חצי
זה חשוב

mustymeow

New member
חצי ../images/Emo32.gif זה חשוב

זה בדיוק הפורום בשבילי עכשיו אני מתחיל אחרי הבדרות בלשון לתיאוריה אז הנה השאלה שלי מה אני צריך בדיוק לעשות ללמוד עם מישהו עם ספר? איזה ספר מומלץץ או שיש רק אחד? כדאי להתחיל תיאוריה עם שיעורי נהיגה ביחד או אחד מהם לפני? ושאלה אחרונה: כמה זמן לוקח ללמוד לתיאוריה ואם יספיק לי 22 יום... ד"א אני חדש פה וכנראה תשמעו ממני הרבה בקרוב... אני כיתה י....בטח הכי קטן פה אבל לא נורא....באוקטובר רישיון!!

mustymeow

New member
הגמד הלוחם זה קשור איכשהוא

ל"אמפייר" שהיה פעם? לפני איזה 4 שנים הקלפים האלה...

../images/Emo26.gif

נתחיל מההתחלה - זה לא
בדיוק בשבילך אנחנו פה
והמטרה של הפורום היא לעזור לך גם בהתלבטויות מסוג זה
ברוך הבא
בקשר לתיאוריה: אם נוח לך יותר ללמוד עם מישהו אז תלמד עם מישהו.. אם אתה מרגיש שאתה לומד טוב יותר לבד- תלמד לבד. אתה יודע יותר טוב מכולנו איך אתה לומד הכי טוב, אז תלמד איך שאתה תמיד לומד למבחנים. ספר מומלץ - יש ספר כחול שאיתו תמיד לומדים לתיאוריה..ניתן לקנות אותו בסטימצקי נראה לי..וממורי הנהיגה..או לקחת מאח/חבר שכבר יש לו את הספר. כמובן שעדיף ואף רצוי לקנות את הספר העדכני ביותר.בשבילך הספר של שנת 2003. לדעתי כדאי להתחיל ללמוד 2-3 שיעורי נהיגה לפני שניגשים לתיאוריה..אבל אני לא מומחית בעניין. ו22 יום זה בהחלט מספיק..כמובן שהשאלה היא כמה זמן תלמד כל יום.. אבל זה מספיק
בהצלחה

mustymeow

New member
וואי איזה חמודה ממש תודה....../images/Emo13.gif

ואם זה לא
אז זה עוד יותר טוב חחח
יש לי פשוט 22 יום רק לפני שאני נוסע למשלחת ואיך שאני חוזר אני רוצה להתחיל שיעורי נהיגה... וגם אני יעבוד במשמרות בוקר ולילה מידי פעם אז זה גם בעיה....ושלא נשכח שלצאת עם חברים... נגיד יהיה לי משהו כמו שעתיים פנויות ביום זה יספיק?

סתיו מ

New member
טוב..לפי דעתי...

זה ממש ממש ממש ממש עוזר לקחת 2-3 שיעורי נהיגה לפני שמתחילים ללמוד לתאוריה..כי הדברים הרבה יותר מובנים. ולפי דעתי ללמוד 3 ימים..כל יום 5 שעות..זה מספיק לגמרי!

BrakesLess

New member
אחי הגזמת קצת..

שו 22 יום??? 4 שעות גג ואתה עובר את זה כמו גדול... ושמע ממני עדיף לך לגמור עם זה לפני שאתה מתחיל שיעורי נהיגה.. (ככה גם המורה לא יצטרך לטרטר לך במוח שתעשה תיאורייה כל הזמן) בהצלחה

זה לא משנה בכלל

צריך ללמוד 5-10 שעות מצטברות, העיקר שתדע פחות או יותר את החוקים שחקוקים בסלע. כי רוב השאלות לא דורשות ידע אלא היגיון בריא. בסך הכל מה שצריך כדי להצליח בתיאוריה זה קצת ידע, קצת היגיון בריא והרבה מזל. בהצלחה

../images/Emo26.gif

א) תודה
ב) זה יספיק לך..פשוט תשקיע בעיקר בתרגול (תראה מה כתבתי למישהי למטה בקשר לתיאוריה ותבין על איזה תרגול אני מדברת) אם תלמד שעתיים כל יום במשך שבועיים זה יספיק לך בטוח..אז לא צריך במשך 22 יום

M o l

New member
22 יום זה המון זמן...

גם אני חדש פה, אז שלום, 22 יום יספיק לך בשביל ללמוד תיאוריה, לקחת כמה שיעורים לפני זה מומלץ ואכן עוזר. שיהיה בהצלחה..

funnydog

New member
איך למדתי לתאוריה

יש את הספר הכחול שהרוב לומדים ממנו אבל הוא מאוד לא ברור ומדכא. למדתי ממנו בפעם הראשונה ונכשלתי. גם פתרתי בחינות מאתר של למד ושמה עברתי. עכשיו אני מסיים ללמוד באתר של DRIVER2B וזה הרבה יותר ברור כי יש התרגילים שם בדיוק כמו בבחינה שעשיתי. לדעתי כדאי ללמוד לתיאוריה במקביל לישעורי נהיגה. 22 יום אמורים להספיק באתר אם אתה לומד שיעור אחד ביום (יש םש 18 שיעורים) ואז פותר בחינות. הכי חשוב תיגש לתאוריה רק שאתה מוכן כי זה מעצבן להיכשל. הבחינה לא קשה רק מבלבל אז צריך ללמוד כמו שצריך (והספר הכחול הוא פשוט שערוריה). הכתובת של האתר היא:

mustymeow

New member
תודה אנשים ולא להתעצבן עליי

אני לא ממש מבין כלום כי אני די הראשון בזה בין השכבה (יש 2 לפניי) וחוץ מזה חשבתי שתיאוריה זה בכלל ללמוד בכיתה....בערך....לא משנה....חחחח לא נורא יעבור לי האמת התעניינתי רק ברישיון ולא בדרך להשיג אותו אז טוב שאתם פה....צוות תמיכה חחח

mustymeow

New member
וכשאמרו שזה ספר זה נשמע משהו כמו

איזה 400 עמודים :-S עם כתב קטן והרבה ללמוד בע"פ בגלל זה שאלתי....

Matan G

New member
שטויות..

הספר תאוריה כחול די טוב... חשוב לקרוא את כולו כמה פעמיים ולזכור הכל כי במבחן ייתנו לך שאלות עם תשובות דומות ומכשילות לפעמים.. עוד משהו חשוב זה לתרגל ולעשות מבחני הכנה (מגיעים עם הספר הכחול) עד שיהיו לך 0 טעויות או עד שייצא לך מכל החורים - זאת השיטה הכי טובה להתכונן למבחן. כמובן שאם אתה מתחיל ללמוד נהיגה לפני התאוריה אז יהיה לך הרבה יותר קל, תמרורים תדע פחות או יותר וגם כל הנושא של הפניות (יציאה משמאל,ימין או מרכז לכביש חד או דו סיטרי וכו') כי זה משהו שלומדים כבר בשיעורים הראשונים. לגבי המבחן.. - המבחן עצמו הוא כולו 30 שאלות אמריקאיות ולוקח לעשות אותו 10 דקות גג אז אין טעם להילחץ, מקסימום תחזור אחרי שבועיים ותעשה אותו מחדש.

למעלה