חצאית בגזרת A

חצאית בגזרת A

שלום לכולן/ם אני חדשה פה ואני מעוניינת לתפור חצאית בגזרת איי, משהו פשוט ולא נראה לי מסובך כ"כ אם למשהי יש קישורים או אפשרת להסביר לי פה בפורום אשמח מאוד. תודה

lirola

New member
זו פשוט שאלה שהתשובה עליה היא שיעור שלם

ודי קשה להסביר. הדבר הכי פשוט הוא לקנות עיתון של בורדה ולהעתיק משם גיזרה של חצאית A ולתפור. האם יש לך ניסיון בתפירה?

יש לי נסיון מועט בתפירה....

תיקונים קלים,| שיפצורים ותוספות לבגדים. לא בגד מושלם מההתחלה. חצאית איי נראית כ"כ פשוטה להתנסות ראשונית רצינית. חשבתי להניח חצאית שכבר יש לי בגזרה דומה, לסמן, לחתוך ולנסות לתפור. רק שקצת חבל לי על הבת אם זה לא ילך.... או ילך ל....

פנדה 63

New member
לקחת מידות לעצמן את יודעת -- לסרטט יודעת

אז זו אינה בעיה - מדדי היקף מותן + 10 ס'מ היקף ירכיים--לא צמוד מידי אורך חצאית עכשיו קחי גליון נייר לבן של 70 על מטר וצרי לעצמך רבע גיזרה הקו הישר של הנייר הוא אמצע הגיזרה את מחלקת את מידות הרוחב ל - ל 4 כולל ה10 במותן לא את האורך מודדת את אורך החצאית + 4 ס'מ מכפלת על הנייר יוצרת זוית מאמצע הנייר מסרטטת קו רוחבי - על הקו מודדת את מידת המותן שהתקבלה יורדת 18 ס'מ - מהקו הרוחבי מסמת את רוחב הירכיים מסרטטת קו אורכי מנקודת המותן לנקודת הירכיים באמצא המרחק מהמותן לירך מסמנת נקודה בנקודה זו הוסיפי לרוחב 1 ס'מ וצרי קשת מהמותן לירך עכשיו בקו המכפלת סמני נקודה שהיא רוחב ירכיים + 8 ס'מ וסרטטי קו ישר מהירכיים עד המכפלת עכשיו יש לך בסיס עכשיו - מתפרים - או פנסים - כמו שאני קוראת להם מתפר בחזית - את נכנסת מהמותן לכיוון האמצע 10 ס'מ מסמנת קו ישר באורך 8 ס'מ וזהיהיה אמצא הפנס עכשיו את מסרטטת במותן 1 ס'מ מכל צד של קו ה 8 ומשרטטת זוית לסוף קו ה 8-- זה מתפר חזית מתפר גב את מסמנת בקו יש מאמצע הגב 10 סמני נקודה מנקודה זו את יורדת בקו ישר 12 ס'מ על המותן את משרטטת 1.5 ס'מ בכל צד של קו ה 10 ל 0 בנקודת ה 12 כמו בחזית - המתפרים הם אלכסון

תודה רבה../images/Emo51.gif

נשמע קצת ארוך ממה שציפיתי, אך ההסבר ברור ביותר, אנסה ב"ה בימים הקרובים ואשלח תמונה. אם יהיו לי שאלות נוספות בהמשך מקווה שתעני.....

סליחה, יש לך אפשרות

לצייר גזרה כללית ולהעלות בפורום (אמנם ההסבר ברור, אבל מקדם בטחון לא יזיק) ע"מ שלא יהיו לי יותר מידי שאלות. תקחי סתם מידות וכך יהיה לי קל לעבור אחרי ההוראות עם השרטוט, או שזה מסבך אותך מידי? בכל אפן ממש תודה

רות מלר

New member
היא הורגת ברכות

קיבלתי שישה מסרים פרטיים פחות או יותר באותו הנוסח מה הן לא יכולות לקרא את המסרים שהן שולחות בשביל מה ההתכבתות הזו על נמסך אז השכנה היתה עדינה להבא ננפה גם את ההודעות האלו

ממש לא אפשר להסביר גם במדרגות

את משרטטת מלבן ברוחב 1/2 היקף ירכיים רוחב ואורך אורך החצאית אמצע המלבן הוא אמצע החצאית במרחק 20- 18ס"מ את מסמנת את קו גובה הירכיים הקו עליון של המלבן מידותיו הם 1/2 היקף המתניים את מודדת מקו אמצע של החצאית 1/4 היקף המות שלך לשני הצדדים . כדי ליצור את קו הA את מעבירה קו אלכסוני מנקודת המותן דרך נקודת הירכיים משני הצדדים . כדי להשוות הניחי את החצאית שיש לך על הגזרה ששרטטת ותשווי מידות .

שש שבע

New member
מסכנים במכון יעל

עכשיו שעדי תתן את השיטה שלה, השכנה וגם רות, ואנחנו מסודרים. מה השיעור הבא?

למעלה