חצי שנה ...

ברבי28

New member
חצי שנה ...

חצי שנה מלג בעומר, חצי שנה מההודעה הזו של הזברה ומה עברנו בה, לונה פארק ... בעיקר גלגל ענק הרבה הרבה למטה, הכי למטה שיכול להיות, ואז למעלה אחד גדול ... לרגל חגיגיות חצי היומולדת ... מאחלת לבחור'ציק שלי הכל, ובעיקר בעיקר בעיקר ... בריאות שמיים כחולים וריצה בריאה במרחבים ירוקים

ברבי28

New member
בבקשה

למרות שאת יודעת ... את מוזמנת לבוא ולצפות בפלא בלייב, (וככה אני אוכל לצפות בפלא שלך)

אםדניאל

New member
../images/Emo6.gif איזן פוזה מעולה../images/Emo6.gif

מצטרפת לאיחולי הבריאות!!! מה שאתם הספקתם בחצי שנה, מבחינתי, נותן לכם פטור לפחות ל3 שנים עינייני בריאות. מזל טוב והרבה ימים מלאי שמחה

נייטי

New member
מזל שאני זוכה לראות את הקסם הזה

בפייס בוק וגם עם אחותו המופלאה. התמונות שלהם ביחד הן משהו קורן במיוחד. אהובתי, אכן חצי שנה לא פשוטה עברה על כולכם. מיעוט המילים שלך על העניין רק מבהיר את גודל האימה. אני מאחלת לך, לעמר המושלם ולכם כמשפחה שמעכשיו תדעו רק סיבות לחייך בלי טיפת אימה. אוהבת פלוס

נאשא

New member
אה, מתה על התמונת שלווה הזאת

ברביונת, נשמע שרגוע לך יותר. הלואי שזה נכון ושמעכשיו יהיו לכם רק תמונות כאלה, 24/7. נשיקות אהובה. הוא מקסים הבן חצישנה הזה שלך.

עדיקים

Active member
מזל טוב איזה תמונה מקסימה

איזה מהר טס הזמן לא מאמינה שכבר עבר חצי שנה. רק נחת שמחה ואושר.

רינת200

New member
רק בריאות ואושר

השלוה שלו משכנעת, עכשיו מקווה שגם לך תהיה קצת שלווה מהסוג הנכון. בריאות ואושר

ניסיתי.

הפלאפון עדי שרציתי לבוא לצפות בלייב בפלא המשתמנם (=ההופך-להיות-שמן), אבל היו לך ארגזים, ויום עבודה ביקום, וגשם וכו'. בקיצור - שמענו עלייך. את פשוט מורחת זמן עד שהוא ישיג במשקל את השקדיה. תמיד את יכולה להתנחם שבגיל הוא מנצח את השקדיה תמיד, בגלל הערמומיות של אמא שלו.

שלומית76

New member
אוווח איזה בונבון

עד מאה ועשרים שנה של בריאות ונחת מהאפרוח המתוק הזה.

happy

New member
כלכך ריגשת אותי

איך עברה לה חצי שנה
אוי ברבי הוא מקסים. מאחלת לו מעומק ליבי בריאות בריאות בריאות וגם הנאה אושר וכל מה שאמא שלו רוצה הוא פשוט מתוק אמיתי

ברבי28

New member
אכן ...

נשמע לי הרבה יותר רגוע, מתחלחלת רק מלחשוב על לפני חודש וחצי, אבל שמחה שכל זה מאחורי ... תודה

למעלה