חצי גמר רביעי

חצי גמר רביעי

בבקשה: 1.הכל התחיל בנאצר 2.בלדה לסוכן כפול 3.אופטיקאי מדופלם 4.תחזור תחזור 5.רני בפאריז 6.שלח לי מלאך 7.מה אני עושה למעני 8.ואנחנו שניים 9.קארים עבדול זמר 10.מכונית

נו באמת. ברור שתחזור תחזור../images/Emo70.gif

"זה כתוב... בספרים, בשירים, במפות הכוכבים...
"

Mashina Girl

New member
ווילי זה קשה../images/Emo12.gif

בעעע..למה עושים לי את זה?! למה,למה,למה?!
*עינוי לצ´וווולי* אז... כפי שאמרתי,כל פעם זה משתנה אצלי... אז ככה שעכשיו אני אוהבת את השירים - בלדה לסוכן כפול.. בכל התחיל בנאצר... אנחנו שניים... אופטיקאי מדופלם.... בעעע הכל! איפשר לשפוט ככה! או.קיי...אז לפני שאני עושה צעד קשה זה - כל-השירים-של-משינה-יפים
*נקודה*
אז נראה לי שברחתי את...
הכל התחיל בנאצר
- עמייייייייייייייייית! נקשרתי שוב לשיר הזה בגלל ההפסקה הגדולה
חח איזה קפיצות קפצנו עם זה
MASHINA RULEZ!
>>ככה כתבתי על הלוח של ח´2<<

שלמונזה

New member
רני בפריז

הוא טס לשם בצ´רטר!!! הוא נסע מזמן לפגוש את הנשיא! ודורי בניו יורק (איזה כיף לו)... טוב בקיצור רני בפריז וממש ממש דלקתי על השיר הזה ששמעתי את הביצוע בהופעה האחרונה באמת, יובל פשוט ענק!!!!!
והים סוער הרוח מנשבת, מנגנים הרבה שרים במקהלה. יובל מאחר בגלל הילד. מנגנים הרבה שרים במקהלה

אני לא מאמינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני היחידה שבחרה את תחזור תחזור?!? תגידו, אתם בסדר?!?

adamfe

New member
עוד יותר קשה מחצי הגמר הקודם

התלבטות קשה בין נאצר לאופטיקאי לרני ולתחזור תחזור אבל המנצח בהתלבטות הקשה הזאת הוא תחזור תחזור

אה - הא! סופסוף השיר שאני אוהב יכול

לזכות! אני כמובן מצביע לרני בפריז! ומצטרף לשלמונזה..... "והים סוער הרוח מנשבת, מנגנים הרבה שרים במקהלה, יובל מאחר בגלל הילד, מנגנים הרבה שרים במקהלה, אה הה הה...". שיר גדול, ובהופעה, השיר הכי טוב.

sherennn

New member
אווווף

כל כך קשה!!!!!! שלח לי מלאך- אחד השירים שאני הכי אוהבת!!!!!!!!!! או רני בפריז- כל כך יפה, פשוט שיר יפה ומגניב וחמוד!!!!! או אנחנו שניים- מדהים!!!! עם הכינורות או מה שזה לא יהיה ברקע.... טוב כנראה שאנחנו שניים גם ככה לא יעלה.... ולרני בפריז יש הרבה סיכויים טוב..אז אני אבחר ב.. שלח לי מלאך!!!

די נו אי אפשר ככה

יש למשינה יותר מידי שירים יפים. הממ...אני חושב שאני אלך על תחזור תחזור הפעם.

מצב ביניים:

4-רני בפאריז 3-תחזור תחזור 2-הכל התחיל בנאצר 2-שלח לי מלאך 1-קארים עבדול זמר 1-בלדה לסוכן כפול החצי המותח ביותר שזכור לי.הכל פתוח,והכל תלוי בכם.

מריושי

New member
אחרי שהעלתי את קרנו

של השיר הדגול קארים עבדול זמר אני מאשר לך לשנות את ההצבעה שלי ל שלח לי מלאך

למעלה