חצות ו- 47 דקות...

שייכת

New member
חצות ו- 47 דקות...

זה קרה!!!! הרוח לא נשבה, הציפורים לא צייצו, כל חיות היער נדמו. העצים בהו המומים ברגע הזה, ברגע המיוחד, שחיכיתי לו תקופה כה ארוכה, זה קרה, ואני עדיין המומה... . . . . . . . . . . . . . . . קייייייייייייייייייייייייייימת נתנה לי נשיקה.... היה שווה. תודה. יגעת ומצאת, תאמין!!!

מקסיקני

New member
חחחחחחח ואני עד שזה קרה...

רבותי ההיסטוריה חוזרת... היו ניצנוצים באוויר... היו שירים וחרוזים... היו מילות אהבהבים... והיו גם קולולולולו צהלולים... מזל טוב ושימח טוב ....שוברים כוס...

מכחישה מכל וכל !!!!!

אל תאמינו לשום מילה של הנוכלים האלה. הם מנסחים לסחוט אותי..... HELPPPPP - ANYBODYYYYYYYY

שייכת

New member
יש הוכחות...

חותכות... ויש עדים... איזה סוף שבועעעעעעעעעעע יאמי

שייכת

New member
הייתה לה רק סיבה אחת...

אהבה... אגב, הנשיקה הייתה מושלמת...

טוב, עורך הדין שלי ואני גיבשנו הסבר

אייקון הנשיקה סומן בטעות. התכוונתי להכניס את האייקון שליד - החייזר, היד קצת רעדה לי והוסטה ימינה לכיוון הנשיקה. לא היתה לי, אין לי ולא תהיה לי - כוונה אמיתית לנשק את שייכת !!!! נפגש בבית משפט.

שייכת

New member
כל קיץ

כל קיץ- שרה מיקה קרני. כל קיץ קורה דבר מה כל קיץ קורה דבר מה ואף שכאילו כלום לא השתנה מעונה לעונה הלב יותר נכנע לפי עיתויי הליל של האדמה כל קיץ קורה דבר מה כל קיץ קורה דבר מה. כפוף על אהבתך הכוכבית קינת קיץ אחרונה לא זכרתי איזה מתנה ביקשת שהביא לך בשובי שהביא לך... בשובי. כל קיץ קורה דבר מה כל קיץ קורה דבר מה ואף שכאילו כלום לא השתנה מעונה לעונה הלב יותר נכנע לפי עיתויי הליל של האדמה כל קיץ קורה דבר מה כל קיץ קורה דבר מה. כפוף על אהבתך הכוכבית קינת קיץ אחרונה לא זכרתי איזה מתנה ביקשת שהביא לך בשובי שהביא לך... בשובי. ואת, מה חושבת בונבונית שלי ? שתמיד אביב ? מה בדבר בגידת הזמן ? ומה בעניין העננים שחונים תמיד בפאתי הסתיו הרחבים ? עד מתי את חושבת שאפשר לשחק מאוהבים ?

מקסיקני

New member
אין אפשרות להכחיש.....

זה קרה בנוכחות צד שלישי ... הצד שלי... מה ראו עיני? מה שמעו אוזני? חחחחחח הדי ההתיפחות הגניחות וצעקות ה....תירס חם תירס חם ... עוד מהדהד באוזני....הריח עוד מציף את נחירי... שיהיה לכן סופ"ש מלא עינוגים....

שייכת

New member
למה?!

למהההההה זה אותי לכלכת?? הכביסה כבר לא עוזרת... מספרים בכל אוגנדה שאני סתם מתפרפרת... את האמה כבר גמרתי הסבון גם כן נגמר והקצב שבלב לי לא נגמר לי לא נגמר.... מסר משייכת: קיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייימת אני אוהבת אותך!!!

מקסיקני

New member
ממש סיפור רומיאו ויוליה........

היא עמדה במירפסת.... שיייכת חיכתה למטה .... קלח תירס בידה... זנגויל מסוכר באמתחתה... ואז ברגע הלהט... כשעיניה ברקו... היא אמרה: " אוי שופעת שלי....ההיית או חלמתי חלום..." ואז הופרכה באוויר נשיקה ....והתחילה תקופה חדשה ....אחחח ואני הייתי עד לרגע מרגש והיסטורי זה...

שיר אהבה לקיימת (עצוב)

אם אהבת אותי אי פעם, הלכתי לאלוהיי מאושרת. אם חשקת בי אי פעם, אלך לאלוהיי מפוייסת. ואם תנשקי אותי רק פעם אחת, אהיה בשבילך לעולם נוכחת.

למעלה