חצי
: בקשת עזרה

גאנדAלף

New member
חצי ../images/Emo32.gif: בקשת עזרה

לפני מספר ימים הקמתי שרת אישי על המחשב שלי. כנראה מסיבות טכניות הוא לא פעל כשורה, ואני לא הבחנתי בכך מיד. אשמח לדעת אם הוא פועל (כשאני מחובר) ואפשר להוריד ממנו קבצים. הכתובת: http://4g2.cjb.net (מקשר אל ftp://ftp.4g2.cjb.net).

pallidfool

New member
עובד, אבל...

המהירות מחרידה. לוקח לתיקיה להופיע אולי 10 שניות, ומהירות ההורדה נמוכה... אבל עובד. ד"א, יש לי ADSL. דניאל. בדיוק עמדתי לבקש ממך ומאחרים לעזור לי, וראיתי בחלון הדפדפן השני שענית. כן, אני הוא gladius... אני חושב שאחליף כאן את השם כדי להתאים
תודה...

גאנדAלף

New member
המהירות מחרידה בגלל שיש לי מודם 56K

הזמן הרב הלוקח להופעת ספריה נובע הן מאיטיות המודם והן ממספר הקבצים/תת-ספריות הרב.

גאנדAלף

New member
כרגע לא

קינפגתי את ה-proftpd בצורה מתאימה, אבל הוא עדיין מסרב לאפשר איחסון קבצים בספריה incoming. העניין הוא שאין לי זמן בתקופה הקרובה להתעסק עם זה ולנסות לסדר את זה.

Real Dream

New member
אופטופיק (עופתיל!)

מישהו יכול להסביר לי איך עושים את שתי הנקודות ששמים מעל אות ניקוד, כדי להראות שהוגים אותה?

pallidfool

New member
אממ...

קוראים לזה diaeresis, אאל"ט, אבל זה לא עובד לי כמו עם ה-acute. héllo h&ediaeresis;

Real Dream

New member
לא הלך. ניסיון שני ואחרון, כי זה לא

פורום ניסוי ותהיה. No&adiaeresis;

ויורת הזקנה היתה אומרת:

אם אין פד"ר לי, ספד"ר לי! וכשאני לעצמי, מה אני? ואם לא עכשיו, תבוא אחרי החגים, בטוח יהיה.

לול! ../images/Emo6.gif

יהיה אחרי החגים? תלוי למי. לאלה מהאפסנאות אף פעם אין כלום. בדיוק נגמר להם, והם לא יודעים מתי הם יקבלו חדש.

גאנדAלף

New member
אאל"ט אפשר להשתמש ב-charmap

שוב אאל"ט: לחצי על start -> run. הקלידי charmap ואשרי.

Y. Welis

New member
במהד´ העברית: ´מפת תווים´

מסמנים שם את האות הרצויה, לוחצים ´העתק ללוח´, ואז ניתן להדביק אותה כטקסט בכל יישום שמותקן ב´חלונות´.

למעלה