חצופים!!!!

חצופים!!!!

בשבוע שעבר הזמנו מכשיר של תמי 4. הם היו כל כך נחמדים, הם התעקשו לבוא ולהרכיב את המכשיר ביום ההזמנה. והם אכן הגיעו. שמחים ומאושרים חיכינו מספר שעות למים קרים - אך במקום מים קרים קיבלנו מים חמים , במקום מים רותחים קיבלנו מים פושרים. אתמול התקשר הבעלול להודיע ולהזמין טכנאי והפלא ופלא הנחמדות נעלמה... הם יכולים להגיע רק אחרי החג, הם מאוד עסוקים עד החג ועוד סיפורי אלף לילה ולילה... התרגז הבעלול אמר מה שאמר... עכשו היה הטכנאי - הדיאגנוזה - מכשיר לא תקין לחלוטין!!! הודעתי לבעלול שהתקשר שוב לחברה - והתשובה הם יכולים לקבוע תאריך להחלפה רק אחרי החג וגם לא מיד אחרי החג... הוקצבה להם שעה להחליט - או להביא היום מכשיר חדש ותקין כמובן או לבוא ולפרק את המכשיר הישן ולבטל את העיסקה... מה תאמרו על כך?

שרונית28

New member
../images/Emo88.gifצודקת זה מרגיז

האמת שלי יש מתקן של נביעות והיו לי איתם פעמים ספורות בעיות וגם אז עזרו לי מיד. וחשבנו לעבור לתמי 4 ובסוף החלטנו להשאר עם הנביעות. תודיעי להם שהמתקן בדרך אליהם בחזרה ואת דורשת (לא רוצה) את כספך בחזרה.

SILIVAS

New member
לי יש תמי 4

אבל את הברז, לא את המתקן. המתקן משוקץ בעיני, פשוט לא נוח הברז שווה את הכסף
, עושה את העבודה בשבילה נועד. לטהר מים ואז אפשר לשתות מים בטמפורטורה נורמלית ממנו, או למלא קומקום בשביל להרתיח, קוביות קרח למקפיא וכו'. ולא, זו לא טרחה בכלל, אם כבר המכשיר מטרחן הרבה יותר

גם לי היה את הברז - ובכל זאת

המים לא היו נקיים ולא עשו את העבודה. הברז שהיה לי מאוד ישן אולי בגלל זה הוא לא עשה את העבודה כמו שעושה הברז שלך. למרות שהקפדנו להחליף את הפילטר כל פרק זמן של 3 חודשים ואפילו פחות.

SILIVAS

New member
אז אולי באמת היה כדאי להחליף רק את

הברז. בעבודה יש לי את המכשיר וגם השרות לקוחות הוציא פה את המיץ לפני ששלחו חלקי חילוף. לעומת זאת כשקניתי את הברז לקחתי אותו עם חבילת שרות ל-3 שנים. והפילטרים מגיעים כל 1/2 שנה כמו שעון שוויצרי
אבל השרות שלהם מעצבן ללא ספק, אל תוותרי להם!

yafit7

New member
עשיתם יפה!

או שיתקנו עכשיו, או שיבואו לפרק אחרי החג. ככה צריך. ממש חוצפה!!!

ביקשנו שיבואו לפרק עוד היום! לא

אחרי החג! התנאי לקנייה היה שאפשר לבטל אותה תוך 14 יום. הם מנסים לדחות לאחרי החג כי אז העיסקה תכנס לתוקף.

maybesure

New member
אני קיבלתח מתקן

תמי 4 מחברה,היא שידרגה לחדש ונתנה לי את הישן. עובד נפלא, מים לוהטים במידה שמתאימה להכנת מקשאות חמים. מים קרים מקוררים לפי בחירה. הטכנאי הגיע בשעות שאני הצבתי כנוחות לי, עשה עבודה מהירה מבלי לקדוח בשיש כלל, (קדח בארונות וזה עדיף לי). עבד נקי ויעיל . אבל..במשרד בו אני עובדת יש מתקן מים חדש - חדיש, של חברה אחרת, והתפקוד שלו איטי (חימום מים לוקח יותר זמן מחיצום בקומקום, וגם אז מספיק לכוס או שתיים בלבד עד לחימום הבא). אז..הבעיה היא כנראה בדור המתקנים החדשים. אצלי לוקח משהו כמו 3 דקות לחמם את המים, ויש מספיק מים חמים ל 5-6 כוסות. המתקן טיפה מסורבל ונאמר לי ע"י הטכנאי שהיום מתקינים את הדגמים האלו (משומשים) רק בבתי עסק. אני מרוצה. במקרה שלך - הייתי מבטלת את העסקה.

עידכון :

ברגע שהודענו להם שיבואו לקחת את המתקן כי אנחנו מבטלים את העיסקה הם בודקים באיזו שעה להגיע היום ...

למעלה