חצי גמר גביע

סלים וארזה

New member
מנהל
חצי גמר גביע הפועל ת"א מול אילת
מכבי ת"א מול ראשון לציון

מנסים התקשורת להפוך את חצאי הגמר לקרבות של מאמנים: אדלשטיין מול קטש ובלאט מול שרף. אפשר לחשוב שהשחקנים הם רק תפאורה.
בהפועל ת"א לימונד צפוי לשוב לשחק ובראשון לציון בינתיים ג'ייק כהן המושאל אמור על פי ההסכם לא לשחק מול מכבי ת"א.

מה אתם מהמרים יקרה?

Puskas

New member
דעתי להפועל אילת יש כסף ולכאורה גם סגל עמוק וטוב אך בפועל משהו לא עובד שם השנה.
הפועל ת"א היא בדיוק ההיפך, אין כסף, יש סגל קצר, חלק מהזרים לא ברמה ועדיין הכל מתקתק מדהים.
לימונד חוזר היום, מקווה שיפתח על הספסל כדי שלא יפריע לשטף ושיעלה במהלך הרבע,
בזמן הפציעה שלו הרווחנו את קאונסל שעלה יפה במספרים וגם שולדבראנד השתפר אז זה טוב.
אילת עמוקה יותר, הפועל מחוברת יותר וארז הוא תמיד יתרון כמעט מול כל מאמן, כולל קטש.
הפועל בגמר.

ראשון-מכבי אין מה לדבר.. מכבי בגמר עם 35-40 הפרש במחצית.

Puskas

New member
אמרו שרק הקהל של מכבי יכול למלא את נוקיה.. אז אמרו.. 6 אלף היום, יותר מזה יהיו בגמר.. הקהל של הפועל וכל מילה נוספת מיותרת.

Puskas

New member
סיכום משחק שלי 1. כמו תמיד, הכל מתחיל ונגמר בהגנה והפועל לא שמרה היום בכלל במשך שלושה רבעים וככה קשה להצליח.
ההגנה של הפועל חסרה מסה בצורה קיצונית ולא מצאה פתרונות לגיינס, הפסידה משהו כמו 40-20 ברב' שזה מטורף..
התקשתה לשמור טוב על הבייס ליין מה שהביא ליותר מדי טיילת בצבע של הפועל וככה אי אפשר לנצח.

2. התקפית הפועל שיחקה רע מאוד, ארז לא מצא פתרונות לאזורית של קטש ופעם אחר פעם זה נגמר באיבודי כדור, זריקות גרועות, חדירות חסרות סיכוי וכל מיני אילתורים שלא שייכים לכדורסל.. הפועל לקחו את השיטה המפורסמת של Run&Gun או בשיטה של דאנת'וני Run&Balagan (בלגן), הורידה את הקטע של ה-Run ונשארה עם הבלגן.. כדורסל התקפי עם מעט מאוד IQ וחבל.

3. האזורית שכפתה על התקפת הפועל זריקות רעות ולחוצות ומהלכים שליליים הביאה גם לאחוז המזעזע של הפועל מהשדה.
בשלושת הרבעים הראשונים הפועל ישבה על 37% עלובים מהשדה וזה פשוט מגוחך לגמרי.. אי אפשר לקלוע מתחת ל-45-46% מינימום ועדיין לנצח.

4. חוסר מזל- לימונד היה פצוע וחבל שהחזירו אותו, ראוי להגיד שאם במקום משחק גביע, היה היום משחק ליגה, אין לי ספק שרביב לא היה משחק.
הוא לא היה כשיר, היא חסר ביטחון, הוא החטיא בלי סוף, איבד המון, לא שלט בקצב, בילגן את ההתקפה ובכללי היה חלש מאוד, גם בהגנה.
כשמוסיפים לזה את הפציעה של נאור בסוף החצי הראשון, מבינים שקבוצה שגם ככה יש לה 7 שחקני רוטציה, לא יכולה לנצח בצורה כזו.

לסיכום, הפועל שיחקה הכי גרוע שיכלה והכי לא חכם שיכלה, עשתה הכל לא נכון בשני צידי המגרש,
אילת מצידה תפסה יום, גיינס נתן משחק שיא, כדיר היה הלתי עציר והפך פתאום לסטיב נאש מהקו,
הזרים של האחרים של אילת נכנסו לקצב חצי שני ודרסו את הפועל וכמובן מול האחוזים העלובים של הפועל, זה היה הסוף.

ועכשיו מכבי ת"א נגד ראשון וזה אומר ש..אני זז לאכול המבורגר ולשתות בירה כי למי אכפת מהצהבת :)

1Shir

New member
כנראה שלהם אכפת מהפועל כי במהלך המשחק שלהם הם שרו לכם שירים

[זה יהיה טרחני להוסיף כאן איזה אייקון לנאמר, אז אני אמנע
]

היית ביד אליהו? איפה אכלת

למעלה