חצי דקה מהקליפ WIGU

tamir r

New member
חצי דקה מהקליפ WIGU

http://www.youtube.com/watch?v=CwtBcXKlMTU ניקול נראית כאן בתקופת הeden's crush, וזה לא טוב
נראה לי הולך להיות משעמם, וחבל שיר פגז

Aeon

New member
זה הולך להיות מהמם../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

punky doll

New member
ד"א MTV ו-EXTRA ראו את הקליפ כולו

ואין זכר לבריטני... אז כנראה היא נחתכה בעריכה או שבכלל זה לא היה נכון מההתחלה

punky doll

New member
זה כבר מעבר לשחומה../images/Emo70.gif היא אשכרה כתומה../images/Emo70.gif

עדיין זה קטע קטן מכל הקליפ... אני לא מתלהבת מקדימונים כאלה כי זה רק תמצית קטנה מהקליפ כולו... נחכה למחר ונראה איך זה...

ר ו ח ל י

New member
תהרגו אותי,אבל אני לא מתה על השיר.

הוא פופי מדי,שונה ממה שהדולז עשו באלבום הקודם, שהיה אר'נבי נטו. בכ"א מקווה שהאלבום החדש יהיה ברובו על דגש האר'נבי ולא שירים פופיסטיים ומשעממים

ליאל44

New member
סורי שאני אומר את זה.

אבל משעממים? סורי.. אבל שירי פופ, רחוקים מלהיות משעממים. השיר עצמו מושלם!! אני באמת לא מבין, ממה את כ''כ מאוכזבת. הרי הדולז, צריכות לפתוח עם שיר קאמבק מנצח. ומה לעשות, שמה שהולך באמריקה זה פופ. פופ, זאת מוזיקה נהדרת. תנסי להנות, מהשיר שלא נדבר על הקליפ. שהוא בכלל מהממם.

ר ו ח ל י

New member
סליחה אבל אותי

פופ זה משעמם. הכל אותו הדבר.. זה נחמד למסיבות ולשמוע סתם ככה באוטו, אבל אלה לא שירים שאני אשמע בבית או באייפוד. והפוסיקט לא עושות פופ,אין להן שום קשר לזה,לא משנה כממה ייתיגו ויישיכו אותן ללשם.. יש הבדל עצום בין פופ לאר אנד בי. והסינגל עצמו צפוי ולא בדיוק שונה מלהיטי על הדרך שקופצים..הייחוד שלהן היה שבאלבום הקודם הן עשו מוזיקה נועזת , אחרת ומגוונת. וזה עוד להיט פופ צפוי ורגיל,כך שבאמת התאכזבתי.

למעלה