהעורך הראשי אייל פרנק,ועד לאחרון הכתבים והצלמים. העיתון מופץ חינם ברחבי ת"א,וקצת באיזורים אחרים,בהתאם לכמות העותקים שאנו מצליחים להוציא. אפשר למצוא אותו בחנויות דיסקים (האוזן השלישית,טאוור רקורדס ועד בת"א) באוניברסיטאות (בצלאל,רימון,קמרה אובסקורה,ת"א) ובפאבים ומועדונים עיקריים בת"א (ברובם,שקשורים לאלטרנטיב או לרוק) ובעוד מעט מקומות. בעתיד יהיו יותר כתבות שלי,גם בנוגע למסיבות,אירועים או אפילו דיון על תרבות המוזיקה השחורה בישראל. כרגע אפרסם פה כתבה שלי שהיא סיקור הופעה של פאנק'נ'שטיין(אני מניח שכולכם מכירים,אבל למי שלא,שלומי אלון מנגן שם),כדי שיהיה לכם טעם מהעיתון. נשמח תמיד לתמיכה מכותבים נוספים,צלמים ובעצם בכל מה שאפשר לעזור. לעוד פרטים: אתר הבית של סימטאות המייספייס שלנו המון דיבורים - אז יאללה לכתבה....
מדובר על עיתון בשם "סימטאות" שיצא אתמול,ומטרתו היא לקדם תרבות אלטרנטיבית בארץ הקודש. החל סיקורי הופעות,דרך מיצגי אומנות ואפילו הירהורים למינייהם על סוציולוגיה וצבא...כל מה שלא מצוי במקומות אחרים,אצלנו כתוב בצורה מעניינת