חצי-צלול?

MoonFairy

New member
חצי-צלול? ../images/Emo12.gif

שלום :) הייתי רוצה לדעת אם יש הגדרה מדוייקת לחלום צלול, האם קיים דבר כזה חצי-חלום צלול? היו לי כבר הרבה חלומות צלולים, רובם בגיל צעיר יותר (אני עכשיו בת 20) שבהם אני בניתי ושלטתי בחלום מהתחלה עד סופו אבל לאחרונה אני נתקלת בחלומות מעט מוזרים בקטע הזה... ישנם מקרים שבאמצע החלום, בחלק שבו אני אמורה למצוא פיתרון לבעיה כלשהי (וזה תמיד קיים, החלומות שלי נורא מורכבים...), כאילו אני תופסת שליטה על עצמי בחלום ובמודע בוחרת מי מה מו כדי למצוא פיתרון, ואז אחרי שעשיתי את הבחירה שלי- אני מאבדת את השליטה והחלום זורם לו....... בפעמים אחרות, שקורות הרבה בימים הארונים, יש לי שליטה מלאה בעצמי ובמה שאני עושה בחלום, אבל זה כאילו זרקו אותי לתוך סיטואציה, אני עוצרת לבחון את המקום, המקרה, הדמויות, ואת תפקידי ב"משחק", ואז באה בגישה של "אוקיי, lets get it on!"... ממש כאילו זרקו אותי לתוך משחק תפקידים, רק שהבחירה והמעשים שלי נשלטים ע"י, ואני מנצלת את זה כדי להשפיע גם על דמויות אחרות כדי לסובב דברים לכיוון שאני רוצה. בכול אחד מהחלומות האלה אין לי שום כוונה תחילה להגיע לחלום צלול, אז זה לא כאילו ניסיתי והצלחתי רק חצי דרך... האם מקרים אלה נחשבים חצי-חלום צלול? או שזה בכלל לא קשור?

Roy1232

New member
לא נתת את הפרט הכי קריטי

האם היית מודעת לעובדה שאת חולמת? אם כן, זה חלום צלול, לא חצי ולא |אבטיח|

למעלה