חצי
בבקשה!

that girl

New member
חצי ../images/Emo32.gif בבקשה!

אנא שרשרו לכם בבקשה, איזה סוג מוסיקה אתם אוהבים? לי

אמממ...

כשאני שומעת מוזיקה, אני לא כל כך משייכת לקטגורייה, אני שומעת מה שאני פשוט נקשרת אליו... אז לכן... אני לא כלכך יכולה להגיד איזה סוג מוסיקה אני אוהבת.... אוהבת -

that girl

New member
אני מאוד אוהבת

רוק על כמעט כל סוגיו, במיוחד אנגסט, פאנק, אינדי, פופרוק, מלודי, מתקדם, וגם שחורה, על כמעט כל סוגיה. סוגים מסויימים (מעט מאוד) של פופ (don't kill me!!!). וג'אז. ורוק קלאסי משנות השישים-שבעים. ועוד כל מיני שאני לא זוכרת. כן, אני מכורת מוזיקה.

אמפפפ....אני

אוהבת בעיקר רוק....קליל כזה.... אבל אני שומעת גם רוק כבד, אלקטרוני, מטאל, פאנק וכאלה....אבל רק מיוחדים כאלה
מידי פעם יש לי גם יציאות של היפהופ, אבל זה סתם שיש לי חשק לרקוד או משהו...
בכלל, יש לי תאוריה שלמה בנושא הזה.... אני מאמנה שיש 2 סוגי מוזיקה שקיימים: 1. מוזיקה לנשמה- שירים שאתם שומעים אותם, אתם מקשיבים למילים....מתחברים למוזיקה....זה אומר לכם משהו, ולשירים האלה יש משמעות בעיניכם ואתם מעריכים את האמן. 2. מוזיקה לכיף- שירים קלילים, בד"כ יש להם קצב טוב לריקוד, ואתם שומעים אותם סתם ברקע כדי שלא יהיה משעמם, כדי להתנוענע בקצב, להשתגע טיפה, או סתם כי זה נעים לאוזניים....

that girl

New member
לגמרי מסכימה איתך...

למרות שקצת קשה לי להקשיב לסוג השני... יש לי חשק לזה לעיתים רחוקות כל כך... אני אשכרה לא זוכרת מתי זה קרה בפעם האחרונה!

חחחחחחח

בחלק הראשון, אני בד"כ שומעת רוק....בעצם, רק רוק...קליל/קלאסי (שנות ב-70,80...)/לא צעקני מידי.... ובחלק השני מידי פעם אני שומעת מוזיקה שחורה, רוק כבד (אלה שצועקים הרבה...חחח) מטאל, ממש אבל ממש טיפהלה דאנסים ו.....זהו נראה לי
לפי דעתי בחלק השני, אפשר לשמוע כל סוג מוזיקה....אפילו פופ (בלעחס, לא בשבילי) כי זה סתם כזה....

aYaLoLy

New member
well.. ../images/Emo6.gif

אני אוהבת כמעט כל סוגי המוזיקה- חוץ מפופ.. ומזרחית 8-[ יאק יאק יאק
אוו ואני שונאת טראנסים
יאק.. אבל בעיקר: רוק... מתוכו - פאנק., קצת היפ הופ כי כיף למסיבות- לא ישראלי [סאבלימינל לטבח המוני
].... אמממפ... אני נוראא אוהפת שירי נשמה - כאלה של השחורים - זה מדהים!!! ולהקות פאנק ורוק ישראלי - היהודים, פנקייק, מוניקה, שייגעצ.......

that girl

New member
WELL

מזרחית\טראנסים זה איכסה... צורם לי באוזניים! שייגעצ שולט, וסאבלימינל הוא פאשיסט מגעיל שצריך לתלות!!!

aYaLoLy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הכינוי של סאבלימינל
אבל מה שנכון - נכון

that girl

New member
לא בלעדי שלי!

ככה אנחנו קוראים לוונאבי אמינם האידיוט הזה בנוער מרצ! ולשרת אינטרס אישי שלי, יש לך קאזה?!

adi u

New member
אני שומעת...(וטל מחכה לך הערה לחתימ

ה בפנים) אני שומעת רוק (דה קולינג, גו גו דולז, פינק פלויד)ומטאל לסוגיו(טארש(מטאליקה וכאלה),דת'(דת' וכאלה
)גות'י(לקונה קויל וכאלה),גריינדקור(נאפאלם דת' וכאלה),בלאק(אראלו וכאלה)מקווה שלא שכחתי משהו) וחשוב לציין רוק ישראלי
(היהודים,אביב גפן,משינה(
))
אוייייייייי....מה שרשמתי נראה כמו הפרוייקט שלי במחשבים מרוב הסוגריים...
עוד שוק שחטפתי מההודעה הזאת אשקרה השתמשתי בפסיקים.
וטל....בחתימה שלך זה מי אמר לך שאת מוזרה? ומי אמר שזה אסור? לא רע...

חחחחחח עדי

אף אחד לא אמר לי שאני מוזרה...(חוץ ממני אולי?) פשוט שמעתי את המשפט הזה איפהשהו, והוא היה דיי חמוד אז....אימצתי :)

אוייש חחחח....

רק עכשיו הבנתי למה התכוונת במה שאמרת....חחחח איזה טיפשה אני! אמרתי לך שאני מוזרה! :) *תתעלמי מההודעה למעלה....*

adi u

New member
שמעת את זה איפשהו כי....

זה לקוח משיר של היהודים "קח אותי"... ובשיר זה... "מי אמר לך שאת מוזרה? ומי אמר שזה אסור?"אצלך בחתימה רשום ומי אמר שזה רע

adi u

New member
../images/Emo4.gif

שאלו יולי לקהות שאוהבים
זה ברור שאני לא אציין את שמם של לינקין פארק בשירשור שמדובר על דברים שאתה אוהב חוץ מזה....שוב לנהל על זה ויכוח על זה
נמאס לי לגמרי...במיוחד שאנשים לא משתכנעים שאני צודקת

למעלה