חצאית A- גזרה

נגה אר

New member
חצאית A- גזרה

שלום לכולם, לפני כמה ימים מישהי ביקשה גזרה לחצאית A ומיקי של נולה העלתה קישור. עבדתי לפי החישובים שהיו בקישור, והחצאית יצאה לי מאוד רחבה. הייתי צריכה להצר אותה בכ 8 סמ' סהכ' וזה המון! אשמח לקבל איזו נוסחא שעל פיה אוכל לבצע את החישובים. תודה ושבת שלום לכולם, טלי

שולחת לך קישור ומסבירה

את מציירת מלבן כאשר הרוחב שלו הוא 1/4 היקף ירכיים והאורך שלו הוא אורך החצאית . סמני על קן האורך של המלבן חוט ישא וצייני אמצע חצאית .ועל הקו המקביל כתבי צד חצאית .צד חצאית .הקו העליון הוא קו המותניים ועליו את מודדתמאמצע חצאית כלפי הצד 1/4 היקף מותניים . מקו המותן את י ורדת כלפי המכפלת 20 ס"מ ועושה קו מקביל לקו המותן .נוצר מלבן נוסף .הקו שנוצר הוא קו רו חב הירכיים . כדי ליצור את קו ה- A את ממשיכה את הקו עם סרגל . יש אפשרות לקבל גזרת aפחות חדה עם את מוסיפה למכפלת כמה ס"מ שאת רוצה הרחבה ואז מחברת עם סרגל את הקו מנקודת הירכיים ועד לנקודת התוספת שקב עת . כדי לקבל קו ירכיים יפה יש לעג ל עם עקומה את הקו בים המותן והירכיים .יש להעלות בס"מ את קן המותן בצד ולרדת 1 ס"מ בקו המותן באמצע ולעגל . A http://angrychicken.typepad.com/angry_chicken/2008/07/5-minute-skirt.html

נגה אר

New member
תודה רבה על ההסבר.

לא הבנתי הרבה כרגע, אך זו לא חוכמה גדולה אחרי סהכ' 4 שעות שינה בלילה... אשב עם ההסבר ועם דף לגזרה ואתחיל לשרטט, אראה איך יוצא לי. שוב תודה לך
טלי

למעלה