חצי שנה אחורה...
אני מנסה להזכיר לעצמי שזה אמור להיות פורום מבדר.. ושאני בטח לא אמורה לכתוב על נושאים חושפניים פה. אבל אני ממש צריכה להוציא. אני ממש לא מתכוונת לדבר "עליו" שוב עם חברות שלי. אני מתביישת שהן ידעו מה אני מרגישה עכשיו. אחרי כל כך המון זמן... אם ההודעה הזו תימחק עוד כמה שעות תבינו
לא יהיו פה פרטים של כמה זמן.. ומה היה... אבל בחצי שעה האחרונה עשיתי משו שמנעתי ממני לעשות המון זמן. וזה כל כך החזיר אותי אחורה. להסתכל בתמונות שלו. ובכל מיני מתנות שהוא פעם קנה לי. מעט הדברים שהוא פעם כתב לי. קראתי שיחות, שיחות ספורות, שיש לנו באייסי... ואני כל כך מתגעגעת אליו עכשיו. וכל כך עצוב לי. היו אחריו. אבל לא אף אחד שמתקרב לרמה שלו.. ואני באמת מאמינה שאין אף אחד כמוהו. ו"כמוהו" זה הדבר היחידי שאני באמת רוצה. בשמונה חודשים האחרונים לא היה יום שלא חשבתי עליו. אפילו לשניות מעוטות. ואני כל כך רוצה לראות אותו עכשיו. וזה ממש בלתי אפשרי
זה באמת יעבור או שזה תמיד ישאר שם כמו פצע בפנים ?
אני מנסה להזכיר לעצמי שזה אמור להיות פורום מבדר.. ושאני בטח לא אמורה לכתוב על נושאים חושפניים פה. אבל אני ממש צריכה להוציא. אני ממש לא מתכוונת לדבר "עליו" שוב עם חברות שלי. אני מתביישת שהן ידעו מה אני מרגישה עכשיו. אחרי כל כך המון זמן... אם ההודעה הזו תימחק עוד כמה שעות תבינו