חצי סקר שכזה...

crusher

New member
חצי סקר שכזה...

בתור שמיניסטים שעוד כמה חודשים גומרים ללמוד, למה הכי תתגעגעו בכל הזמן הזה של התיכון
אישית אני אתגעגע רק לצחוקים ולטיולים השנתיים, השלוש שנים האחרונות היו הכי מצחיקות בחיים שלי, אני לא זוכר שאף פעם לא צחקתי כמו שצחקתי עם הקטעים שרצים בכיתה שלי, ובמיוחד הקטעים והכיף שהיה בגדנע... הדבר שאני אזכור מהבצפר יהיה המחנך שלי, שהוא מחנך כזה שאני אוהב, ואהבתי את הגישה שלו, אחד המורים היותר מוצלחים שפגשתי בכל שנות לימודיי

*superstar*

New member
לחברים ולבדיחות הפרטיות..

ברור לי שרובנו לא נצליח לשמור על קשר אחרי התיכון. עצוב אבל נכון.

אני הכי אתגעגע.....

לחברים שלי.. כמובן שלצחוקים ולטיוליםם.. לאווירההההה ואיי זה עצוב עכשיו שנעזוב את כל זה.. יש גם מורים שאני אתגעגע אליהם!! אני גם אתגעגע לרדיו!! אוףףףףףףףףף........ זה עצוב..

I hate school ../images/Emo122.gif

בגלל זה קשה לי לענות על השאלה הזאת... אבל אולי אני אתגעגע לסתלבט בשעות חלון...לשבת בפרגולה עם השמש בפנים :) אני גם חייבת להודות שאני אתגעגע לערס הטיפש והמצחיק, יהונתן.

Snoop Dogg

New member
המ...

אני אתגעגע לחברים שלי.. כי לומדים אצלנו גם לא מחיפה אלא גם מהקריות, ולא ייצא לי כ"כ לראות אותם וזה.. צבא וכאלה.. וגם כמובן הטיולים השנתיים... וואי, עכשיו כשאני חושב על זה, כאילו אין יותר טיולים שנתיים :\

miki barrr

New member
אני הכי אתגעגע למגמה שלי...

אנחנו כמה קבוצות בתיאטרון,ואנחנו ממש מגובשים... וחוץ מזה,לכל השעות שביליתי מחוץ לכתה..לכל האיחורים והצחוקים בשיעורים.

MoOsHoN17

New member
אני מניח שאני יתגעגע ליפים

המורה לפיסיקה שלי אין כמוהו

תשובה לסקר...

אני הכי יתגעגע בעולם לצחוקים שרצים בכיתה...לבנים שתמיד הצחיקו ושיגעו את המורה...וכמובן לבנים היפים...ולמתחים שהוא מסתכל עליי בשיעור..ובמיוחד לבחור הזה בכיתה שלי שכל הזמן מסתכל עליי ...כבר שלוש שנים והוא חושב שאני לא יודעת...ואפילו חברות שלי כבר שמו לב ממזמן..אז אם אתה רואה את זה...אני יודעת..ואני יודעת שאתה הכי אוהב להסתכל עליי כשאתה אומר משהו כדי לבחון אם אני מחייכת... וכמובן שאני יתגעגע לקומבינות של המורות ולזה שאף פעם לא באתי עם תלבושת! וגם אני יתגעגע לטיולים השנתיים עם הכיתה הכי שווה שלי. ואפילו למחנכת שלי שכל הזמן מרדתי בה אבל לא הצליחה להוריד לי את הציון מתחת ל93..תאכלי *** ...בכל אופן הג'וקרים של הכיתה הם השווים של השיעור....ובכלל אני יתגעגע גם לבחור שמסתכל מהצד..וחושב שאני לא יודעת:)

Ez sLeeP

New member
עונה..

לפגישה בזולה, ומסתבר שיש זולה מועדפת.
לצחוקים של הכיתה המפגרת שלי (ובאמת שזכינו ביושר לכינוי כיתה טיפולית..), שאע"פ שבמקומם כבר הייתי בוכה, לאור הציונים והריאליזציה שמכינה זה הולך להיות בגדר חובה אצלם, אם הם רוצים להמשיך ללמוד באוניברסיטה, והם בכל-זאת עדיין צוחקים..
למרסיה, אשת הקפיטריה הברזילאית, שכמסתבר עובדת כרקדנית גו-גו, או משהו בסגנון במסעדות בשר דרום-אמירקאית בחיפה.. אני מתגעגע כבר עכשיו, כי היא יותר לא איתנו בשנה. אז לאירנה. "בתיאבון בובה'לה". נשמה טובה. ולאשת הקפיטריה השנייה (יש לנו שניים), שמעולם לא ראיתי יצור פאסיבי ומגעיל ממנה. פשוט מוציאה את כל השנאה בבני-אדם, החוצה.. תודה!
לכל הצוות המזכירותי בביצפר. כל מזכירה והשריטה שלה.
למרחבים. זה בי"ס פרטי!! על זה הולך הכסף. לא על רמת חינוך, על 2 קפיטריות (אחת במסגרת האוניברסיטה הפתוחה, שהנה בשטחי ביה"ס), על מדשאות וזולות ותנאי חיים טובים. לא על סטנדרטים של לימוד. לא, לא. אל תשלו את עצמכם.
אני חושב שזהו. כמובן שלחברים, ולאלו שכנראה יינתק הקשר, וזה עצוב.

*superstar*

New member
גמני אתגעגע למזכירה שנוסעת איתנו

כמעו כל בוקר!! אחח איזה נחמדה היא
אבל אני לא אתגעגע לפוסטמה בגיזברות שצועקת עליי כל שנה מחדש.. טיפשע!!

לא משו

New member
לכלום!

לא ללימודים לא למורים לא לשיכבה שלי רק לחברות הקרובות שלי וזהו אני לא אתגעגע לכלום אני שונאת את הבית ספר שלי תמיד שנאתי אותו אני שמחה לסיים ומחכה לשניה שבה הכל יגמר

miki barrr

New member
באסה לך....זה כל הכיף!

אפילו שיש מורות מטומטמות לפעמים...יש את כל האנשים שהכי סבבה לשבת איתם ולהעביר דחקות...על אנשים..על מצבים,על החיים... לשבת ככה בחוץ בכל החלונות,או סתם כשאת פותחת לעצמך חלון..על דעת עצמך.. וגם כיף בזמן השיעורים.אצלנו יש סטיגמה על הכיתות הגבוהות שרק לומדים שם,מה שממש לא נכון,הכיתה שלי זו שכונה אחת גדולה!

Swordfish

New member
אךךך תקופה מדהימה! ../images/Emo9.gif

לשכב על הדשא בהפסקות, עם ידידות וחברים, בעיניים עצומות כשהשמש קופחת על הגוף ומחממת כל תא ותא, ובמיוחד להרגשה שכשפותחים את העיניים אחרי כמה דקות של הסתכלות בשמיים הבוהקים עם עיניים סגורות. לפעמים זה היה גם בליווי האזנה לפסיכודלי וטראנס :)

Stillwater

New member
אני לא חושבת שאני ממש...

התגעגע לתקופה הזאת! אולי לזה שאפשר להסתלבט רוב הזמן. אני שונאת את הבית ספר ואני שונאת את האנשים, אני לא אתגעגע לזה! אולי אני גם אתגעגע לנסיעות לבית הספר, בעצם לא...כי בטח גם בצבא ואחרי הצבא אני אמשיך לנסוע ברכבת.

למעלה