חצי ברצינות

MAYA20

New member
חצי ברצינות

מה דעתכם להוציא חוברת ליוצא בשאלה לדוגמא פרק 1 איך לספר להורים (פירוט השיטות השונות) פרק 2 הצעות לבוש (לדוגמא לא לבוא עם עניבה לסרט) פרק 3 השכלה פרק 4 איך ומתי מגיעים להורים וכ"ו אם יש לכם רעיונות לעוד פרקים אתם מוזמנים לפרט

למה חצי

זה הוצע לי בעבר מטעם הלל להכין חוברת כזו כשהיא תכיל גם דברים בסיסיים ליוצא כמו ידע על הגיינה - דיאורדוראנט - גילוח נכון וכו אצל החרדים יש בורות גדולה בכל זה

MAYA20

New member
זה מאוד שימושי

תמיד להציע דברים חצי ברצינות שאז אם מישהו חושב שזה רעיון גרוע אפשר לחייך ולהגיד שזה בצחוק אבל אם אנשים חושבים שזה רעיון טוב אפשר לקחת את הקרדיט בשבילו (הערה זו נאמרה חצי ברצינות)

רינהא

New member
חוברת ליוצא

הרעיון ממש מעולה- יש הרבה טיפים ועצות שאפשר להכניס לתוכה. בהחלט אפשר להעזר בכל מיני חמרים שישנם בהל"ל

נת י

New member
החוברת בהכנה

עבדכם הנאמן עוסק בהכנת חוברת כזו ליוצאים מטעם ה.ל.ל. ומקווה לסיים בקרוב סו"ס, (אני חושב להתמקד בעיקר בפרטים הטכניים של לימודים-מסלולים,רישום וכ"ו צבא,עבודה ועוד ופחות בנושאים רגשיים כמו משפחה בהם קשה לייעץ ) ואשמח לשמוע עוד רעיונות בנושא.

רינהא

New member
חוברת

בהל"ל תל אביב ישנה מעין חוברת אינפורמציה של כתובות ומספרי טלפון שימושיים בעיקר באזור ירושלים של כל מיני שרותים בקהילה שיכולים להיות לעזר גם ליוצאים. אני מציעה לך להציץ בה ולבדוק מה רלוונטי עבור החוברת שאתה עורך-לחלק מהכתובות הירושלמיות יש גם כתובות מקבילות בתל אביב. בכל מקרה- תצטרך עזרה- אשמח לעזור.

אני כבר רואה

איזה להיט היסטרי החוברת תהיה בריכוזים החרדיים בבני ברק וביורשלים. נעשה לחוברת עטיפה כהה, כמו ספר קודש, כך שהאברכים והבתולות יוכלו להחביא אותה בכליהם. ובחוצות בני ברק ישמע: "אתה יכול לעזור לי קצת עם פרק ד´ סעיף זין" או: אז מה יותר חשוב, להדליק אש בשבת או לאכול חזיר? >כויפר יכתוב את הפרק: איך לחזור בשאלה בלי שאשתך תרגיש<

adam222

New member
ואתה תכתוב

איך לחזור בשאלה עם ההסכמה של אישתך...

חיקה

New member
אני מחכה לחוברת בכליון עניים

לאתאיסט מה בקשר למיפגש בפסח

למעלה