חצילים

צהלול

New member
חצילים

השקט שכאן הורס.
הורס בקטע טוב, אה?
אחרי יום עבודה מתיש, פקקים מעצבנים על הכביש,
שכנים רעשניים ותוכי שלא סותם ת'מקור, להיכנס לכאן ולהנות מהשקט,
זה פשוט מבורך.

יכול להיות שבתפוז עלו על סטארט אפ בקשר לפורומים?

pynokyo

New member
להמשך יום עם חיוך

pynokyo

New member
חצילים בסגנון רומני וחצילים בטעם כבד - יאמי

פעם לפני שנים, אמרו לי שאני מחפשת ריגושים.

ואני הייתי בטוחה שאני מחפשת ימים שקטים ושלווים.

אמרו לי, רק אחרי תקופה של סערות ורעשים את רוצה רגעים נינוחים.

אבל אם מתארכים הרגעים הרגועים אני מייחלת שוב לריגושים ואם אין לי מהם, אז אני יוצרת אותם בעצמי.

לקח לי כמה שנים להבין שיש משהו בדברים. לפעמים אנחנו מטעים את עצמנו ומתבלבלים בין הרצון לאהבה לבין הרצון לריגוש.

patia

New member
כן בטח הולך, על הבצק רוטב עגבניות, מעליו פרוסות חציל

יש ליבש את פרוסות החציל ואפשר לטגן אותם מעט משני הצדדים לפני שמניח אותם על הפיצה, פיזור עם גבינה מלוחה לבנה הולך יופי עם חציל, זיתים וגם פרוסות בצל, ומעל שים רצועות פלפל אדום, כדי שהבצל לא ישרף, יא וואלי איזה פיצה יפה, שים עליה מה שבא לך.
רוטב עגבניות לפיצה אני עושה הכי פשוט שיש, מערבבת רסק עגבניות מוכן מקופסה, מוסיפה לו מעט שמן זית, פלפל שחור וגם טיפות טבסקו למי שרוצה חריף שורף, קצת מלח ומעט מאד מים, קורט טימין יבש, אני אוהבת טימין, אפשר בזיליקום או ירק איטלקי אחר שאוהבים, עד שנוצרת דייסה, מורחים את הרוטב יפה
יפה על הפיצה ומניחים את הטופינג מעל, והיידה לתנור.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
נבדוק מחר את רעיון החצילים

בצק יש לי מוכן במקפיא.

הכנתי היום את הרוטב מעגבניה טרייה, בצל, שום ואורגנו טרי מהגינה ועם תגבור של רסק עגבניות מקופסה. תובל עם מלח, פפ"ש ופפריקה חריפה.

patia

New member
זה גם שילוב מעולה לרוטב עגבניות, לדעתי כדאי שתוסיף לרוטב מעט

שמן זית, ממש מעט, כי החציל ספוג בקצת שמן כשאתה מטגן אותו מעט במחבת, אלא אם אתה לא משתמש בגבינה צהובה מגורדת על הפיצה שהיא כשלעצמה שומנית למדי.
ווויייי וווייי איזה פיצה לתפארת

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שכחתי כמובן לציין שיש ברוטב גם שמנ"ז

אני משתמש בגבינת עמק כבסיס ומוסיף לה גבינות נוספות לתיבול, כמו טל העמק או פרמז'ן.
&nbsp
את הגבינה אני לא קונה מגורדת אלא פרוסה במכונה לעובי הכי דק שאפשר, אני מניח אותה על הפיצה וזו השיטה שמצאתי כהכי נוחה והכי יעילה ליישום.

patia

New member
כך הפיצה עשירה ומלאה בטעמים כשאתה מערבב כמה סוגי גבינות ,

רעיון מצויין לא לגרר את הגבינה, אלא להניח אותה פרוסות, כך היא שומרת על מרקם אחד ולא מפוזר בגירורים גבינתיים.

pynokyo

New member
נשיקה לחצילים - ביס בפיצה

בא והולך מעולה
ואל תשכח לקינוח

למעלה