חצי עונה שנייה

חצי עונה שנייה

אחרי עונה ראשונה שעליה כבר סיפרתי בלינק בנתיים העונה השנייה נראית אחרת... כזכור הבלם הציליאני שלי (וולדו) עזב בגלל מחיר שיחרור מינימום ודקה לפני סיום תקופת ההעברות לוקמן קיבל אזרחות ופינה מקום לעוד זר ברגע האחרון הבאתי בלם ארגנטינאי צעיר שנפצע מיד לארבעה חודשים. הפואנטה -> אבי יחיאל לקח קשה את ההחתמה הזאת וביקש הבהרות, הבטחתי לו שהוא עדיין בקבוצה הראשונה והוא אמור לפתוח יחד עם לאונרדו. (למרות שכאמור אחרי שלושה משחקים לאונרדו יצא מהסגל) אני כבר בפברואר, לאונרדו לא חזר לשחק אבי יחיאל פותח כמעט תמיד והוא עדיין ממורמר מההחתמה של העציץ... כנראה שבגלל המירמור שלו היכולת בירידה ולכן לאחרונה מוצא את עצמו יותר ויותר על הספסל. סוסה גם הוא ממשיך להיות ממורמר שלא שיחררתי אותו והוא פשוט שחקן אחר ממה שהיה שנה שעברה. הציונים שלו ירדו פלאים התוצאות גם הם, כמעט בלי שערים בכלל ומעט מאוד בישולים. כבר החלטתי לעצמי שאני ישחרר אותו בחלון ההעברות בינואר וינסה לארגן מישהו אחר. השוער שלי פתאום גם הוא רוצה לעבור לקבוצה גדולה יותר, כבר למדתי לקח והבטחתי לו שבסוף העונה הוא יוכל לעזוב, הוא נשמע מרוצה מההודעה הזאת אבל נשאר עם חששות קטנים. בנתיים בליגה אני די בינוני, ביתר כמעט מושלמת, מכבי ת"א מכבי חיפה ואני די צמודים אחד לשני אבל לאט לאט מתרחקים ממנה. בגביע אופא הגרלתי בית עם אספניול (הפסדתי לה בחוץ 3-1) דורטמונד (הפסד בחוץ 1-0) ווסט האם (ניצחתי בבית 2-1) וגנק הבלגית (ניצחתי בבית 3-1) אני עולה לשלב הבא מהמקום השני מול בנפיקה ליסבון שעפה מליגת האלופות. מגיע חלון ההעברות אין כסף (למרות שביקשתי) אז אני מחכה... בוקה מציעה (שוב יומיים לפני סגירת החלון) 2.6 מיליון לי"שט על סוסה וההנהלה מקבלת את ההצעה בלי להתייעץ איתי. התחלתי לנסות בטירוף לקנות את מי שאני רק יכול להשיג ב2.5 מיליון האלו ודקה לפני סגירת משרדי ההתאחדות הצלחתי להשיג את השיחרור ולהחתים את לימה הברזילאי הצעיר. במשחק הראשון שלו הוא הבקיע מבעיטה חופשית ובשני בישל שער, מאז הוא קצת נרגע... אז זהו, זה המצב שלי, כרגע (אמצע עונה, לפני המשחק הראשון בשלב הנוקאאוט באופא) אני רביעי בליגה, עם המון שחקנים ממורמרים שרוצים לעזוב. שכחתי לספר שאחרי סגירת החלון פתאום התחילה התענינות בשחקני מפתח אחרים שלי. ניוקאסל רוצה את לוקמן. בולטון את וורמוט. יש לי המון פצועים למרות שהחלפתי את הפזיוטרפיסטים והורדתי את אחוזי האימון. טועמה לדוגמא שיחק רק 19 משחקים בכל המסגרות בעונה הראשונה ואז נפצע פעמיים פעם לארבעה חודשים ואח"כ לחודשיים העונה הוא כבר נפתע פעמיים, פעם לחודשיים ופעם לשלושה שבועות... זהו, יצא ארוך כל הכבוד למי שהגיע עד לפה...

