חצאיות

i l0ve u

New member
חצאיות../images/Emo110.gif

מה האורך הכי מודרני היום של חצאיות? ולאן לדעתכם הכי יפה ללכת איתן? לאן הן הכי מתאימות .? <ברור שזה גם תלוי באורך החצאית...>

Daniel MSG

New member
../images/Emo187.gif אמממ...

אוקיי לדעתי זה מאד תלוי לאן... לדעתי למסיבה במועדון או משו הכי יפה חצאית מיני כזוו עם מגפיים או גרבוני רשת או משווו... אם זה ארוע כזה אז חצאית עד הברכיים כזה סטייל NO NAME ( שיש לי משם חצאית פצצצצה) וליום יום סתם חצאית יפה

אדוושי

New member
אממ אז ככה

הכי אופנתי עכשיו זה קצת מעל הברך... זה נורא מתאים למסיבות... לפחות אני ראיתי את זה במסיבה האחרונה שהייתי ממש פולללל בנות באו עם זה!! יש כאלו שהולכים עם זה לבציפר... האמת זה לא ממש מתאים אבל זה גם תלוי בבציפר וכאילו באנשים... נגיד אצלנו פדיחה לבוא ככה אבל יש בתי ספר שכולם הולכים אז סבבה...=] אם כמובן יודעים להתאים את עצמך!

מעט מעל הברכ ../images/Emo9.gif

אבל זה בהחלט תלוי לאנ.. יענטו למסיבות מה שהולכ עכשיו זה החצאיות הקצרות, אבל לאו דווקא הצמודות האלו... אבל ככה ליומיומ או סתמ לשישי בערב שאת הולכת לאנדרטה [
] חח אז יפה חצאיות מעט מעל הברכ.. אפילו מתחת זה יפה. אבל בחורפ זה ממש חמוד ללכת עמ מעיל ארוכ כזה וחצאית ונעל נמוכה \ מגפ. חעחע

i l0ve u

New member
אני כבר לא הולכת לשמה! חחחחח

הייתי שמה אולי קצת בחופש זיהו ...

i l0ve u

New member
נשבעת לךךך

הייתי שמה אולי פעמיים -שלוש בחופש בגלל אסתי <ובגלל עוד סיבה >.. וזיהו לא הייתי שמה יותר EVER... אין לי מה לחפש שמה ...

i l0ve u

New member
אני בשוקקק ממכם!!

אורו'ש ממש נעלבתי שזה מה שאת חושבת עליי אולי יש מישהי שמה שדומה לי ובגל זה את חושבת שאני שמה אבל אני ממש לא הולכת לשמה! הייתי שמה כולה פעמיים-שלוש די לעשות ממני ילדת אנדרטה! זיהו עכשיו באמת נעלבתי זה בכלל לא מצחיק...

SwEeTy BaBe

New member
טלו'ש ...

מזל שלא הגזמתם... בר הייתה שם 3 פעמים בלחץ.. ובר רק אני יודעת מה הסיבה השנייה??<כמה שריריםם>

i l0ve u

New member
פחחחחחח כן .....

אל תזכירי לי חחח...=) LOVE U צ'וצי ... כל סטטיסטיקה חיכיתי שתביאי לי סנדוויץ'! <חחח סתם ...=)>

שמעי...

חצאיות זה דבר בעייתי וקשה להגיד מה אין ואווט... למשל אחת נמוכה שהולכת עם חצאית ארוכה נראת כמו דרדסית לעומת זאת עם היא הולכת עם חצאית מיני זה עושה רגלים יותרארכות. או אחת שהיא טיפה מלאה והולכת עם חצאית עד הברך נראה גם גוצה כזאת זה משתנה... ואפשר ללכת עם כל חצאית לכל מסיבה ולכל מקום שרק רוצים

למעלה