חצי
בגריל

mr oysterhead

New member
חצי../images/Emo32.gif בגריל

רק אני שמתי לב לעובדה שמישהו בערוץ שלוש החליט לשים את SEX SLEEP EAT DRINK DREAM של הקרימזונים בכבודם ובעצמם בתור רקע לפרסומת לאיזה סרט? ובנוסף, באחת הסדרות הישראליות שיש באותו ערוץ יש פוסטר ענקי בחדר של איזשהי דמות, לא אחר מהעטיפה של אין דה קורט. כנראה שהצלחנו להחדיר את אחד הסוכנים שלנו גם לערוץ אופרות הסבון ותוכניות הזבלה! הידד!

וגם

בתוכנית הסילבסטר של השנה בערוץ שתיים, באירוחה של יעל בר זוהר המהוללת, שמתי לב לפתע שמנגן ברקע את Giant for a day של gentle giant. המממ.... יעל בר זוהר, חובבת פרוג? האמנם?

HelterSkelter1

New member
מה?? ג'נטל ג'יאנט? ערוץ 2?

לאן הגענו?! לא האמנתי אי פעם שישמיעו אפילו קטע של 5 שניות משיר שגל ג'.ג'.

better believe it, baby

גם אני קצת הופתעתי, ואפילו לקח לי זמן מה לזהות את השיר, מרוב בלבול. בכל מקרה, יש לשים לב למגמה עולה בפופולריות של הפרוג. פתאום זה נהיה "קול". גם אם אתה סתם מוסיף פרוגרסיב לסגנון שלך במודעות, זה כאילו מושך אנשים.

odrytoo

New member
וגם!

לפני כשנתיים אחד הקטעים מסנואוגוס שודר כרקע לפרומו של איזה תוכנית בערוץ הילדים או 3, שכחתי

meandmeandme

New member
וגם

פעם היה איזה פרסומת לסרט עם Great Gig in the Sky. אבל זה לא כזה נדיר. בכל זאת זה קטע מאוד פופולרי.

קרימזון

New member
סלחו לי

אבל פעם בתכנית... איך קראו לזה... לא זוכר... משהו בערוץ שתיים... השמיעו את היצירה אטום הארט מאת'ר במלואה.

בערוץ ההיסטוריה

היה משהו על מלחמה.. אז למשך 23 דקות, היה את AHM כשהקריין מדבר ברקע. היה מאוד נחמד יש גם חלק משיין און 2 באיזה תוכנית בערוץ 1.. שכחתי איזו.

CaerBannog

New member
אממ, בקשר לפוסטר

זה בשבתות וחגים, סדרה שהיא חושרמוטה פנינה בטלוויזיה השראלית, באותו פרק שראו את הפוסטר בפעם הראשונה גם השמעו את אפיטאף במלואו ועוד קטע של רובט פריפ, גם בראין אינו אני זוכר שראיתי שם מעבר לזה היה שם גם פרק טריביוט ללד זפלין, חוצמזה שהם היו נושא מרכזי בפרק, כל הפסקול היה מורכב משירים שלהם

jt7785

New member
גם את

Thick As A Brick השמיעו בערוץ חמש כשהיתה תכנית על מסע אופניים. היה לפחות חמש דקות מהיצירה, מכמה קטעים שונים. אני ממש התלהבתי באותו יום, אל תשאלו כמה...

למעלה