חצי אופטופיק

rockbit

New member
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי....

מישהו מוכן לצרף לינק להודעה שעונה על השאלה, אם יש כזאת?

עומר ד

New member
חצי אופטופיק../images/Emo101.gif

לא היתי בפורום הרבה זמן בדיוק בתק´ הקריטית בה כל אחד קיבל או לא קיבל את מבוקשו ממדור עתודה.. שבועיים באירלנד לפני החזרה ללימודים או התחלתם כמו במקרה שלי הם דבר מומלץ מאוד מאוד מאוד.. ועכשיו לחצי שהוא לא אופטופיק לגבי החברה שנרשמו לרפואה כללית או רפו"ש, מה קורה עם התשובות? אני קיבלתי אישור קבלה מהעברית, מת"א לא קיבלתי כלום ידוע לי שהצבא מכנס בימים הקרובים ועדה שתאשר לי ולעתודאי רפואה האחרים לאן ללכת האם מישהו התקבל לאיזה אוניב´, אם כן לאן והאם מישהו קיבל תשובה מת"א (בקיצור שרשור עתודה רפואה) להתראות וביי נ.ב יעליס אם את קוראת את ההודעה פרטי ונמקי את מצבך לא יאוחר מראש השנה

Aphophis

New member
נחמד

גם אני מתכוון לטוס לאירלנד, אבל השוטף החליט בסוף שהוא לא בא ואני לא רוצה לסוע לבד. :( איך היה?

עומר ד

New member
היה..

אדיר. הייתי בהרבה מקומות באירופה, אבל בכל המקומות הללו אתה נפעם יותר ממה שאתה רואה כצופה מהצד, כתייר. באירלנד חלק גדול מהחוויה שמעצים אותה הוא העובדה שאתה לא כצופה מהצד במקום ובאנשים אלא חלק מהאווירה המיוחדת ששוררת בכפר או בפאב המקומי. אנשים חברותיים להפליא נופים מדהימים מוסיקה מעולה.. מה עוד אפשר לבקש? (אפשר עוד אבל זו חזירות..)

Aphophis

New member
גדול

אני עושה הכל כדי למצוא שותף חדש ודיברתי עם כמה אנשים שגרים באירלנד כך שקיבלתי טיפים לכל מיני פאבים וכו´... אם היו לי סיפורי צבא לספר הם גם היו קונים לי את השתיה אבל זה מה יש.

D a n n y b o y

New member
יש לך מושג לגבי עלויות?

אתה יודע איפה אני יכול למצוא פרטים? אני מת לטוס לאירלנד- אני מת על הבירה ועל המוזיקה

עומר ד

New member
ב50 יורו ליום תסתדר בנוחות

כמובן חוץ מהטיסה לשם. אוטובוסים באירלנד BUSEIREANN.IE איזה פרטים אתה צריך?

Aphophis

New member
שו מלונות?

נשארים באחסניות וביום הבא עוברים לעיר אחרת :)

עומר ד

New member
ובכן

מלונות = בד אנד ברקפסט, ארוחת בוקר אירית מלאה ומשביעה. שרותים צמודים נקיים, מיטה טובה- 25 יורו לאדם ללילה (יש בכל מקום). מחירי תחבורה תברר לפי היעדים שלך באירלנד בכתובת שנתתי לך. טיסות - אני טסתי ב560 דולר בלופטהנזה, יש זולות יותר (צ´רטרים של ארקיע, יש כל שבוע). כניסות לאתרים= 0 יורו (הנוף בחינם!!!) תהיה בכושר הליכה סביר הצטייד במפות דיסקברי שנמכרות במקום (טופוגרפיות) תארוז עליך ציוד להליכה ולשינה ותתחיל להנות מחופשה מרגשת.. וגם אם תטעה בדרך, האירים יכוונו אותך. לפעמים למקום אחר ממה שהתכוונת אבל זה חלק בלתי נפרד מהחוייה.

עומר ד

New member
הייתי עם עוד שני חברים

ולא ישנתי בשטח (ציוד לשינה=כלי רחצה וכו´ שתקח ממקום למקום) לצערי (אם זה היה תלוי בי הכל היתי עושה בקמפינגים ודומיהם)

Aphophis

New member
בערך

הטיסה משהו כמו 350$ ושם בערך 50 יורו הוצאות ליום.

metal_slug

New member
אני רשום לרפו"ש באת"א, ולא קיבלתי

תשובה... אבל הבנתי שאת"א מתעכבים בעניין הזה.

עומר ד

New member
יש גם חצי שהוא לא אופטופיק

ולא יאומן באיזו מהירות השרשור הזה ירד למטה

Aphophis

New member
מה זה משנה?

סוף סוף מדברים על משהו מענייין וזה לא נראה כמו ע.א (עתודאים אנונימיים).

למעלה