חצאי אלפים.

מופיע וחצי

בנספח השני של אסופת המפלצות של דארק סאן (הצבעוני) וטעיתי - סיכויי השרידה בלידה הם ככה: לאם אנושית, כך כתוב שם, יש סיכוי של 40% להשלים את ההריון בשלום, וסיכוי של 40% להישאר בחיים בלידה. לתינוק יש סיכוי של 75% להישאר חי, בין אם האם מתה או לא. לאם גמדית, הסיכויים הם 60% להשלים את ההריון, ו60% לשרוד בלידה. מכיוון שתינוק חצי-אנושי הרבה יותר מאסיבי מתינוק אלפי, סביר להניח שגם לאם אלפית לא יהיה קל.

מירטל

New member
ממתי הפורום הזה

הוא פורום של מו"ד מהדורה שלישית? למה כל פעם שאני מזכירה משהו שקשור בטכניקה של מישחק אני אקבל תגובה של "במהדורה השלישית זה ככה וככה" ? אולי תוציאו את האף שלכם משיטה מחורבנת אחת ותתחילו להתייחס לעובדה שיש עוד שיטות משחק שונות ממו"ד? ועכשיו תגובה: במשך אלפי שנים נחשבו נשים בעלות ירכיים רחבות לנשים יפות, למה? כי לנשים בעלות אגן רחב יש סיכוי קטן יותר למות בלידה ( אחרי הדיון שהיה לנו בנושא אבולוציה אני מרגישה חופשית לשלוח אותך לחפש את החומר על זה לבד). עכשיו, לאלפיות יש אגן ירכיים צר במיוחד, סביר להניח שהן יכולות ללדת תינוק אלף ( שהוא הרבה יותר קטן ועדין מאשר תינוק אנושי) אבל תינוק שהוא אנושי למחצה הוא קצת הרבה יותר גדול עלול בהחלט להוות בעיה רצינית.

Gilgam69

New member
תסלחי לי אבל...

את זאת שהכנסת את מו"ד/מוד"מ לדיון כשאמרת שלחצי אלפים יש הגבלת דרגה, אז אני כתגובה ציינתי בפניך שכבר אין להם. אז תבואי בטענות אך ורק לעצמך. ורק לידיעתך, המיתוס של האגן הרחב כבר פסה. בשנים האחרונות התגלה שנשים בעלות אגן צר יותר יש סיכוי גבוה בהרבה להיכנס להיריון וללדת מאשר נשים בעלות אגן רחב יותר.

Gilgam69

New member
ודרך אגב

רק עכשיו שמתי לב שהזכרת את הדיון על האבולוציה שהיה לנו, אז בבקשה אל תרגישי חופשיה לשלוח אותי לחפש חומר... תחפשי את חומר לפני שאת שולחת אנשים אחרי הטעויות של עצמך.

למעלה