חצי שנה אחורה...

מיטללל

New member
חצי שנה אחורה...

אני מנסה להזכיר לעצמי שזה אמור להיות פורום מבדר.. ושאני בטח לא אמורה לכתוב על נושאים חושפניים פה. אבל אני ממש צריכה להוציא. אני ממש לא מתכוונת לדבר "עליו" שוב עם חברות שלי. אני מתביישת שהן ידעו מה אני מרגישה עכשיו. אחרי כל כך המון זמן... אם ההודעה הזו תימחק עוד כמה שעות תבינו
לא יהיו פה פרטים של כמה זמן.. ומה היה... אבל בחצי שעה האחרונה עשיתי משו שמנעתי ממני לעשות המון זמן. וזה כל כך החזיר אותי אחורה. להסתכל בתמונות שלו. ובכל מיני מתנות שהוא פעם קנה לי. מעט הדברים שהוא פעם כתב לי. קראתי שיחות, שיחות ספורות, שיש לנו באייסי... ואני כל כך מתגעגעת אליו עכשיו. וכל כך עצוב לי. היו אחריו. אבל לא אף אחד שמתקרב לרמה שלו.. ואני באמת מאמינה שאין אף אחד כמוהו. ו"כמוהו" זה הדבר היחידי שאני באמת רוצה. בשמונה חודשים האחרונים לא היה יום שלא חשבתי עליו. אפילו לשניות מעוטות. ואני כל כך רוצה לראות אותו עכשיו. וזה ממש בלתי אפשרי
זה באמת יעבור או שזה תמיד ישאר שם כמו פצע בפנים ?

ScorpioID

New member
יעבור...

גם לי באים גלים כאלה... כל יום כמעט אני מעיין שוב ושוב בתמונות שלנו... חושב מה היה קורה אם היינו עדיין יחד.... חושב על כל הדברים הטובים... וזה עובר.. הזמן מרפא...

Bichlula

New member
אני לעומת הרוב

חושבת שזה לא עובר לעולם. אני לא חושבת שאיי פעם אני אמצא מישהו שמתקרב לרמה שלו - האחד שלי (בדיוק כמו שאמרת)... כולם אומרים הזמן ירפא, אבל הוא לא... וכל שהזמן הזה עובר, זה נהיה יותר ויותר נורא. לא יודעת, אני לא מאמינה בדרכי הניחומים האלו, כי זה לא עובד.

HyPeR SoNiC

New member
בטח שיעבור....

זו רק שאלה של זמן........ אפשר לשאול למה נפרדתם??

HyPeR SoNiC

New member
טוב..... פרטיות שלך ../images/Emo13.gif

אבל חבל..... היינו עוזרים לך יותר ככה

לדעתי יעבור-

מניסיון אישי... לאט לאט הכאב עובר והוא הופך להיות סתם עוד אחד שיצאת איתו. אל תדאגי, אם ממשיך להיות קשה- תשלחי לי מסר, אני אפעיל את ה- ICQ...

הצילצול

New member
../images/Emo3.gifגם לי קרה קטע דומה...

הייתי חושבת על החבר שלי לשעבר המון זמן אבל ממש המון!!!
לא יכולתי להוציא אותו מהראש... אבל החברה שלי שאני מודה לה עד עכשו עזרה לי.. היא אמרה שאין מה לעשות ככה אלוקים רצה וככה יהיה
כמובן שזה לא נכנס לי לראש מיד אבל ניסיתי לקבל את זה...
היום אני חושבת עליו אבל פחות כי אני יודעת שיש דברים יותר טובים שלא כדאי לי להפסיד... אז תחשבי על זה.
ובהזדמנות זאת: שמרית תודה על הכול אני חולה עלייך!!!

בטח שזה יעבור

תמיד ישאר לו מקום בלב שלך,אבל זה יעבור. את תכירי מישהו אחר שיהיה יותר טוב ממנו... כמו חברה שלי,קרה לה בידיוק אותו הדבר,במשך שנתיים וחצי היא לא הפסיקה לחשוב עליו ,ניסתה לצאת עם בנים אחרים...אבל לא הלך לה איתם. עד שיום אחד היא הכירה מישהו,הם התחילו לצאת... ואני זוכרת את זה..אחרי שהם היו כבר הרבה זמן,יום אחד היא באה אלי בהתרגשות וסיפרה לי שסוף סוף היא מרגישה שהיא התגברה על **** אומנם עדיין יש לו פינה חמה בלב שלה,אבל להתגבר עליו היא התגברה. אז לדעתי,זה יקרה,את תתגברי עליו, עוד יגיע מישהו שיסחרר אותך ותרגישי שהתגברת עליו, זה יכול לקחת זמן אבל זה יקרה.

limi1021

New member
היי זאת שוב אני...

למה אתם לא ביחד? גם לך היה מלאך שאלוהים החליט לקחת?

sOurce of life

New member
זה מה שנקרא...

אקס מיתולוגי... הוא תמיד ישאר אי שם בלבך ותמיד תנסי לחפש בנים שדומים לו וכו'... אבל כשיגיע האביר על הסוס הלבן, הוא ישכיך אותו ממך...

jessy19

New member
יעבור...

אבל לפעמים כשמרגישים בודדים ולבד, מתחילים לחשוב על האקסים, בניסיון להאחז בביחד שהיה איתם. אל תדאגי זה יעבור- קבלי
ותעלי

למעלה