עוד קצת

אז כאמור עליתי משלב הבתים בגביע אופא מהמקום השני והגרלתי את בנפיקה. במשחק הראשון אצלי בבית הפסדתי 1-0 ולא הצלחתי לנצל את העובדה שהם סיימו את המשחק ב 10 שחקנים. במשחק השני בערך באמצע המחצית הראשונה אני עולה ליתרון 1-0 ולמרות שתומר בן יוסף מקבל בדקה ה 80 כרטיס אדום הפורטוגלים לא מצליחים להשוות ובדקה ה 120 התוצאה עדיין 1-0 והולכים לפנדלים. בעיטה ראשונה השוער הרומני שלי (שרוצה לעזוב) מצליח להדוף אותה. בעיטה ראשונה שלי (דגו) והשוער הפורטוגלי עוצר בקלות. בעיטה שנייה שלהם 1-0 להם. בעיטה שניה שלי וגם אותה השוער שלהם הודף. בעיטה שלישית 2-0 להם שלישית שלי 2-1 רביעית שלהם והשוער המופלא שלי הודף ומחזיר אותנו לעניינים. רביעית שלי 2-2 בעיטה חמישית שלהם ושוב הדיפה. בעיטה חמישית שלי משומר מבקיע וסוגר את הדרמה הזאת עם עלייה לשלב הבא. הפעם אנדרלכט הבלגית. משחק ראשון שוב בבית הפסדתי שוב 1-0 משחק שני בחוץ שוב אני עולה ליתרון מוקדם אבל הפעם בדקה ה 80 הם מצליחים להשוות 1-1 ושולחים אותי הביתה. לפחות הגעתי שלב אחד גבוה יותר מהעונה הקודמת שאז עפתי בלב הראשון של הנוק-אאוט. הבעייה שבעונה הראשונה לקחתי אליפות בארץ וכרגע אני עדיין במקום הרביעי שלוש נקודות מתחת חיפה, 8 מתחת למכבי ת"א ו 13 מתחת לביתר ואנחנו כבר בסוף פברואר... בגביע הצלחתי להגריל את ההגרלות הכי קשות לאורך הדרך. התחלתי עם נתניה אח"כ עברתי את מכבי בדרבי תל אביבי ועכשיו מחכה לי ביתר ברבע הגמר. מה חוץ מזה? סנגאוי שלא היה אמור להיות בסגל מככב. הוא נכנס לסגל ברגע האחרון כי הבלם הארגנטיני שלי נפצע לחצי שנה, ולא הצלחתי למכור/להשאיל את סנגוי לאף אחד. בכל אופן בגלל מכת פציעות מתמשכת הוא הצליח גם לשחק מדי פעם ולהבקיע ללא הכרה. היום למרות ניירה, בלילי ועומר גולן סנגוי הוא החלוץ הפורה ביותר שלי למרות ששיחק הכי מעט משחקים. כרגע השוער והמגן השמאלי הנורווגי רוצים לעבור לקבוצה גדולה יותר. וכמעט כל השחקנים הישראלים שלי מבוקשים ע"י קבוצות אחרות. בקיצור אני צופה פגרה מאוד עמוסה בהחלפות שחקנים. אני עדיין סובל מפציעות בכמויות ואני לא יודע איך לפתור את הבעייה הזאת. כמעט כל הפציעות הם במשחקים ולא באימונים. כמעט על משחק יש לי פצוע וכל משחק שני הפצוע נשאר בחוץ אח"כ בין שבועיים לחודשיים הורדתי לחץ באימונים יש לי שני פיזיוטרפיסטים עם 18 פיזיולוגיה. אני לא נותן לשחקנים הוראות לתקל חזק ולא שום דבר... מה עושים???

למעלה