חצי שנה

yazi22

New member
חצי שנה

טור שנקרא במקום הכי רחוק שכתבתי לקראת בא ששה חדשים. השבוע צפיתי לראשונה ב(מעט) צילומי וידאו ישנים שיש לנו, וערכתי מהם סרט קצר. הקרנו אותו אתמול, כשהחברים של עמר באו אלינו. רק היום, אחרי שהכל מצטבר, אני מרגיש את העצמה של הצילומים, ולא פחות של הקולות שעדיין מהדהדים באזני. הכל כל כך חי. כל כך חי, שהיום אני מרגיש מחדש כמו בימים הראשונים, כשהכל נראה כמו חור אחד גדול.

lr1903

New member
חצי שנה+...../images/Emo7.gif

אני קוראת את אשר כתבת ונזכרת בפעם הראשונה שאני כתבתי בפורום הזה ואתה הגבת לדברי ואמרת שהאירועים הכואבים של שנינו קרו כל כך בסמיכות ובעצם כשאני כבר ידעתי שסוף העולם הגיע אתם בעצם הייתם פצצה מתקתקת ולא ידעתם...לפני 16 ימים ציינו חצי שנה ליום,לרגע,לשניה שהפכה את חיינו על פיהם ואף אחד לא יוכל להבין כמה השתנו חיינו וכמה אנחנו כבר לא אנחנו. אני צפיתי בסרט וידאו של ליאורי כבר חודש לאחר המקרה ומאז עוד פעמיים - בחצי שעה הראשונה אני לא מפסיקה לבכות וככל שהסרט ממשיך אני מוצאת את עצמי אף מחייכת בכאב כל כך גדול-כל צחוק שלה ומילה מצחיקה שהיא הוגה...הגתה...כאילו היא צוחקת לי מהמסך אך בעצם כל כך לא... היום כל כך קשה לי-הספקתי לחגוג לה רק "פורים" אחד ולראות את כל הילדים המחופשים...איפה הייתי לפני שנה ואיפה היום... יום ראשון הבא היינו אמורים לחגוג לה יום הולדת שנתיים-רק שיהיו לנו את הכוחות לעבור את הימים הקשים האלו... מבינה את כאבך... רותם-אמא של ליאור

למעלה