../images/Emo28.gifלחיות את האהבה -פרק שני.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
החלטתי על שעה קבועה- ב-5 וחצי כל יום יומיים פרק חדש. ^_^ האיש המסתורי שמכוסה במסכה מברזל מסתובב בכיסא המשרד השחור והגדול שלו, הוא משעין את מרפקיו על שולחן הכתיבה ולפתע נזכר ברגע שחווה בעבר. "לא, אנה אל תעזבי אותי" הוא ראה את עצמו צונח על האדמה, אומלל וחבול. "לא אנה, למה עכשיו? למה איתו. למה את עושה ליי את זה? אחרי שהשקעתי בך את כל חיי??" האיש מסתובב בכיסא לצד השני שוב ואומר בנחישות "מר אוליבר, הגיע הזמן לשלם. הייתי חייב לבוא לפה כדי לנקום. זה לא ישאר ככה מר אוליבר. אתה תשלם על מה שעשית לאשתי." הוא יוצא בנחישות לעבר הדלת, מאובזר במזוודתו השחורה והגדולה, ובסיגר חום ועבה. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "אני אודה לכם אם תעבירו אותו עוד היום" אריאל שהגיע לעיר, מדבר עם ביה"ח החדש, אליו הוא רוצה להעביר את אביו. "אין בעיה" המנהל מגיש לאריאל את חשבונית ההעברה, תקופת האישפוז והתרופות ההתחלתיות של הטיפול. "סרטן זה לא מחלה פשוטה" הרופא מסביר לאריאל בפשטות, תוך כדי שמשעין את סרטנו על ידיו המקופלות. "אני יודע, אבל אנחנו נתגבר על זה. אבא שלי אדם חזק, וביחד נתגבר על זה. כמו שהתגברנו על כל הבעיות שהיו לנו בכפר עד היום" "אתה חייב להבין שיש סיכוי רב שאביך לא ינצל, ועליך להיות מוכן לזה. " "אני לא מוכן לזה, בהחלט לא. אתה חייב להבין שאנחנו באים מבית עם גישה חיובית, ולא נוותר" - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "מישל!!!!!!" מדאם גזר נכנסת בצעקה לחדרה של מישל. "אני לא מאמינה שעשית לי את זה! מתי תפסיקי להתנהג כמו ילדה מפונקת ולא בוגרת ותלמדי להתנהג?" "תרגעי גברת גזר, נו נראה- מה עשיתי הפעם?" מישל קמה ועומדת מולה בעצבנות. "לא אומרים גזר!! אומרים גָזר גָזר!!! זה שם יחודי ועתיק, אני לא מוכנה שתמשיכי לצחוק עליו!!!!!!!" מדאם גזר מאבדת את עשתונותיה. "נו מדאם גזר, מה רצונך? " מישל חוזרת לשכב ומעבירה ערוצים בשלט, מתעלמת מדבריה של מדאם גזר. "ביקשתי ממך לסגור את האש במטבח. ל-ס-ג-ו-ר א-ת ה-א-ש במטבח!. ומה עשית? המשכת לנוח. ועכשיו נשרף לנו העציץ והקולט אדים" "אל תעשי מזה כזה עניין. פשוט תחליפי, לא?" מישל לא רואה בזה חשיבות ואפילו לא מסתכלת על המדאם. "את חסרת תקנה, את שומעת? מתי תשתני כבר.. מתי" היא יצאה מהחדר והמשיכה למלמל הערות על מישל. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "דוד אלברטו" אריאל קורא לו מקצה המסדרון ומחבק אותו בידידות. "אריאל חמוד, מה נשמע?" "הכל בסדר דוד אלברטו, באתי לפה לעזור לך, בתקווה שתעזור לי גם." דוד אלברטו מוביל אותו למשרדו המרווח "בוא תיכנס." הוא נכנס לחדר ואריאל מתיישב על הכסא שמול השולחן החום הרחב. "אז מה אתה יודע לעשות חוץ מעבודות כפיים?" "לא הרבה דוד אלברטו. אבל היו לנו המון קורסים של ניהול בכפר, ואני נרשמתי לכמה הם בדיוק למקרה כזה." "אז אתה יודע ניהול חשבונות?" "כן, אני חושב." "אם כך אתה תעבוד עם בטי." דוד אלברטו מחייג למספר כלשהו ומבקש ממנה לבוא. "מר אלברטו, אתה צריך משהו?" בחורה צעירה וגבוהה, עם חצאית, משקפיים גדולות ושיער שחור גולש נכנסת לחדר. "אני צריך שתעבדי עם האחיין שלי , אריאל. הוא הגיע בדיוק מהכפר הסמוך" "מה אני צריכה לעשות?" "הוא יהיה העוזר שלך, פשוט לשתף אותו וללמד אותו יותר איך עובד המקצוע. בסדר?" "בסדר" - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - מישל לוגמת את הטיפה האחרונה מספל הקפה שלה, היא נפרדת מחברותיה ויוצאת מבית הקפה. היא הולכת באלגנטיות, מסתכלת ובוחנת את האנשים מסביבה, ולפתע היא מרגישה מעידה ונופלת על אריאל שיצא בדיוק מהבניין. מבטם נלכד והוא שואל אותה "מי את? " - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - בפרק הבא: "איך הוא יכל למות עכשיו.? בדיוק כשכל הסודות צריכים לצאת לאור. הוא חייב להגיד לי מה קרה לאשתי." ברקע מראים את האיש עם המסכה מסתובב בחדר וצועק בעצבנות, תוך כדי זורק דברים.