חצי שנה מהטבעת

חצי שנה מהטבעת

לא פתחתי לא סגרתי לא ביקרתי אצל אבינוח. מתי צריך ביקורת לראות שהכול יושב במקום? צריך צילום לפני? אם כן איזה? תודה

קובי d1

New member
ביקורת

אני חושב שבשנתיים הראשונות אחרי הניתוח כדאי לבקר את המנתח פעם ב1/2 שנה אחרי זה מספיקה ביקורת אחת בשנה אני תמיד מכין למנתח מראש בדיקות דם ,וצילום ושט קיבה כדי לחסוך פעמיים ריצה אליו צילום ושט קיבה אפשר לבקש מרופא המשפחה ,ולעשות את זה במכון הרנטגן באחד המרפאות אני הזנחתי את הביקור אצל המנתח ולא הייתי אצלו 6 שנים ,עד שלפני חודשיים החלטתי לעשות צילום ושט קיבה וביקרתי את הרופא ,תודה לאל הכל תקין ,אל תתנהג כמוני ..... קובי

אופירA

New member
מנהל
ביקורת עם צילום אצל ד"ר אבינוח

עושים רק פעם אחת, חודש אחרי הניתוח. אם לא עשית עד היום, הגיע מזמן הזמן לעשות. אחרי כן לא עושים לעולם ביקורת עם צילום. ככה זה אצלו, הוא לא עושה ביקורת. נקודה. טוב - לא טוב - זה לא משנה. הוא לא עושה וזהו. כשצריך הוא סוגר, פותח, אבל לא מצלם. רק אם לפי הדיווח הוא חושד בתזוזה של הטבעת.

פעם ראשונה חודש אחרי הניתוח הייתי אצל אבינוח

הוא ניסה לסגור ולא הצליח אז הוא עשה לי שיקוף ואמר שהפורט הסתובב וקבע לי ניתוח תיקון בנתיים ירדתי יפה מאוד ומעבר לציפיות עם טבעת פתוחה(יותר מ45ק"גבחצי שנה) אז לא הלכתי יותר וחשבתי אם צריך ביקורת מידי פעם או להמשיך כך כול עוד אני מרגיש טוב

קובי d1

New member
ביקורת

אני גם לא הלכתי לביקורת כי הרגשתי טוב הביקורת שעשיתי בפעם האחרונה באה בגלל ששמעתי מחבר בעבודה שהטבעת החליקה לו אחרי 12 שנה ועשיתי את הצילום בשביל השקט הנפשי שלי . תעשה צילום ושט קיבה שנה אחרי הניתוח \רק בשביל השקט שלך ובשביל לדעת מה מצב האינסטלציה קובי

onceuponatime1

New member
צילום לשרוול

זה אותו צילום שעושים בטבעת? צילום ושט-קיבה-תריסריון? עם החומר הלבן הזה שנותנים לך לשתות שעושה לך גזים ומראה צבע לבן בצילום?

למעלה