חצאית כשרה

נשמע כלכלי

אני עדיין מחפש משקיע למיזם שלי לייבוא פיאות ללא חשש ע"ז (מסין,מדינה נטולת דת באופן רשמי).

barr1969

New member
זו לא בעיה

אתה יכול להשקיע בעצמך, אם רק תמשיך לחסוך. בעיקר אם תתמיד להיות עירני להמשיך לשתות בירות יד שניה.

Le Fay

New member
לא נירה לי. את מבינה, לאלה שלי קאו

בשבילם הוא איש ולא מספר, יש בעיה לראות אותו עובר למחלקה השלישית שלו, ועוד יותר מזה - להתפשר על זה (ראי שם, למטה: פשרנות, מי שסולח לחארות הופך לחרא). אילו מישהו משניכם אמר בו במקום, או בזמן כלשהו מאז, שיש בעיה אובייקטיבית, או שאתם בדיוק תופסים איזה טריפ הזוי ולא אחראיים למעשיכם, זה היה אחרת. אבל לא אמרתם. עדיין.

הולי שיט

מה זה לעזאזל? ומישהו ראה את השיר שהתווסף ? "בת ישראל צריכה..." מה נראה להם? שוביניסטים בהמות חוליגנים וואי זה כל כך כל כך כל כך מעצבן אותי.

שרה לאה

New member
מזכיר לי משהו

זה מזכיר את הקטע שהיה לפני שנה בערך על הפיאות הבאים מהודו שזה עבודה זרה וכולן שרפו את הפיאות חשבנו אז שתם עידן הפיאות אבל לאט לאט צצו נותני ההכשרים למיניהם והיום כבר אוחזים כמו לפני הבלגן ואולי עוד יותר רחוק מבחינת אופי הפיאות וייופיין

מזקיר לי

יהודי הונגרי שכל הקשר שלו ליהדות היה בזה שכל 'הושענה רבה' (יומו האחרון של סוכות למי ששכח) היה בא אל האדמו"ר מסאטמר רבי יואליש ונותן לו קוויטל (כך לימד אותו אביו) תקופה מסויימת הפסיק ההוא לבוא, ואחרי כשנתיים חזר שוב לבוא, האדמו"ר שזכר והבחין שלקח לו לעצמו פסק זמן שאל אותו: מה נפשך? אם הפסקת למה שוב התחלת לבוא, אם התחלת שוב אז למה הפסקת? ענה לו היהודי ההוא, אני יהודי פשוט ולא מבין חכמות גדולות, אני אוהב את ארץ ישראל וכך חינכו אותי מעודי, בשנה בה הפסקתי לבוא הבחנתי שפורסמו מודעות בחתימת האדמו"ר שאסור לקנות אתרוגים של ארץ ישראל בגלל הציונים, והדבר הכעיס אותי מאד, ולכן הפסקתי לבוא. השנה הבחנתי שגיסך התחיל לשווק אתרוגים מכל מיני מקומות אחרים, אמרתי לעצמי אם כך הענין שונה, ביזנעס זה כבר ענין אחר.

שבתאי

New member
וזה לא בשביל כסף!!!

שאיש לא יחשוב שהרבנות או רבנים עושים בשביל כסף... לא!!! זה הכל מתוך טוהר המידות... אבא שלחי יש לו מסעדה - יש לו הכשר למהדרין והוא אדם הרבה יותר ירא שמים ממשגיחי הכשרות למיניהם-ובכל זאת הוא קיבל קנס של אלפי שקלים מהרבנות הראשית-למה? כי יש לו הכשר "לא מטעם הרבנות" - כל מי שמחזיק תעודת כשרות, חייב שתהיה לו תעודה גם מטעם הרבנות-שישלם כפול-ושוב,ף זה לא הכסף, זה העיקרון... טוב, לא רוצה לקלל, לא נעים...

למעלה